IKEA-ce parere aveti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cornelia si noi tot asta am iubit la ikea ca poti cumpara pe bucati, completa, inlocui. Pana acum o luna cand am constatat ca nu se mai comercializeaza nuanta de fag din biblioteca noastra asa ca ori punem usi colorate , ori cu geam care sunt mai scumpe, ori ramanem asa.

Olim, alea sunt produse cu defecte. Mai mari sau mai mici. Eu de exemplu am luat o veioza la juma de pret doar ca avea abajurul desfacut din tipla. Ca sa ajung la masina si sa vars cafea pe el Noroc ca era o pisoarca de cafea tot de la ei si cand s-a uscat nici nu s-a mai cunoscut.

Si noi suntem incantati de ikea dar nici nu stiu de ce suntem asa incantati pana la urma Asa cum am zis biblioteca pe culoarea noastra nu mai fac dar nu asta e problema ci faptul ca materialul de pe ele nici macar furnir nu este ci un colant ceva, care s-a cam jupuit pe ici pe colo si cred ca din toate cate avem de la ikea corpurile de biblioteca sunt singurele care nu vor rezista la o mutare. Din tot ce avem paturile copiilor au fost cele mai hartanite dar si cele mai rezistente: lemn masiv de pin. Foarte bune! Canapeaua noastra ma inghionteste cadrul metalic in fiecare noapte si nu mai tin minte daca pot sa-i bag husa in masina de spalat, adica daca incape. Trebuie sa incerc ca s-a cam jegosit.

La noua mea casa nu pot sa spun ca voi mobila integral din ikea, dar preponderent. Clar pentru copii iau de-acolo, pat pentru noi, saltea poate bucataria tot de la ei.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

aici nu sunt cu defecte, si nici in spania.
eu am luat multe de acolo,in general e mobila expusa, o cumperi direct facuta, tu platesti 10 euro si ei iti dau scule sa o desfaci, sau cumperi ce ei scot din catalog,eu nu am vazut produse cu defecte, si ma duc saptamanal la ei
bucataria isi merita toti banii, noi unde am stat aici intr-o casa am avut de ikea, dar sistemul de inchidere e bestial.
eu la cluj in apartament am din Leroy Merlin din Spania dusa, dar o sa imi para rau toata viata ca nu am luat-o din ikea, era un pic mai scumpa, dar face toti banii, plus ca sunt unele care au garantie 5 ani.
cat despre made in france, eu stiu ca mobexpert e facuta la Targu Mures si in tara
ikea lucreaza multa mobila in Romania, de obicei au scris unde este fabricat produsul respectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La noi asa sunt: ori le lipseste cate un maner ceva, si atunci diferenta de pret e fix cat pentru un maner, ori au cate un defect mare cat tot produsul de nici nu inteleg de ce le mai vand. Rar sa gasesti cine stie ce cum am gasit eu veioza aia, culmea chiar veioza d-aia cumparam in ziua aia si am lasat-o la casa pe cea luata de la raft, impachetata si am cumparat-o pe cea desfacuta. Dar dupa ce am intrat de cateva ori acolo si m-am lamurit ca sunt produse cu defecte nici nu mai pierd vremea. Plus ca ma deprima, zici ca intri intr-un depozit jegos, toate sunt puse claie peste gramada, e nasol, ce sa mai, nu merita osteneala. Cel putin pentru mine

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

si eu am vazut in ikea madrid est, un jeg la oportunitati, dar in rest era super.
chiar acuma seara l-am trimis pe marius sa intre sa vad ce mai este nou, au redus toate instalatiile de craciun, anu trecut am luat de la oportunitati instalatii de la 10 euro la 10 centi
eu cred ca depinde mult de magazin, dar la bucuresti cum este doar unul.
nici mie nu imi place de exemplu ikea din nantes, e ingramadit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim
si eu am vazut in ikea madrid est, un jeg la oportunitati, dar in rest era super.
chiar acuma seara l-am trimis pe marius sa intre sa vad ce mai este nou, au redus toate instalatiile de craciun, anu trecut am luat de la oportunitati instalatii de la 10 euro la 10 centi

Bietul Marius! L-ai trimis la Madrid tocmai din Bretonia pentru cateva beculete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.O sa ma duc zilele astea si la Kika sa vad ce e pe acolo(n-am fost niciodata), o sa ma uit si in Ghencea la depozitul ala mare de mobila si o sa ma hotarasc.Eu nu vreau mobila de copii gen mamut de la Ikea vreau ceva mai de adolescent asa, de exemplu vreau biroul asta http://www.ikea.ro/product/show/code/59861342, completat evident cu usi albe, sertare albe,deasupra bibliotecii asta http://www.ikea.ro/product/show/code/20135300 cu usi negre,un turn de CD-uri langa tot negru , patul asta http://www.ikea.ro/product/show/code/00161823 cu tot cu sertarul de dedesubt ca sa mai poata dormi cineva la nevoie(Bee, pe asta il ai, cum e?) si sifonierul asta http://www.ikea.ro/product/show/code/90120574 sau ceva mai mare si mai incapator...inca nu m-am hotarat...Pe comanda nu mai am curaj sa fac, am facut biblioteca la baiat si binenteles ca n-a iesit cum am vrut , plus ca e palul ala de care m-am saturat, iar aia din lemn masiv mi se pare prea grea si prea masiva pt camerele astea de bloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

andacos, eu am intrebat ca de unde a dedus ca nu e calitativa in timp, caci in Romania este doar de cativa ani ikea, poate calitatea acolo sa fie diferita de alte tari, desi nu prea cred.nu stiu ce ai inteles tu

Pai olim,eu am intzeles exact ce ai intrebat,ceea ce tu nu ai intzeles(sau nu ai vrut intzelege)este ca forumistul capcaun(asta sa evit cacofonia)nu a facut nicio precizare referitor la Ikea din Romania,ci la Ikea in general!Singura referire la Ikea din Romania,a fost cea referitoare la pretzul produselor!Deci tu nu ai de unde sti ce side unde si-a tras concluziile-destul de binede altfel,capcaunul referitor la produsele lor!

Fetelor care nu ma credreferitor la montarea/asamblarea unor produse Ikea,le recomand sa monteze draperiile lor!Va arat si pozele draperiilor la care ma refer!Viel Spaß!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

Androix

noi am luat o bucata de canapea, adica un sezlong (imi scapa numele), de la zona de reduceri. era aproape 11 mil nou (10 si ceva) si noi am dat pe el 3,5 mil fara husa. fusese in showroom.

dar asta era intr-o miercuri dimineata , banuiesc ca de aia nu vedeam nimic interesant in weekend...

dianocica cu d (3+)
nu mai ajung pe forum prea des, daca aveti vreo treaba (neterminata ) cu mine, PM va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Si noi avem multe mobile de la ikea inclusiv bucataria de care suntem tare multumiti. Calitatea e ok, insa la unele mobile ieftine e in proportie cu pretul. Exista insa la ei si mobile ieftine de calitate buna, lucruri care pe aici nu le poti lua din alta parte la acelasi pret.

Suntem super multumuti de serviciile lor insa: de ex am dus inapoi o saltea caci ni se parea prea moale (dupa 90 de zile :))) si au primit-o fara prb, ne-au dat bon in valoarea ei inapoi.

La fel si la bucatarie, datorita catorva exfoliaje minore pe niste fete de sertare, ne-au schimbat TOATE fetele de la sertare si usi. Acuma ma rog sa se exfolieze iara ca sa schimb si culoarea :))))

Mergi la inceput

capcaunule, marius nu a mers in madrid acuma seara, ar fii vrut el a trecut prin rennes si a luat un pat malm la 45 de euro, adica la jumate pretul
iar beculetele le-am luat anul trecut tot de la rennes.
vorbeam de ikea din madrid, acolo ne-am facut cumparaturile aproape 4 ani deci o cunosc bine, cand stateam in Spania, la noi in zona de sud s-a deschis abia acum 3 ani.
andacos is curioasa de ce draperii zici, ca in general is de alea pe inele sau fasii si jos inchizi banda adeziva cu calcatorul in functie de ce lungime ai nevoie

Mergi la inceput