IKEA-ce parere aveti?

Am si eu o intrebare:ce parere aveti de mobila de la Ikea?Mai ales cei care o au deja, sunt multumiti de ea, e de calitate, rezista bine in timp, mai ales la copii? As vrea sa-i iau fetei(6 ani) mobila de acolo(biblioteca, birou, un sifonier, eventual si pat) si nu stiu ce sa fac...
Raspunsuri

capcaunul spune:
Depinde cat de relaxate sunt preferintele si cat de ascutite pretentiile. Mobila Ikea este low-cost, not-so-good-quality. Pentru cei fara prea multe pretentii de calitate, robustete si design. Raportul calitate/pret este bun pentru un occidental, insa pentru Romania pretul este un pic prea mare raportat la o calitate care se poate obtine la diversi producatori locali la un pret inferior.
Pe scurt: nici foarte buna, nici foarte rea. Medie. Pe placul majoritatii. Asta si explica succesul global al firmei.

monabella spune:
Calitate scazuta. toate mobilele pe care le-am avut de acolo au trebuit sa fie reparate ulterior de taica-meu.

adialex spune:
eu am sufragerie ikea, bucatarie si cateva piese in camera copilului; sunt f multumita, mai ales de bucatarie; acum depinde si de pret, mobila mai scumpa este mai bine finisata si mai rezistenta;
oricum, sunt fan ikea, am o gramada de produse de la ei si daca m-as muta in casa noua as mobila toata casa de la ikea.

olim spune:
am mobila de ikea de 7 ani si arata foarte bine
e normal ca cea mai ieftina are o calitate mai scazuta, dar este si la preturi un pic peste medie si calitate buna chiar foarte buna.
aici este excelenta pret calitate, si am fsot in multe magazine de mobila, deci am o parere formata.
eu o recomand
Mobila Ikea este low-cost, not-so-good-quality, capcaunule pe ce te bazezi cand afirmi lucru acestaikea in Romania e de 2-3 ani doar, chiar asa probleme ai avut cu mobila lor, sau doar din auzite.

mathilda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crangutalil Am si eu o intrebare:ce parere aveti de mobila de la Ikea?Mai ales cei care o au deja, sunt multumiti de ea, e de calitate, rezista bine in timp, mai ales la copii? As vrea sa-i iau fetei(6 ani) mobila de acolo(biblioteca, birou, un sifonier, eventual si pat) si nu stiu ce sa fac... |
designul e tare dragut , calitatea f f proasta.

sdcristian spune:
pretul e putin mare pt cum arata, noi am luat de la producatori mai mici si mai putin faimosi, a fost mai ieftina si nu avem probleme de calitate. plus ca mie mi se pare ca arata mai bine
in schimb imi place la ei cum sunt compartimentate dulapurile- te poti inspira din catalogul lor si sa iti faci acelasi lucru la pret mai mic.
mama de Carol (29.12.2008) si 11+

Tala spune:
poate ar fi bine sa te uiti si la kika - au acum reduceri de 50% si am vazut un dormitor de copil la pret de 700lei - merita sa arunci un ochi (calitatea e clar superioara fata de ikea)
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

terishka spune:
eu am 2 dulapuri in camera copiilor de la ikea, patul mare din dormitor, dressingul si diverse sisteme de depozitare pentru holuri. le folosesc de cam 4 ani si arata bine si sunt perfect functionale in continuare.
ne-am mai uitat la mobexpert inainte sa cumparam de la ikea. calitatea produselor de acolo, cel putin a celor din showroom, mi se pare inferioara. au o diversitate mai mare de modele dar de exemplu usile de la dulapuri sau dressinguri se trantesc cand le inchizi, sertarele asemenea. eu tin la chestiile astea mai mult decat la cine stie ce design:) daca vrei un model simplu de mobila eu zic ca e ok raportul calitate-pret de la ikea.

corap spune:
eu sunt fan ikea. anyway, mie de la ei nu mi s-a stricat inca nimic - am un balansoar poang de mai mult de 10 ani (asta a fost adus si nu era nou cand l-am primit) si o gramada de mobile pe-acasa si pe la maica-mea. usile de la dulapuri necesita cate un reglaj din cand in cand. momentan n-a picat nimic.
in schimb am o parere fffffffproasta despre mobexpert - am luat de la ei dormitorul copiilor si s-a facut praf inainte de a se naste copii - acum e intr-un hal far' de hal (si am dat o carca de bani pe ea). si patul nostru a "durat" vreo 2 ani.
elvila nu e pe gusturile mele. producatorii locali la care am nimerit mi-au facut o nashpenie de bucatarie, au respectat cam 50% din proiect - carpacela bleah.
mie kika nu mi-a placut si mi s-a parut incomparabil mai scumpa decat ikea.

danutz spune:
Am retinut ca te intereseaza mobila pt camera copilului.
Cred ca la capitolul mobila pt copii IKEA este ideala, fiindca oricum schimbi mobila pe masura ce creste copilul si nu ai pretentia sa te tina multi ani.
Mai ales ca spui ca vrei pat, biblioteca si birou...au modele funny pt copii.