a trecut un an de la nastere.. haideti sa slabim

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

anna si eu ma ghidez mult dupa cartea Mihaelei Bilic.
malinas si eu am mai calcat stramb.Azi am mancat putin gris cu lapte ca mirosea prea bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna
Camy esti trecuta demult in listuta dar nu ti-am mai zis. Aa ca te anunt acum
Fetelor por!
Eu nu sunt la dieta aia de care ziceam. Dar n-am chef nici de mancare. Poate slabesc asa
Pupici si asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Saluatre !
M-am hotarat sa nu mai tin o dieta anume, caci slabesc prea repede ( am observat in primele doua zile in care am mancat prima zi doar legume si urmatoarea doar fructe, am slabit aproape 2 kg dar nu ma pot bucura sau bucuria este scurta, caci m-i se pare ca se lasa pielea de pe burtasi nu vreau asta.Deci nu trebuie sa slabesc brusc, ci treptat caci asa este cel mai sanatos.
Asa ca am hotarat sa mananc normal , numai ca in cantitati mai mici, paine f putina,adica numai la pranz si dupa masa de la pranz nu mai mananc mare lucru pana seara, adica o portocala, doua sau clementine.Deja s-a obisnuit organismul asa si nici nu-mi mai este foame seara .
Deci eu astazi am mancat asa: dimineata o potocala, la amiaza o portie de ciorba de pui si o felie de unt cu dulceata si pana diseara nu mai mananc nimic inafara de fructe( mar sau portocala, caci din astea am acum in casa )

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Buna tuturor!

Eu nu am putut tine niciodata o dieta stricta, in care sa mananc numai alimentele indicate sau sa nu am voie deloc anumite alimente.

La mine a functionat/functioneaza ce zice Mihaela Bilic in carte: "orice, dar cu masura". Daca se serveste tort unde ma aflu si mi-e pofta (am "patit-o"), mananc fix O LINGURITA. N-am motive sa mananc o portie intreaga, am aflat deja ce gust are, mi-am facut pofta.

Tot ea scrie ca sanatos e sa pierzi 1 kg la 7-10 zile, deci sa slabesti lent, nu brusc, deoarece kg se depun rapid inapoi cand slabesti brusc.

A, si mai e ceva: nu cumpar produse ingrasabile, sa nu le am in casa (bomboane, ciocolata, prajituri) si nu mai beau decat apa.

Ne "reauzim" maine! Spor tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna
ma bucur ca va tineti de treaba
Allexa nu te opri daca poti sa o ti. Asa am dat si eu jos cand am tinut in vara. Dupa dai din ce in ce mai incet jos. O sa vezi. Acum dai mult ca se elimina si apa. O Ideea e ca dupa dieta aia nu le mai pui la loc. Eu sunt dovada ca am reluat mancatul normal si n-am pus la loc. Offf daca reusea eu sa o tin si dadeam jos doua nu ma lasam.
Va anunt cand ma apus si eu iar, da sa-mi vina cheful. Deja sunt muuuult mai bine numai la gandul ca azi e bine afara si cand se trezeste picea o sa iesim afara sa stam mai mult

Mergi la inceput

Eu am o problema cu bautul apei.Vara reuseam sa beau aproape 2 litri dar acum abia daca beau jumatate de litru...
Prefer sa beau ceaiuri si sucuri light (acum eu stiu cat de ligt or fi)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Buna!

Putina activitate pe aici, din cate vad! Sper ca nu v-ati descurajat si nu ati oprit "ofensiva" impotriva kilogramelor!

La mine e bine, reusesc sa nu mananc seara, decat un fruct, cum am mai zis, iar rezultatele mi se pare ca se vad. De fapt, ma si cantaresc, cam o data la 2-3 zile, dar nu va zic rezultate pana marti

Ieri o cunostinta mi-a zis ca m-am ingrasat (nu ma mai vazuse de cand eram gravida) :(. Ei, va dati seama ca mi-am pus in minte ca data viitoare cand ma va vedea (probabil peste cateva luni) sa fiu mai slaba decat acum :)

Va pup si spor!

Mergi la inceput

Va invit la o cana cu ceai verde
anna ce nu-mi plac persoanele care zic in fata ca cineva s-a ingrasat...
Eu ma tin in continuare de regim.Sper sa reusesc sa mai slabesc pana marti ca sa nu fiu iar cu cele mai putine kg date jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna fetele,
si eu ma tin in continuare de regim, dar e tare greu intre lucru, copil, sport si activitatile "extrascolare" ale lui BB sa reusesc sa scriu. Maine e la mine o saptamana de dieta, dau de veste cum stau cu kg.

harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

deci la o saptamana: 62,8 kg
de-acuma urmeaza greul, ca sunt kg alea bine "depuse" si "incetatenite"...

harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput