ian-feb2011 - BV DANINA, BV MIRELA, GGSK !!!!(154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna...mai da cineva ???

Am sosit si eu cu vesti...se pare ca barza e in zona, fara frica de ninsoare; raportam un col deschis ce permite indexul, aka dilataie 1 cm; la Robert aveam asa vineri si am nascut luni. Acum, ginecoloaga imi zice ca asa e la a doua nastere, se mai deschide colul, dar inca poti naste fix la 40s. Mi-a zis ca pot naste de la peste 2 ore la 2 saptamani.
Sa nu scoateti agitatele ca si asa sunt nitel isterica - parca nu ma asteptam sa-mi zica ca vine asa curand...zicea "haaat la anu'"

Mi-a facut de toate- analiza sange, urina, secretii col, EKG si consultatie anestezista. Ginecoloaga mi-a zis "dubla circulara nu e indicatie de ceza" , mergem pe normal si vedem daca se complica treaba-pac, la cutit!

Mai mult m-a speriat anestezista care mi-a zis ca tre sa ma prezint rapid la spital cand incep contractiile, ca dupa dilatatie 6 ei nu mai pun epidurala...in afara de chstia asta..povestea cu nasterea cu anestezia suna f bine - chiar sio pt anestezia epi exista o analiza mai mica, locala

O alta problema e ce facem cu Robert daca ne apuca curand si noaptea...toti prietenii nostri sunt peste hotare zilele astea...va dati seama tre sa reped copilu din somn (imaginati-va un 2 nopatea asa) si s amergem ca tiganii cu tot cu el la spital pana la contractia 4...hiihhhhi
[rad da' nu-i rasu meu]

Astea fiind zise..raportez morcov mare cu 3 iepuri la capat!
Pupici.

PS Dragos Cristian, categoric!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

lorich ce vesti !!! poate mai sta acolo buburuza si inca nu iese , cine stie ?! ctr ceva ai ?

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

wow LOri???? pai asa am stab noi???? (gluemsc)

hai linisteste-te k dc si dr a zis k poate sa mai dureze si 2s...nu te panica. fa-ti bagajelu sa fie facut. si restu, lasa pe seama lui Doamne Doamne k are El grija s fie bine

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 39+ cu Natalia Maria

Ultimele 3 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adita nu, n-am , dar mi-a zis dr. ca se ved eca a fost ceva atunci-episodul cand credeam eu ca s-a intors cu contractiile alea regulate...
Bine o mai fo un episod azi, nu stiu daca a aveut legatura: am fost cu busu, ca tati a ramas cu puiu care dormea. Si m-am riscat si am zis sa cobor la statia urmatoare, ca ma gandeam eu ca dupa dorobanti face statie dupa colt, pe stefan cel mare; ei bine...cred ca a mers vreo 2 km --a trecut de spital, de dinamo, de metrou si cred ca am ajuns aproape de Obor. Asa ca baga lorich intoarcere pe jos 9nici nu stiam unde-i statia de intoarcere)...si in ritm alert ca deh,...mai aveam 15 min pana la programare. O fi fost si asta???? Aviz amatoarele - roxx, zumzu, abrambu

Si semnatura....suntem de fapt ins apt 38 cu 37 implinite.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lorich suntem aici, si eu de data asta

Gabriela pe mine epidurala -a ajutat mult dupa ceza, ca atunci cand incep durerile, epidurala rezolva problema. Eu m-am refacut f repede sa stii

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 37+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetele!
Am dormit 12 ore, de la 12 la 12. Cred ca am obosit de la atata mancat. De cand m-am trezit nu am bagat decat niste mandarine ca nu mai suport nimic altceva. As mai vrea niste iaurt, dar nu am. Diseara cand vine al meu de la serv.
LA MULTI ANI TUTUROR STEFANIILOR SI STEFANILOR!!!

35+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Buna fetelor!

DANINA, MIRELA SI GGSK felicitari pentru bebici mamicilor! Sa fie sanatosi, si voi pe langa ei!

Lorich, multa bafta si tie!

Noi am petrecut zilele acestea. Pe 25 la nasi, pe 26 finii la noi. Ne-am simtit bine, dar mie deja mi se par obositoare vizitele lungi, chiar daca nu tre sa fac nimic.
Am pus si eu pe contul comun poze cu bradutul, burtica, si cadoul de la Mosu: comoda cu suport de infasat bebe.

Va pupam pe toate si pe toti!

35+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Bun venit tuturor bebeilor carora nu am apucat sa le urez: Razvan, Robert si David. Sa fiti sanatosi si cumintei, sa ascultati de parinti! Mamicilor sa va reveniti cat mai repede si sa aveti mult laptic!!!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Adita nu, n-am , dar mi-a zis dr. ca se ved eca a fost ceva atunci-episodul cand credeam eu ca s-a intors cu contractiile alea regulate...
Bine o mai fo un episod azi, nu stiu daca a aveut legatura: am fost cu busu, ca tati a ramas cu puiu care dormea. Si m-am riscat si am zis sa cobor la statia urmatoare, ca ma gandeam eu ca dupa dorobanti face statie dupa colt, pe stefan cel mare; ei bine...cred ca a mers vreo 2 km --a trecut de spital, de dinamo, de metrou si cred ca am ajuns aproape de Obor. Asa ca baga lorich intoarcere pe jos 9nici nu stiam unde-i statia de intoarcere)...si in ritm alert ca deh,...mai aveam 15 min pana la programare. O fi fost si asta???? Aviz amatoarele - roxx, zumzu, abrambu

Si semnatura....suntem de fapt ins apt 38 cu 37 implinite.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 37+

am inteles ...off nasol si pe vremea asta imi dau seama ce greu ti.a fost . deci esti ca si mine ...37 pline si am plecat pe 38 , facem joi ...tare sunt curioasa ce va fi si la mine joi , colul asta e de speriat ca nu sti cand se deschide adika nu simti de asta intrebam daca te.a durut ceva , eu noaptea si unoeri ziua mai am dureri ca la cm asa

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Roxana, foarte frumoase pozele! Bineinteles, tu si burtica sunteti pe primul loc!

Mergi la inceput