Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
mamici, pt orice eventualitate, notati-va blogul asta si mai ales subiectul...e vorba de tratamente homeopate in diferite cazuri...chair merita retinute...
http://viatzaintrerozsibleu.blogspot.com/2009/08/homeopatelemereu-aproape.html
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
eladea, multumim ptr toate informatiile pe care ni le facilitezi, cine stie cand o sa avem nevoie de ele...
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
si pt copilasii cu DERMATITA ATPOICA, paote va ajuta sa cititi:
http://zicolorata.blogspot.com/2010/01/dermatita-atopica-da.html
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ramonavlas spune:
Foarte interesant articolul despre dermatita atopica. Noi am avut seboreica, i-a trecut in 2 saptamani insa si in ziua de azi o dau cu Cupru-zinc. Ea doar pe fatza a avut.
Raisa de o ora s-a trezit, acum am papat toti 3. A avut 2 scaune azi. Saracutza cat se chinuia sa faca 1 la 3-4 zile. Am mancat ieri si alaltaieri struguri...sa fie de la asta??? Oricum, ma bucur ca face fara supozitor, Debridat sau alte "trucuri". Stiam ca se va regla cand incepem diversificarea, insa imi era asa mila de ea cand o vedeam cum se chinuie cu burtica.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ramonavlas spune:
Am salvat si articolul despre homeopate. Multumim Eladea.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
paula_m spune:
Au plecat 2 ture de musafiri.
Multumesc de urari Rodica si Gabita(Btz)
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
Victo spune:
bianca, of te inteleg, mami...si mihai urla de 2 ore! m-a capiat de cap..nu mai pot..il mai iau in brate..mai atipeste..cum il pun jos..zbiara..ioi..imi vine sa ii zic vreo 2 de dulce..:(:(
si maine am ture de musafiri, ca-i ziua lui Stefan..si nu apuc sa fac nimic nimic nimic..ma oboseste..ma enerveaza..ioi..
al meu mai e si un pic bolnavior..da nu asta ar fi baiu..ca asa facea si sapt trecuta..nu poate adormi decat afara, eu asa ceva nu pricep si pace. cum naiba sa ii fie somn, sa fie satul si caldut si tot..si sa nu poata dormi..no..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
La noi, de cand cu dintii, somnul de zi e dat peste cap, nu doarme legat o ora. Se trezeste, nu mai sta la pozitie de somn, dar maraie, plange, face niste crize de ti-e mai mare mila...
Nu stiu de ce... nu stiu ce as putea sa-i fac... Macar doarme noaptea, ca nu-i vorba de mine, de somnul meu, dar totusi ceva il deranjeaza. Cred ca o sa incep sa-i dau maine Alinan, ca poate l-o durea ceva.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!