ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu raportez si una bucata sot racit cobza care a fost de aseara exilat in sufragerie. Sper sa isi tina germenii pentru el, desi el e foarte darnic, de obicei.

35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Ce faceti fetelor??
Eu am fost astazi la clinica, si am facut testul de toleranta la glucoza.Nu a fost complicat deloc, nu mi-a fost rau, doar ca a trecut timpul cam greu.Maine am rezultatele, sper sa iasa bine!
Acum desi e asa frumos afara, eu sunt cam deprimata. Tatal meu e bolnav, cica e racit, s-a tratat de raceala, dar de 5 zile abia se da jos din pat, nu vrea sa manance mai nimic ( decat lapte), nu vrea sa mearga la dr, sta asa. Nu stiu ce sa fac: pot oare sa chem salvarea? adica or veni pt asa ceva?

Off , imi pare rau ca va intristez si pe voi, intr-o zi asa superba, dar nu aveam cui sa ma plang!

Va pupacesc cu drag pe fiecare in parte

FVL heterozigot, 35 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Felicitari Mirela si GGSK!!! Sa va bucurati de bb-nei!

Lorich, Doamne ajuta! o sa fie bine, e musai.
Si noi tot cu plodul dupa noi , in toate variantele. Nu avem pe nimeni unde sa-l lasam. Mai rau ca maine tre sa merg iar la spital, sotul nu poate lua liber, si nu ma vad cum o sa fac controlul colului cu piticul zgubilitic dupa mine .

La nume eu votez cu Bogdan Alexandru, clar .

Patricia, sa te faci bine cat mai repede, iti tin pumnii sa ai o nastere usoara.

Sunt de 2 zile picata in butoiul cu melancolie, nu stiu de ce si cum sa fac sa-mi revin. Azi am plans o gramada si ma doare capul deja. O sa intru mai rar sa nu stric atmosfera.

Adam (22 mai 2008) si 38+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx mai bine te luam azi cand am gresit statia...aveai ce vesti raporta la telefon.

Madalina pune-i masca! sanatate sotului si tu nu fi apucatoare, da?

Dangabriela sanatate tatalui, imi pare rau ca nu se simte bine; da, poti chema salvarea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Mayne, numai eu cu tine vad ca suntem cu Bogdan Alexandru, ca restul vad ca sunt impotriva. Shubu, pe tine ce te atrage cel mai mult?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 37+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

ce tare ai fost :)))))....si eu am ales bogdan dar al doilea nume cristian

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

lORICH, pai cam aia e problema ca si eu am nascut relativ repede si acum nu as sta prea mult pe drumuri. Noaptea daca e, o sun pe mama sa sara in haine, (cred ca ii spun sa/si pregateasca niste haine langa pat sa le aiba in caz de urgenta), si sa vina cat poate de repede. Am noroc ca sta aproape.
In cazul in care nu s/ar putea as lua/o pe Eliza cu noi si oricum nu l/am lasat pe sot sa stea cu mine nici cand am nascut/o pe ea asa ca vin , ma duc pe mine la spital si ii trimit acasa. Apoi rezolva el intr/o ora sa poate reveni pe la mine.
SANATATE MULTA ITI DORESC!!!!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna din nou. VAzui ca si Lori se pregateste de marea intalneala .
Eu m-am trezit pe la 2 am papat si acum ma bag iar in pat, deci raportez o zi de leneveala cronica.

Dar am si eu o intrebare pentru fetele care au candida, ce ovule v-a dat medicul , ca a meu a zis ca imi da , dar a uitat si eu nu m-am uitat pe reteta.

VA dau doar un sa nu va molipsesc cu lene.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 32 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alinush..hai ca eu sunt raspundacu de serviciu-ca am culcat cupilu=canesten gyn ovule, am pus 1 zi da 1 nu- rezultate f bune.

Ache ce-i cu melancolia???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

deci la noi e ca la cuvantarile din senat:
"multumim GGSK, iau cuvantul Danina si Abramburika, se pregateste Lorich"

eu raportez una bucata copil mutant. Doctorita tot citea acolo rezultate, mai calcula, si din cand in cand intreba:
- cate kile a avut primul copil si ce lungime?
- aveati ciclu regulat?
- ati calculat bine ultima menstruatie?
pana n-a mai rezistat si mi-a zis: e cu o saptamana su vreo 5 zile mai mare decat calculul
si i-am zis si eu ca eu mi-s de 1.77, soata 1.97, si asa ca are de unde sa se arunce
si a zis ca ok, DPN ramane 13 februarie,

copil cu capul in jos, col 3.3, toate bune si frumoase, o urmatoare eco peste 4 saptamani.

cam astea sunt vestile noastre, ma duc sa adaug un mic detaliu la semnatura

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 31s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Ziki felicitari pentru vestile bune si pentru cupilul sanatos.
Lori , cate zile ai luat asa?1 da 1 nu. pentru raspuns rapid

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 32 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput