ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(154)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

uitas.... la cate zile dupa ai repetat analiza sa vezi daca mai este acolo balaurul?

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 32 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna, fetele, eu am dormit un pic - ma cam termina consultatiile astea matinale...

Ralu, se pare ca atata vreme cat mai e ceva lichid pe acolo este ok. Oricum, vezi ca ma cheama din ce in ce mai des - am sarit de la o saptamana la 3 zile si acum la 2... Ba chiar a stat pe ganduri daca sa nu ma cheme si maine. Daca eram eu mai hotarata, probabil ca eram deja cu ea in brate, dar eu inca sper sa se petreaca lucrurile in mod natural si nenea doctorul stie asta si ma lasa cu ale mele. Azi mi-a zis ceva de genul ca nu gaseste nimic de care sa se ia (starea copilului e perfecta ), ca daca ar gasi cel mai mic motiv imediat ar zice sa o dam afara si ar sta mult mai linistit. Totusi, dupa consultul pe masa unde a declarat ca nu avem conditii de nascut, a decis ca ne mai vedem miercuri.

Si ca sa lamuresc fetele si cand imi doresc eu motatele (facuse Mayane acolo o listuta care ce si cum )... ACUM!!! Ideea este ca se pare ca bebelina mea nu prea mai are conditii acolo inauntru (din cauza lipsei de lichid), iar eu fug cat pot de nastere indusa sau cezariana. Asa ca ideal pentru mine ar fi sa se hotarasca singurica cat mai repede, pt. ca altfel va fi scoasa cu forta, intr-un fel sau altul... De-aia ma bucur la fiecare control cand mi se mai acorda cateva zile acolo. Sper ca v-am lamurit cat de cat pe cele care nu intelegeati ce e cu vizitele mele la doctor si deadline-urile amanate...

Shubulina, eu votez pentru Dragos Cristian.

Lori, unde nasti tu pana la urma? La Euroclinic?

Anca in saptamana 40 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Felicitari proaspetelor mamici, sa aveti parte de bebei sanatosi #351;i cumintei
Alinush eu am luat Gynozol de 400 mg (3 buc.) pe care le i-au de vreo 2 luni - la aceeasi data din luna.
Ziki, felicitari pentru bebe mare, e foarte bine daca e mai mare si a noastra bebelina e mai mare DPN e pe 14 febr. dar noi nu suntem inalti ci plinuti
Am o stare de plicti. hiperaciditate, abia astept sa vina ziua de maine pt. a spala hainele bebelinei
Fetele, cele care fac injectii cu heparina, reusiti sa le mai faceti in burtica, eu am o mare harta cu vene si venisoare iar sotiorului ii e frica sa mi le faca in mana

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mai fetelor...pt astea din provincie ca mine...epidurala..rahi stanga-dreapta...nici nush cum se mananca..e felul 2 sau ciorba?

Lorich;Stai mai in pat da numa si numa in pat...entelegiii?|caci mai tii buba sa vreo 2-3 sapt si e ff important...am avut o colega de salon la spital era in 35 sapt..de la 32 sapt avea 2,5 deschizartura..si deja apucat 36 sapt...da sta in pat si numa la buda///oricum esti o scumpa/Stai linistita la 6 cm nu stai tu acasa sa nu observi//ai timp s pt epidurala

Roxx;cea mai enervanta intrebare mi se pare cat mai ai?cand scapi?MOOOR DE LA ASTEA.cat mi-ar da Dzeu..ce sa tot ma repet...si -s persoane care m-au mai intrebat de 10 ori pana acum..

Mica daria

Shubulina;Dragos-Cristian

Tierry;ocoleste raceala
/tu cu contractiile tale///muuult curaj..aduna-te!

Simis;fata curajoasa...optimism si drum bun fara peripetii!!!!!!!!!!!

Am fost la bioteca..am luat inca un butoi de miere caci una am mancat deja..cetebe imunity plus/spray nazomer forte p baza de apa de mare si echinaceea

parca imi mai desfunda nasu din cand in cand

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Gabriela, dar tratament ia?

Ache, si noi am trecut prin asta asa ca poti intra si scuipa tot oful aici, ce naiba ca doar de-aia suntem aici, si la bine si la greu. Capul sus
Aditza

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 37+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Anca, pai daca vrei motate acum, atunci acum le primesti:

HAI BEBE DIANA MARIA! SCOATE NASUCUL LA AER, CA NINGE FRUMOS AFARA!!! IESI SINGURICA CA SA FIE MAMI FERICITA!

35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Si eu, pe scurt, ca m-a pocnit un somn...

Aditza, la Cuza Voda nasc, la stat, aici in Iasi...

Lori, hmm, ce vesti...eu la controlul de acu 1 sapt. aveam colul partial scurtat si permitea indexul, habar n-am avut ca aia inseamna dilatatie 1, da' iaca ca stau bine mersi si acum, azi mi-a zis la control "col in aceleasi conditii" (ceva de genu')

Aaa, si am uitat sa va zic ca ieri am avut o mica scurgere asa ca un albus de ou, azi la fel, da' tot putina, transparenta de fiecare data.. Sa fie bucatele din vestitul dop?

Mergi la inceput

blue night;e chipes dr asta al tauha?
Noua poti sa ne spui sincer..de va intalniti asa des

sa te ajute DD

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

PATRICIA;deci sa inteleg ca nici nu te lasa acasa pana nasti?
poimaine e 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

cris, cred ca si de plinut e vorba, ca are deja 2.080 kile...
dar tinand cont ca e de 33 de saptamani
nebunie!
multumesc, fetelor, pt urari!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 31s
felix

Mergi la inceput