Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna seara,

Am vazut poze asa frumoase cu printi si printese si mamici rafinate

Nikole iti multumesc pentru reteta

O seara linistita sa aveti

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet,este darul pe care il puteti oferi aproapelui."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... ce chestie! si noi ii zicem teroristul! eu nu pot nici 5 min sa respir fara el, iar taica-su si sora-sa se uita toata ziua la seriale, nu stiu zau cum reusesc... pentru mine e problema sa ma duc la buda ca ma tipa piticul... si mai ales la culcare asa ma mai oboseste ca imi atinge pragul de jos al sensibilitatii... il las sa se dea jos din pat, sa plece la usa, sa misune prin intuneric... i-am zis mamei si o tine una si buna cu "pune-l in patut si lasa-l sa urle" (i-am zis sa nu mai zica ever chestia asta ca nu o pune deloc in lumina favorabila si sotul imi reproseaza ca nu-l las sa urle mai mult de 1 min si ca ar trebui sa fac dresura de purici cu el... si n-am atata nerv! M-am simtit cam prost zilele astea doua, si urla la taica-su in brate si i l-am luat (nu-l suport urlacios)... si speranta mea ca se da pe brazda incepe sa paleasca, in sensul ca pe zi ce trece e tot mai mamos, de parca i-ar fi teama sa nu ma piarda (Doamne feri) si ma strange de gat cu disperare... si nu pot zice ca imi simte lipsa, nu are cum, nu are cand, sunt mereu in preajma lui! E motivul pentru care nu mai intru asa de des... dar pe de alta parte ma bucur nespus ca macar e sanatos ca tot va citesc ca unii pufi sunt bolnaviori, noi Slava Domnului n-avem nimic si nu mai dezvolt subiectul sa nu cobesc... si multa sanatate pufilicilor bolnaviori!

...si Bea, nu-i chiar atat de rau cu "pune masa/strange masa", la tzara lumea obisnuieste sa faca vizite, la oras rarisim iti trece cineva pragul (daca nu ai rude)... e cu dus si intors chestia... sora imi povesteste cum se trezeste pe nepusa masa cu vizitatori care iti stau pe motiv ca au adus si ei o sampanie o juma de noapte, in cele din urma scapi de ei (pe la 2-3 noaptea), apoi pe la 8 dimineata te trezesti din nou cu ei! (a patzit-o in an de Rev a doua zi au trecut pe la ei cu semanatul)... si e cumatra cu juma de sat si are nu stiu cati fini de cununie si de botez (n-au bani uneori de mancare, dar cununa!)... in fine... ciudata lumea... la tzara ca nu mai scapi de vizitatori (ferice de cei care au ce pune pe masa vorba ta)... dar si cei de la oras carora nu le trece nimeni pragul! (in cercul nostru de ex. nu se obisnuieste sa te intalnesti in afara serviciului cu aceiasi colegi de munca, iar rudele sunt depaaaaaarte), mai bine de mine... nu e musai sa aspir pe jos in fiecare zi!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Cu intarziere pt.27:
La multe lunite Mara
La multe lunite S.

La multi ani Mandruta
Sa ti se implineasca toate dorintele

La multi anisori Dragos
Felicitari pentru primul an ca mamica DandanaG
Pt astazi:
La multe lunite Isabela

Motto-ul de azi:
"Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet,este darul pe care il puteti oferi aproapelui."

Mergi la inceput

La multe lunite Maia

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LML MARIA-ISABELA, MAIA-ILINCA si MARA-IOANA
LMA DRAGOS-ANDREI
LMA STEFANILOR si STEFANIILOR

Multumim din suflet pentru urari. Am intrat putin doar sa va multumesc pentru ca sunt rupta de oboseala si nu am puterea sa scriu prea mult. Azi au plecat toti musafirii,ne-am simtit bine si de Craciun si de Sf.Stefan, distractie, voie buna, muuuulte cadouri.
Nu am timp sa pun poze pe contul comun ca trebuie sa le micsorez si e migaleala. Asa ca va trimit linkul asta http://picasaweb.google.com/gratiana.tanase/AmarisLuna11CraciunSiSfStefan#.
As vrea sa dorm cateva zile sa imi revin dar stiu ca e ...imposibil. Sarbatorile astea ma dau peste cap rau de tot si in curand incep pregatirile pt Anul Nou asa ca iar trebaluiala in forta.
Va pup si ne "revedem" anul viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

bea si al meu face la fel.... mai ales ma dispera cand umbla pe unde nu e voie..il iau...si spaghete suntem si noiDoamne ce n-as da sa fiu in tara si sa nu ma mai satur de musafiri

nyny , sorina bine ati venit!

