Pufi 2010 - LMA Dragos, LMA Mandruta! (188)
Raspunsuri - Pagina 16
Nik0le spune:
Vin si eu la ceai. Mi-ar placea si mie sa mai scoata fetele nasucurile de dupa cortina. Chiar si cele care n-au zis niciodata nimic si au stat "in umbra". Sunt sigura ca mai sunt.
alexia28 spune:
ma primiti?
Sper ca usor usor sa am mai mult timp pentru citit si scris, au mai crescut piticii si parca mai am si eu timp sa respir. Acum mandra mea e plecata la party la o prietena (ca deh, are aproape 3 ani) si am ramas cu teroristul mic.
Nikole imi pare tare rau pt printesa ta ca e bolnavioara iar in legatura cu cea mica eu zic sa nu-ti faci chiar asa mari probleme cu greutatea pup si sper ca ai iesit din butoi cat de cat
Am citit ca vorbeati de ciocolata la pitici, nici nu stii cum este mai bine, eu pe Natalia am ferit-o de ispite din astea, a avut interzis la dulciuri, prostioare...si acum cand scapa in ciocolata nu o pot opri, este efectiv disperata.
Tudor inca se trezeste noaptea sa bea lapte si bea destul de mult, nu cred ca l-as putea pacali cu apa sau ceai.
piticii vostri cata apa beau? Tudor bea multa apa, cred ca 400 ml /zi. Mi se pare mult si ma cam ingrijoreaza.
Pup piticii cu dureri de dintisori
Fug ca Tudorica mai are putin si tranteste bradul
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
myky791 spune:
buna seara!
lml isabela de ele!
nikole cu niste pinguni nu mai tin minte exact. ii placeau isei ai spus.ce face isa? are injectii? sau sirop antibio?multa sanatate. banuiesc ca aerosoli la greu.
of
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny LARISEL pt ajutor. De cateva zile zic sa imi fac curaj sa incerc sa incarc macar cateva poze. Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) Mara si David |
ma bucur ca ai reusit sa ne arati si noua ce comori ascunzi tu acolo mami
sunt absolut minunati
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui alexia28 ma primiti? Sper ca usor usor sa am mai mult timp pentru citit si scris, au mai crescut piticii si parca mai am si eu timp sa respir. Acum mandra mea e plecata la party la o prietena (ca deh, are aproape 3 ani) si am ramas cu teroristul mic. Nikole imi pare tare rau pt printesa ta ca e bolnavioara iar in legatura cu cea mica eu zic sa nu-ti faci chiar asa mari probleme cu greutatea pup si sper ca ai iesit din butoi cat de cat Am citit ca vorbeati de ciocolata la pitici, nici nu stii cum este mai bine, eu pe Natalia am ferit-o de ispite din astea, a avut interzis la dulciuri, prostioare...si acum cand scapa in ciocolata nu o pot opri, este efectiv disperata. Tudor inca se trezeste noaptea sa bea lapte si bea destul de mult, nu cred ca l-as putea pacali cu apa sau ceai. piticii vostri cata apa beau? Tudor bea multa apa, cred ca 400 ml /zi. Mi se pare mult si ma cam ingrijoreaza. Pup piticii cu dureri de dintisori Fug ca Tudorica mai are putin si tranteste bradul www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010 prietene DC . |
din ce am citit eu nu e mult 400ml/zi,ce sa zic eu de a mea care abia daca bea 30-40 ml/zi..stiu ca sunt f bune lichidele mai ales daca si papa pe masura
Beatrice1982 spune:
In sfarsit........................s-a terminat ..........nici nu stiu cum sa ii zic................
Am fost super ocupata...............
nu va dati seama cati musafiri am avut...............asa in 3 zile...........zici ca la noi se impartea paianea calda....nici nu zic eu ca e problema, dar a fost super extra obositor pentru mine....daramite pentru Ivanelu'............
offfffffffffff
deci cam in 3 zile, s-au perindat pe la noi 36 de persoane, nici 1 in plus, dar nici in minus...........
pune masa, ia masa...pune masa, ia masa..................
Slava domnului ca am avut ce pune ppe ea, si toata lumea a plecat satul si multumit si fericit......................
Ma bucur mult...........
Noi o juma de zi am fost hai-hui, dar nu am avut timp nici sa respir.........
of offffffffffffffffff
Bine ca a fost bine...........
Ivan a suportat bine toata viziteala, doar ca pe cei care nu i-a vazut in veci, s-a cam rusinat, dar apoi si-a revenit.............
Am vazut vrute si nevrute..........
In seara de Craciun am facut bradul............am mers toti 3 la biserica, sa vedem bradul...........si sa primim cadoul de sub el............a fost super!!!!!!!!!!
Apoi am primit musafiri, si de atunci eu is tot du-te vino........
Acu m-a mai apucat si o gripa...sper sa nu ia si Ivan..........
De REV stam acasuca, sper sa nu mi se mai araate altceva, ca vreau si eu sa ma odihnesc, si vreau sa fim in 3.................chiar daca o sa ne plictisim, si o sa ne punem in pat si o sa dormim, dar va fi bine si asa................
oooofffffffffff
ce mai vroiam sa zic...........
ma duc sa citesc in urma............sper sa pot............ca tot timpul mi se arata ceva surpriza...........
INTREBARE:
cred ca sunteti unele mamici cu mai multa experienta............la al doilea copil, sau chiar si voi cu un singur bebe, daca ati intampinat astfel de probleme........ca eu nu stiu ce sa ma mai fac.............
Carui fapt se datoreaza lucrul care pe mine ma enerveaza foarte tare........in unlele momente, daca lui Ivan nu ii convine ceva, sau nu il las sa se duca in baie.........sau ma rog, chestii din astea...........il iau de sub-brat si se lasa asa ca spaghetele cand sunt fierte, pe jos.............
ACUMA.............. eu fac asa.il las acolo frumos........incepe sa se smiorcaie, apoi ii trece............
nu stiu daca fac bine..sau pot sa il dezobisnuiesc cumva?????????????
ce am facut rau???????????????
MULTUMesc anticipat pentru raspunsuri..........
UREZ SI EU
La multi ani MANDRUTA!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fii fericita, implinita si tot ce iti doresti!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI Dragos!!!!!!!!!
Sper sa fie foarte frumos de prima ta aniversare si sa fii un copil bun si cuminte, sa ai sanatate si tot ce iti doresti tu de la mami si tati..in special multa multa iubire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I don't know much...but I know I love you...
Having ... a special one...with a lot of love, peace and happness...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui alexia28 ma primiti? Sper ca usor usor sa am mai mult timp pentru citit si scris, au mai crescut piticii si parca mai am si eu timp sa respir. Acum mandra mea e plecata la party la o prietena (ca deh, are aproape 3 ani) si am ramas cu teroristul mic. Nikole imi pare tare rau pt printesa ta ca e bolnavioara iar in legatura cu cea mica eu zic sa nu-ti faci chiar asa mari probleme cu greutatea pup si sper ca ai iesit din butoi cat de cat Am citit ca vorbeati de ciocolata la pitici, nici nu stii cum este mai bine, eu pe Natalia am ferit-o de ispite din astea, a avut interzis la dulciuri, prostioare...si acum cand scapa in ciocolata nu o pot opri, este efectiv disperata. Tudor inca se trezeste noaptea sa bea lapte si bea destul de mult, nu cred ca l-as putea pacali cu apa sau ceai. piticii vostri cata apa beau? Tudor bea multa apa, cred ca 400 ml /zi. Mi se pare mult si ma cam ingrijoreaza. Pup piticii cu dureri de dintisori Fug ca Tudorica mai are putin si tranteste bradul www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010 prietene DC . |
si Ivan bea multa apa............
eu zic, ca e ok........
si el papa noaptea..................destul de mult
adik papa la 22.30 cam 180 ml lapte.............apoi pe la 4 papa 210 ml, si la 8 iar papa 180 ml, si doarme pana la 10..........10.15........
si mai ii dau dupa masa, la al doilea somn inca 180 ml lapte.............si pe langa asta..nici nu am masurat sincer cata apa bea...........
dar nu imi fac probleme..........
I don't know much...but I know I love you...
Having ... a special one...with a lot of love, peace and happness...
Nik0le spune:
alexia, ma bucur ca ne mai scrii, si eu sper sa ai mai mult timp de forum de acum incolo! Si Isa mea e disperata dupa dulciuri, dar are accesul strict restrictionat la ele, pentru ca eu am o prietena al carei baietel a facut diabet cand era de varsta ei si vreau sa ma asigur ca nu risc nimic. Cu apa nu stiu ce sa-ti zic, Irina mea nu bea decat foarte putina apa si doar daca-i dau cu lingurita... Pe de alta parte suge la greu, asa ca nu-mi pun problema de deshidratare. Poate n-ar fi rau sa pui o intrebare doctorului cand mai mergi despre asta, sa stii cat e normal sa bea.
Beatrice1982 spune:
mi-am refacut semnatura................
I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe...
Happy New Year!!!
Nik0le spune:
citat din mesajul lui myky791 buna seara! lml isabela de ele! nikole cu niste pinguni nu mai tin minte exact. ii placeau isei ai spus.ce face isa? are injectii? sau sirop antibio?multa sanatate. banuiesc ca aerosoli la greu. of _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
myky, iarta-ma te rog, dar nu reusesc sa-mi dau seama despre ce desene animate e vorba... Isa mai tuseste, i-a dat antibiotic sirop si da, facem aerosoli cu fixotide. Multumesc pt urare, multa sanatate si voua!