ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(154)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Lori, wow, m-ai luat prin surprindere. Sa ai numere de-ale noastre de tel ca sa ne anunti cand o fi cazul. Poate totusi mai sta buburuza acolo ...
Si mie la controlul de sapt trecuta mi-a spus ca mi s-a scurtat colul de la 3,8 la 3, dar e inchis. Sper asa sa ramana!

35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Shubu si eu tot Dragos Cristian votez!!!

35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna fete dragi!
Nu am avut timp de net, dar un ochi tot am bagat sa vad cine mai aduce pe lume buburuze scumpe de tot.
FELICITARI MAMICILOR CURAJOASE SI MULTA SANATATE LOR SI BEBELUSILOR!
DEASEMENEA VA INCURAJEZ PE TOATE CELE CARE URMATI ..............SA FITI TARI SI TOTUL VA FI BINE!Am vazut ca sunt ceva programari pentru cele cateva zile din acest an, restul trecem in 2011, NU???????

Noi de Craciun am stat acasa, doar noi trei si burtica, m/am odihnit, dorm si eu acum ca oamenii, ba mai mult azi dimineata m/am trezit la ora 11, ceea ce pentrru mine e record pe anul asta.
Bebe e miscator, ii simt cate un genunchi, ii place muzica, vocea lui tati si a Elizei.
Azi noapte am visat ca am nascut la fel de repede ca pe ELiza si Tot pe zi. Asta apropo de ce spunea Lorich, si eu am un stres. Sotul meu merge la munca la ora 5 dimineata......ce ma fac daca ma apuca dupa ce pleaca. Tre sa/mi sun mama, sa vina sa stea cu Eliza, pe altul sa ma duca cu masina.....brr.....nu vreau. Pe ELiza am nascut/o duminica. A fost bine ca l/am avut pe sot alaturi de mine.
Acum vom vedea. Sa stea bebe acolo cat trebuie si se rezolva totul bine.

va pup dulce pe toate, va urez numai de bine si un an nou fericit si cu multe impliniri!!!!!!!
31+

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

lori, tinem pumnii tizei noastre sa mai aiba rabdare . eu sunt cu ochii pe toate buburuzele asa, mai din umbra

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Cred ca eu ma abtin de la vot, nu de alta, dar n-o prea ajutam cu parerile noastre impartite... (eu as fi zis Bogdan Alexandru )

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

31+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mayne, numai eu cu tine vad ca suntem cu Bogdan Alexandru, ca restul vad ca sunt impotriva. Shubu, pe tine ce te atrage cel mai mult?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 37+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Wow, Lori, ce vesti!! Hehe, nu e nimic sigur, dar o bagi pe maneca asa un pic..lasa mah ca bebelina tot tre sa vina pana la urma, e deja mare, nu mai sunt riscuri! Schiteaza repejor un plan de rezerva daca e sa vina noaptea si..cu curaj inainte! Astept vesti chiar daca o fi la miezul noptii! Si daca se intmpla in urmatoarele 2-3 zile ia-ma si pe mine cu tine!!! Vreau si eeuuuu!!!

Eu raportez o stare de nervi maxima, ma suna toata lumea sa ma bata la cap daca am nascut sau nu, cat mai stau, ce m-am hotarat, bla bla. Atipisem mai devreme, cred ca am dormit 10 min, a inceput sa sune tel...incredibil de enervant. L-as da pe silent, dar mi-e ca suna al meu sot care sta ca pe ghimpi la serv si se agita daca nu raspund...Maica-mea cel putin m-a disperat, de 3 ori pe zi are "asa, o presimtire" si ma suna sa vada daca sunt bine....

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Si, ca sa va dati seama cat de tare ma plictisesc (ca e si sarbatoare si nu prea pot face mare lucru...), ma apuc sa pun schimb ordinea la canalele de la TV-ul din dormitor

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

FELICITARI mamica DANINA!
BINE AI VENIT BEBE REBECCA!!!sa cresti mare, sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

FELICITARI mamica MIRELA! Refacere rapida si bebei sanatosi!
BUN VENIT MOTANEILOR ROBERT SI RAZVAN! Sanatate sa aveti , sa cresteti mari si cuminti sa ii bucurati pe mami si tati!

FELICITARI GGSK!
Bine ai venit bebe DAVID! Sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri parintii.

Pentru voi mamicilor deosebite:

Pentru voi buburuze sfinte:

FVL heterozigot, 35 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Rodica multumesc! Chiar ieri vorbeam cu tati, ii spuneam ca Ana noastra e o Hannah de fapt, daca am vrea s-o "citim" in engleza Ana.

Bebelu eu o banuiam tare pe zgatie ca n-are stare sa ma lase sa stau cu cracii in sus de Revelion...poate ma tine ea cu cracii in sus, dar pe o "canapea" mai neconfortabila.

vas dar noaptea cum faceti? Ce-mi scapa mie? Ca ziua zic-il luam cu noi, clar, ca doar ma duce tati, apoi nu e nevoie sa stea, dar noaptea...mi-a mai si zis aia sa ma garbesc daca vreau peri ca s-ar putea s anasc repede...

In fine, multumesc fetelor pt incurajari, am emotii mari, dar parca-parca-parca -parca is emotii frumoase, nu negative, important e ca suntem la termen, ecografic e oricum mai mare.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput