Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
ilinca79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Cereale ii iau Nestle, ca le bag in bibe cu lapticul de seara. DEsi mi-ar fi placut tot Milupa, ca Milupa ii dau si LP, dar asta de la Milupa se face cui apa, si art insemna ca ii dau cerealele separat de lapte... ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Cristina, eu am lua cereale de la milupa care se fac cu lapte. Sunt cu orez, sunt bio si se dau de la 4 luni. Eu le-am luat din Metro dar am vazut apoi si in farmacie.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
Buna seara dragi mamici,
a mai trecut o zi de Craciun, inca una si gata sarbatoarea
Am avut si noi musafiri azi, am ajuns si la biserica unde Victor a primit cadou de la mosu'
si cam asa ne-a trecut ziua.
M-am delectat cu poze: ooana, Matei e adorabil
, aelita ai niste copii superbi iar tu arati minunat. L-am vazut si pe tizul nostru mos' Victor, e frumusel foc 
Eladea, of cat mai trageti cu racelile astea, si cum s-a intamplat fix de Craciun.
sa va reveniti cat mai repede.
ilinca79 spune:
Am uitat ce era mai important 
La multi ani Paula! Sa fii sanatoasa, sa petreci numai clipe minunate alaturi de familia ta si sa ai parte si de fetita pe care ti-o doresti! 
btz_ovi spune:
MYCYA subscriu la ce a spus si Aelita,nu e normal pt un copil sa fie atat de agitat mereu.
Hai ca e o zi,doua,trei,patru,plange cand nu ii convine ceva dar avand in vedere ca e continuu,cum spui tu,clar are ea ceva si tu nu ti-ai dat seama pana acum.
Poate ar trebui sa ii faci si niste analize complete la scaun pt a verifica daca nu are un crocobaur la stomacel.
Si o vizita la un neurolog nu ar strica deloc.
Tu sa nu te superi pe mine,nu ti-o zic in nume de rau insa nici asa nu mai poti continua.Trebuie sa faci ceva atat pt ea in primul rand pt a se calma cat si pt tine,sa te odihnesti un pic,sa te relaxezi!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Ilinca, merci.

Ce bine, o sa caut si eu... am trimis sotul la Dona, dar nu a gasit nimic...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi MYCYA subscriu la ce a spus si Aelita,nu e normal pt un copil sa fie atat de agitat mereu. Hai ca e o zi,doua,trei,patru,plange cand nu ii convine ceva dar avand in vedere ca e continuu,cum spui tu,clar are ea ceva si tu nu ti-ai dat seama pana acum. Poate ar trebui sa ii faci si niste analize complete la scaun pt a verifica daca nu are un crocobaur la stomacel. Si o vizita la un neurolog nu ar strica deloc. Tu sa nu te superi pe mine,nu ti-o zic in nume de rau insa nici asa nu mai poti continua.Trebuie sa faci ceva atat pt ea in primul rand pt a se calma cat si pt tine,sa te odihnesti un pic,sa te relaxezi!!!! Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
nu ma supar deloc Duamnii cum asa. multumesc multe de sfaturi tuturor, maine dimineata ma duc la pediatru sa ne ia pobe si tot ce trebuie. sper sa nu fie totusi nimic si sa treaca starea de agitatie de la sine . azi a fost mai linistita, am pus-o la somnic de cum am vazut ca ii e somn, am adormit-o mereu plimband-o cu carutul si asa nu se agita deloc...oare de avea ceva nu trebuia si in carut sa repete fazele alea?? nici nu mai stiu.....
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
paula_m spune:
Multumesc si tie, Ilinca de urari 
Vi le intorc tuturor cu mult drag, sa ne dea Dumnezeu tot ceea ce ne dorim
. Sunt batrana!!!
. Dar e prima zi de nastere in care ma simt intr-adevar implinita
si pot sa zic cu sufletul impacat ca am reusit sa fac si eu ceva in 33 de ani :pe Raul!!!![]()
Raul in sfarsit a reusit sa-si bage piciorusele in gurita si acum ii tot schimb sosetutele si mi-e plin caloriferul de sosetute ude![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
paula_m spune:
Aaa, si multumesc de urari si Catalinei, Andreei(Dragaica) si Sorinei!!