IKEA-ce parere aveti?
Raspunsuri - Pagina 4

andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim andacos is curioasa de ce draperii zici, ca in general is de alea pe inele sau fasii si jos inchizi banda adeziva cu calcatorul in functie de ce lungime ai nevoie ![]() |
Ne...!!!Ale mele -s pe sina

Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Androix spune:
Apropo de draperii, eu mi-am luat de la ei niste transperante din panza de bumbac pe niste stinghiute metalice pentru balcon ca sa protejez florile de soare vara si pe noi de ochii vecinilor. Au costat obscen de putin si la pretul asta am zis ca imi iau cate doua pe sezon. Le-am agatat pe suruburile de la jaluzelele vechi, din bambus care au costat de 10 ori mai mult si au sfarsit mucegaite de la umezeala care se face iarna pe geam si pe care le-am aruncat dupa doi ani.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

corap spune:
draperii d-alea am si eu - vo 7 bucati cred - da' n-am intampinat dificultati si nu m-a traumatizat in vreun fel - chiar ma gandeam sa schimb o parte din ele ca mi le-au stropit pruncii cu mancare.

andacos spune:
citat din mesajul lui corap - da' n-am intampinat dificultati si nu m-a traumatizat in vreun fel - |
Asa "traumatizata"tzi se par c-as fi,ca ma tot intzepi de ceva mesaje-ncoace?

Ca ale mele n-avetzi

Chiar nu putem accepta ca pentru altzii Ikea nu e mana cereasca?Zau asa!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Alina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Asa "traumatizata"tzi se par c-as fi,ca ma tot intzepi de ceva mesaje-ncoace? ![]() Ca ale mele n-avetzi ![]() ![]() ![]() Chiar nu putem accepta ca pentru altzii Ikea nu e mana cereasca?Zau asa! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Hai ca vin si eu sa zic ca nici pt mine nu sunt mina cereasca

Am si eu tot felul de castronele,cutii,cutiute,3 rafturi in beci,cosuri de pus jucariile.
Nu m-a incintat niciodata mobila lor,nu am decit un dulap pe post de cuier si ala numai pt ca s-a potrivit sa intre in locul acela si sa fie culoarea care imi trebuia.
Mi se pare ca IKEA e un stil si trebuie sa faci toata casa cu stilul lor,nu arata bine o camera asa si altele altfel,ma rog,opinie personala
Chiar voi merge sapt viitoare sa ma uit de materiale de draperii daca ziceti ca sunt asa grozave

corap spune:
pai ai zis ca-s panouri pe sina - si eu am panouri pe sina. tocmai datorita faptului ca ikea face serii mari, nu-mi inchipui ca au n feluri de sisteme pentru panourile pe sine. nu inteleg de ce nu pot avea o alta opinie decat tine? si ca, asa cum tie ti se par execrabile, mie mi s-au parut un hit. noah, draperiile mele astea-s, alta poza n-am la indemana ; in alta ordine de idei, nu mi se pare fair sa dai vina pe cineva - fie el si un conglomerat globalizat care ar trebui urat prin definitie - pentru lipsa ta de indemanare
by the way, n-am zis ca ikea e mana cereasca, ca n-am luat nimic gratis de pe-acolo.

cait spune:
Nu am citit tot ce ati scris pana acum dar raspund oar la titlul subiectului:marfa destul de ieftina si cea mai mare parte de proasta calitate.
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

olim spune:
bey nici eu nu am luat nimic gratis de la ei
draperii din alea am avut eu in Spania, dar nici la noi nu a fost nevoie de sitonocalmlui marius ii place migalelala
cat despre pareri impartit, e normal sa fie asa, dar pe mine ma distreaza chestiile gen, nu e calitate nemteasca, nu e calitate buna, nu e buna, dar unele persoane stiu de ikea doar din reclame, nu au un produs de la ei si isi dau cu parerea din auzite sau spusele altora.
e normal ca unele produse de ikea sa fie mai mult sau mai putin calitative, dar pretul isi spune cuvantul, ca nu e tot una un dulap kullen la 90 de euro sau un pax la 400.
alina dpinde mult de combinatiile pe care le faci, dar in general cine are bucataria si dormitou de la ei, vrea si sufrageria, caci cunoaste marfa
sa ne multumeasca ikea ca i-am facut reclama, mai ales la draperii
off topic, eu si bradul l-am luat de la ei de 2 ani,dau 20 de euro pe el, si in ianuarie duc ce a mai ramas din el, si imi da un card de cumparaturi de 19 euro,si uite asa suntem ecologici, ca ei il transforma in rumegus

Alina spune:
Olim,da,eu am spus ca nu ma incinta stilul Ikea.Nici pe mine,nici pe sot insa mergem de 2 ori/an in magazin,am uitat sa spun ca ne luam plante de la ei si sunt f frumoase,mai luam chestii marunte.
Mai imi plac de multe ori lenjeriile insa au alte dimensiuni decit standardele asa ca nu pot lua.
Ce am observat la subiectul asta e ca lumea din Ro e mai incintata de Ikea decit cei care locuiesc in afara tarii.Imi amintesc ca acum vreo 2 ani,era un titlul mare intr-un ziar "Petre Roman si-a luat mobila de la Ikea"ca si cum cine stie ce lucru maret realizase .
Nu e vorba de calitate nemteasca sau mai stiu eu ce,ei au produsele facute in multe locuri din lume,aici am vazut de multe ori si produse "made in Romania".Eu m-am legat doar de stil si am zis ca nu ma regasesc in el.Produse de mai slaba calitate gasesti in orice magazin de mobila,ideea e citi bani poti sa-ti permiti,cit loc e in casa,etc.
M-ati facut curioasa,sapt viitoare merg si ma uit la draperii .

capcaunul spune:
citat din mesajul lui Alina Ce am observat la subiectul asta e ca lumea din Ro e mai incintata de Ikea decit cei care locuiesc in afara tarii. |
Este firesc sa fie asa. Dupa vreo zece ani, cu conditia ca nivelul de trai sa mai creasca, parerea romanilor despre ikea se va alinia la cea generala.
Asistam la o repetare a fenomenului McDonald's. Cand au aparut primele lor restaurante in ro tot poporul dadea buzna la un Mac, cu vedetele in frunte, petrecerile cele mai tari se dadeau la Mac, iubirile se pecetluiau la Mac, samd. Acum, toata lumea ii critica, invitatiile la o aniversare de copii de la Mac sunt privite cu condescenta, vedetele care calca pe la ei sunt de rasul lumii, si tot asa.
Cu toate acestea, raman in top in ce priveste cifra de afaceri, ceea ce inseamna ca exista un mare segment de populatie consumatoare, si la noi, si in restul lumii.