Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Multumesc mult pt raspunsuri, va pup fetelor

Bea al meu bea lapte mai mult seara si noaptea, peste zi nu vrea decat asa...60 ml max. Moamaa dar cati musafiri ati avut, eu sincer nu cred ca as avea dispozitia necesara pt astfel de vizite, sunt intr-un moment in care nu vreau decat un pic de liniste si ca n-am mai avut un somn toata noaptea de vreo 3 ani

Eu zic ca procedezi bine cu Ivanelu, si eu mai fac din astea in special Nataliei care are cateodata niste iesiri de imi vine sa fug si o las in pace sa se tavaleasca, sa urle...imi vad de ale mele, se calmeaza si vine la mine si imi zice mami iarta-ma, scuza-ma nu mai fac.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nicole, eu i-am dat la ivan un sfert de bucatica de kinder si il scuipa...........nu ii place............ce bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
are vreme sa ii palca.......

mi-a reinstalat windows-ukl, si nu imi mai apare la poze, RESIZE PICTURES>>>>>>>>>ce sa ma fac???????????
eu numai asa am stiut sa le redimensionez................

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Bea, si Irina mea face la fel cum il descrii pe Ivan, e doar o etapa, n-ai cum sa-l dezveti, o sa-i treaca. La unii evouleaza in tavalit pe jos, cand mai cresc, asta e alta etapa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna seara!
lml isabela de ele!

nikole cu niste pinguni nu mai tin minte exact. ii placeau isei ai spus.ce face isa? are injectii? sau sirop antibio?multa sanatate. banuiesc ca aerosoli la greu.
of

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

myky, iarta-ma te rog, dar nu reusesc sa-mi dau seama despre ce desene animate e vorba... Isa mai tuseste, i-a dat antibiotic sirop si da, facem aerosoli cu fixotide. Multumesc pt urare, multa sanatate si voua!

de Isabela si Irina (februarie 2010)

imi pare rau ca sunteti bolnavi.........of offfff
asa ma trec fiorii cand aud de copii bolnavi.........

eu stiu un desene animat cu niste pinguini, dar nush cum ii zice, numa pe ungureste..............
stai ca intre timp am cautat.........

Happy FEET se numeste daca aia e..............
e faina rau de tot...............

I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LARISEL pt ajutor. De cateva zile zic sa imi fac curaj sa incerc sa incarc macar cateva poze.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

ma bucur ca ai reusit sa ne arati si noua ce comori ascunzi tu acolo mami
sunt absolut minunati

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

sa inteleg ca mai avem fete dupa cortina????????????????
wow..........

foarte frumosi piticii tai...............sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei...........

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Multumesc mult pt raspunsuri, va pup fetelor

Bea al meu bea lapte mai mult seara si noaptea, peste zi nu vrea decat asa...60 ml max. Moamaa dar cati musafiri ati avut, eu sincer nu cred ca as avea dispozitia necesara pt astfel de vizite, sunt intr-un moment in care nu vreau decat un pic de liniste si ca n-am mai avut un somn toata noaptea de vreo 3 ani

Eu zic ca procedezi bine cu Ivanelu, si eu mai fac din astea in special Nataliei care are cateodata niste iesiri de imi vine sa fug si o las in pace sa se tavaleasca, sa urle...imi vad de ale mele, se calmeaza si vine la mine si imi zice mami iarta-ma, scuza-ma nu mai fac.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

da , stiu cum e cu somnul.........noroc ca doarme ivan noaptea si nu a fost super extra mega obositor............dar a fost destul.........

pai ce sa faci?musai a fost sa avem........
desi intr-o dupa amiaza cand dormea ivan in cealalta camera, m-am bagat cu el vreo 2 ore, ca nu ama vut chef de nik............desi m-au chemat afara nu am venit, numai dupa ce s-a trezit.............

ok......atunci e bine
m-am speriat ca cine stie ce are saracu' copil, de se lasa asa ca mamaliga...........
sper sa ii treaca..........

aaaaaa.............si stiti ce mai face???????
cand e super nervos....ca deh.............el are nervi de pe acum.///.........daca il iei in brate, da cu mana, palma........zgarie........bine nu exagerat, dar se intampla.........

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Bea, si Irina mea face la fel cum il descrii pe Ivan, e doar o etapa, n-ai cum sa-l dezveti, o sa-i treaca. La unii evouleaza in tavalit pe jos, cand mai cresc, asta e alta etapa.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

okiiii
mersiiiiiii
sper sa nu ajungem la chestii extreme..........chiar nu mi-as dori..........

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Si sa zic si neatza!
Va facem cinste pt cele 11 lunite:

Si uram:

LMA Stefan, sa traiesti cu numele!
LML strumf!

subscriu!!!!!!!!
multumim de tratatie............si de alteel si mai tare.....................inca de pe acum iti ingrijesti ginerele ai?????????
mersi mersi mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

LA MULTE LUNITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Happy New Year!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Bea asa face si dl. Personalitate al meu. Deja se da cu fundul de pamant cand nu ii convine ceva, se arcuieste cand incerc sa il iau in brate, tipa, se inroseste, ma bate, ma musca si ma cearta pe limba lui.
O sa treaca la un moment dat...si apoi o sa inceapa ca tranteasca usile si o sa ma informeze ca sunt mama rea, asa cum face sora-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982
aaaaaa.............si stiti ce mai face???????
cand e super nervos....ca deh.............el are nervi de pe acum.///.........daca il iei in brate, da cu mana, palma........zgarie........bine nu exagerat, dar se intampla.........

Happy New Year!!!

Asa face si alexandra si e mai mica decat Ivanelprobabil tot o etapa din cresterea lor,degeaba incerc sa-i explic ca nu e voie si frumos nu am cu cine ma intelege

Mergi la inceput