nyny ai niste copii superbi...eu zic ca seamana la ochi

pup pufuletii bolnaviori.

larisel,plateea,ale1212xa,sorina ma bag si eu in clubul cu ciocolata, neintentionat, la noi...se juca cu ciocolate(sper ca asta e pluralule tarziu) si incerca sa le desfaca ca si bomboanele de pom...eu povesteam cu tac'su...dintr-o data auzim yammm,yam mm yammm...cand ne uitam el a muscat bine din ciocolata si murdar pana la gat...ii place...dar dupa a a dat afara putin....oare e prea grea ptr ei?

lucia esti bestiala cu torturile! si ce frumosi ati fost de craciun!

lorex sa nu cazi mami in butoi...puuup moldovencele mele ''bobitza e o nazdravana...sta bine copacel dar ..prefera sa mearga in 4''am o vecina moldoveanca , fetita de 1 an, si la ea am auzit ptr prima data de mersul copacel.la noi se zice simplu...sta in picioare.oricum e haioasa expresia.

lillo ,dastefa,xela sa treaca loviturile

ana pe bune? inca mai pot avea /face colici? eu inca il alaptez dar de vreo luna am inceput sa ma dau la varza,fasole...

nik0le multa sanatate Isei!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Bea, si Irina mea face la fel cum il descrii pe Ivan, e doar o etapa, n-ai cum sa-l dezveti, o sa-i treaca. La unii evouleaza in tavalit pe jos, cand mai cresc, asta e alta etapa.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Pai cum prevenim urmatoarea etapa?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

cineva???? ceva????? un sfat...pls!!!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... ce chestie! si noi ii zicem teroristul! eu nu pot nici 5 min sa respir fara el, iar taica-su si sora-sa se uita toata ziua la seriale, nu stiu zau cum reusesc... pentru mine e problema sa ma duc la buda ca ma tipa piticul... si mai ales la culcare asa ma mai oboseste ca imi atinge pragul de jos al sensibilitatii... il las sa se dea jos din pat, sa plece la usa, sa misune prin intuneric... i-am zis mamei si o tine una si buna cu "pune-l in patut si lasa-l sa urle" (i-am zis sa nu mai zica ever chestia asta ca nu o pune deloc in lumina favorabila si sotul imi reproseaza ca nu-l las sa urle mai mult de 1 min si ca ar trebui sa fac dresura de purici cu el... si n-am atata nerv! M-am simtit cam prost zilele astea doua, si urla la taica-su in brate si i l-am luat (nu-l suport urlacios)... si speranta mea ca se da pe brazda incepe sa paleasca, in sensul ca pe zi ce trece e tot mai mamos, de parca i-ar fi teama sa nu ma piarda (Doamne feri) si ma strange de gat cu disperare... si nu pot zice ca imi simte lipsa, nu are cum, nu are cand, sunt mereu in preajma lui! E motivul pentru care nu mai intru asa de des... dar pe de alta parte ma bucur nespus ca macar e sanatos ca tot va citesc ca unii pufi sunt bolnaviori, noi Slava Domnului n-avem nimic si nu mai dezvolt subiectul sa nu cobesc... si multa sanatate pufilicilor bolnaviori!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

f mamos si al meu...imi place sa dorm la nebunie cu el. ducem lupte seculare ,eu si m, pe tema asta.eu zic ca e de datoria noastra sa ii facem sa se simta cat mai in siguranta, sa stie ca pot apela la noi de cate ori au nevoie, ca suntem acolo ptr ei. sper ca e doar o etapa.

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

ptr ieri

LML pui de elefantica ptr ieri

si ptr azi:
Lml Maia de haircut!

noapte buna sa aveti!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, haideti la o cafea fierbinte!

Alicredo ..multumim de primire.
LML Maia de Haircut!

Bea...si Iris face la fel, cand nu-i convine...spaghete, sau, cum povestea Lillo...se da cu fundul de pamant, ne bate, se arcuieste...tot o personalitate. Experienta nu-mi serveste la nimic, pt ca Diana n-a facut asa niciodata. Ma intreb si eu daca nu cumva o sa ajunga un copil din ala care se tavaleste pe jos, prin magazine...chiar nu stiu ce sa zic...astept sa creasca...poate ii trece (de la sine,sau...ajutata )

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput