IKEA-ce parere aveti?
Raspunsuri - Pagina 5

Androix spune:
OOOO, asta cu bradu buyback e geniala!!! Cand o sa se bage si la noi???
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!

cait spune:
Olim totusi nu mi se pare normal ca la un dulap de 90e sa se ia hartia dupa el pentru ca se fapt este imbracat in hartie ca sa imite forma lemnului.Eu lipisem o poza pe un asemenea dulap, cand s-o dezlipesc(lipita cu un pic de scotch) s-a luat toata hartia de pe dulap, e asa de urat acum..deci trebuie inlocuit.Am mai luat un mic corp de biblioteca si au inceput sa cada scandurile de pe margine(bine ca nu am inca copii sa-l atinga)
Mie una imi place o parte din mancare de la ei.
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

Carmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap pai ai zis ca-s panouri pe sina - si eu am panouri pe sina. tocmai datorita faptului ca ikea face serii mari, nu-mi inchipui ca au n feluri de sisteme pentru panourile pe sine. nu inteleg de ce nu pot avea o alta opinie decat tine? si ca, asa cum tie ti se par execrabile, mie mi s-au parut un hit. noah, draperiile mele astea-s, alta poza n-am la indemana ; in alta ordine de idei, nu mi se pare fair sa dai vina pe cineva - fie el si un conglomerat globalizat care ar trebui urat prin definitie - pentru lipsa ta de indemanare by the way, n-am zis ca ikea e mana cereasca, ca n-am luat nimic gratis de pe-acolo. |
Oh, te-nseli, e f dibace, ia uite-te la semnatura ei...
Si la subiect, nu-mi plac produsele lor, dar deloc.
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

crinuta spune:
A fost cineva zilele astea? CE reduceri sunt si la ce game de produse?
Noi avem bucatarie de la Ikea, pana acum suntem multumiti, mai putin de blat, pe care intentionam sa il schimbam cat de curand.
In rest nu avem motive sa ne plangem, dar eu as dori sa iau un dulap de la ei, de aceea intrebam de oferte.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=XsrUd97Xddw&NR=1" target="_blank"> Archbishop Fulton Sheen
www.staycatholic.com/Free%20Book.pdf" target="_blank">Staycatholic
www.alabamacatholicresources.com/Bible.html" target="_blank">Catholic answers