Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)
Raspunsuri - Pagina 18
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Bea, si Irina mea face la fel cum il descrii pe Ivan, e doar o etapa, n-ai cum sa-l dezveti, o sa-i treaca. La unii evouleaza in tavalit pe jos, cand mai cresc, asta e alta etapa. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Pai cum prevenim urmatoarea etapa?
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Dap eu l-am facut Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
felicitari!!!!!!!!!!!!
cred ca de ziua lui ivan am sa imi aleg un tort din 11 ale voastre..si am sa iti cer retea, ai sa mi-o dai??????????????????????
plllllsssssssssss
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Teo vrea si el sa va www.dancingsantacard.com/en/?santa=641892" target="_blank">colinde Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
ce fain................
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui myky791 mai voiam sa va zic de piciul meu: nu stiu altii cum au recationat dar al meu nu se joaca neam cu jucariile de la mos. cu pianina asta care iam luato noi nu, fratele meu ia luat o paturica care apesi pe ea are literele alfabetului... nu da doi bani pe ea mai mult ma joc eu cu ea de fapt numai eu mam jukat cu ea, nana ia luat o gargarita cu bilute... nimic.in schimb daca ii dau cratiti, linguri de lemn, telefonul, telecomanda, sau ii deecshid usa la sifonier si el sa scoata toate hainele e inebunit. _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
cunoastem..nu te mira...........asa sunt ei.....
pune-le bine si o sa se sature la un mom dat si de linguri telefoane si alte cele, si o sa ii prinda bine atunci...........
pana aatunci....impaturim haine zilnic de n ori/zi........
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Suntem bine bobitza e o nazdravana...sta bine copacel dar ..prefera sa mearga in 4 spune cuvinte: mama, tata , papa, bebe, apa, face pa, se da singura jos din pat, ...cu ce sa ma mai laud...a luat 600 de grame luna asta...acusi face 10 luni...trece timpul.. eu...de mine nu va spun..ca stau aproape de butoi, sa nu-l pierd din ochi care cumva dar cu toate astea am reusit sa ma adun si sa am o seara de craciun frumoasa, in familie, cu daruri si colindatori, masa bogata etc. per ansamblu a fost chiar fumos! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
bravo bobitzei, bravo ca ati avut o seara frumoasa, insa nu as vrea sa pici in butoi.............
Happy New Year!!!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Si dupa ce am intrat cu bocancii...zic si eu: Buna dimineata!, haideti la o cafelutza calda! Eu una am mare nevoie, ca sunt dupa o noapte sexi..(ca de obicei). Dupa ce am adormit-o la 9 aseara, mandra mea la 10 jumi a inceput concertul..(adormit in brate). La ora 1..papat ..adormit instantaneu; la ora 4..papat...adormit instantaneu. Fetele care nu mai alaptati...pufii vostri se mai trezesc noaptea sa pape? Ca ma cam ingrijoreaza copila mea, cu mancatul noaptea...Adevarul e ca ea nu papa mult lapte odata..cam 140-150...rar 180ml. Dar ma gandesc ca nu-i tocmai ok pt stomacelul ei....A, si nu primeste cereale deloc-deloc, sa-i pun in bibele de seara...nici la lingurita nu le ia...isi face scarba. Nici ziua nu mananca prea multe solide la o masa...cam 120-150g...prin exceptie ajunge cateodata la 200g...Cand nu papa destul ii mai completez cu lapte masa respectiva..(cam toate mesele, adica). Nu prea stiu cum sa procedez cu ea ca sa-si mareasca portiile ziua. Ma gandesc ca nu se satura ziua, si de-asta bea lapte noaptea... Sa nu-i mai dau lapte dupa mese, si nici noaptea, oare?..Desi face ca politia...nu stiu daca as scoate-o la capat cu ea... Voi cum ati procedat? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
Happy New Year!!!
miremia spune:
Buna seara fete dragi!
LML Isa, fetita frumoasa!
Am ajuns si noi acasa azi, ne-a tot fost teama de zapada pe drum dara m scapat usor.
Am vazut poze care de acre mai dragute cu pufi costumati , cu fete finute de Nikole (sa-ti traiasca minunile!) si poze cu cozonaci .
Bea, Ele imi plac semnaturile voastre.
Bea dar ce a fost al voi mama...restaurant??!!?? Nu stiu cum reusesti dar te felicit din toata inima. ginerelul mic si pe mami lui!
Eu cam obosita, delfita face baie cu delfinii si caracatitele primite de la Mos (am vazut ca a primit si Teo al Luciei caracatite).
Am vazut-o si pe Maruta blonduta si pe fratiorul ei, sunt tare frumosi.
Va pup, sa aveti o seara linistita!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
lucia2000 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
felicitari!!!!!!!!!!!! cred ca de ziua lui ivan am sa imi aleg un tort din 11 ale voastre..si am sa iti cer retea, ai sa mi-o dai?????????????????????? plllllsssssssssss I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe... Happy New Year!!! |
Sigur ca am sa-ti dau reteta
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui miremia Buna seara fete dragi! LML Isa, fetita frumoasa! Am ajuns si noi acasa azi, ne-a tot fost teama de zapada pe drum dara m scapat usor. Am vazut poze care de acre mai dragute cu pufi costumati , cu fete finute de Nikole (sa-ti traiasca minunile!) si poze cu cozonaci . Bea, Ele imi plac semnaturile voastre. Bea dar ce a fost al voi mama...restaurant??!!?? Nu stiu cum reusesti dar te felicit din toata inima. ginerelul mic si pe mami lui! Eu cam obosita, delfita face baie cu delfinii si caracatitele primite de la Mos (am vazut ca a primit si Teo al Luciei caracatite). Am vazut-o si pe Maruta blonduta si pe fratiorul ei, sunt tare frumosi. Va pup, sa aveti o seara linistita! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas |
Sa sti ca si teo se joaca cu caracatitele la baie
miremia spune:
Stiu ca s-a mai vorbit dar poate fetele pricepute impartasesc meniul de Revelion si dau si retetele aferente.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas