Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Btz, vroiam sa iti zic ca ma bucur de surpriza parintilor tai... foarte draguti.. e clar ca tin la voi si mai ales la nepotelul lor scump!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

uauuuuuuu ce de cadouri...asa sa tot fie Craciun...sa le folositi sanatosi...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

La multi ani Paula, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.
Distractie placuta in seara asta!
Multumim de tratatie!

Noi n-am facut mare lucru zilele astea si tot n-am avut timp de forum...ce mai trece timpul asta...azi a tb sa ma duc sa-i mai cumpar niste pere, dupa i-am facut supica de legume, pt noi o tava de friptura la cuptor si mai pe seara am iesit in "Oraselul copiilor" Am ajuns acasa la 8.30 cand am facut baitza

De cand a implinit 6 luni ii fac baie la 2 zile.

Aelita, arati tare bine. Nici nu zici ca ai adus pe lume 3 copii minunati!

Felicitari fetelor care au mai slabit!

Bumblebee, mami dar ce iepuras am vazut!

Nu mai stiu ce vroiam sa zic ca am citit forumul pe la pranz cand il alaptam pe Raducu(cand alaptez eu nu pot scrie ca stam numai in pozitia culcat) si dupa nu am mai avut timp sa intru nici macar sa-i urez Paulei.

Mi-e si rusine sa va spun dar pana la urma va spun, ca macar asa sa ma mai aptin, sa-mi pun si eu ambitia sa mai slabesc.... am mancat 1 kg de prajituri in 2 zile...bineneteles ca acum regret!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

bianca, of te inteleg, mami...si mihai urla de 2 ore! m-a capiat de cap..nu mai pot..il mai iau in brate..mai atipeste..cum il pun jos..zbiara..ioi..imi vine sa ii zic vreo 2 de dulce..:(:(

si maine am ture de musafiri, ca-i ziua lui Stefan..si nu apuc sa fac nimic nimic nimic..ma oboseste..ma enerveaza..ioi..

al meu mai e si un pic bolnavior..da nu asta ar fi baiu..ca asa facea si sapt trecuta..nu poate adormi decat afara, eu asa ceva nu pricep si pace. cum naiba sa ii fie somn, sa fie satul si caldut si tot..si sa nu poata dormi..no..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Cunoastem, exact asa e si la noi. Daca nu o scot toata ziua afara,nu doarme desi se freaca la ochi si e maraita, cum am scos-o afara, in 5 minute viseaza deja.
Apropo de asta...tocmai am venit de afara...nu a adormit ca nu am lasat-o de data asta. Am dus-o sa oboseasca putin de la aer si pe la 23 ii dau sa manance si apoi speeer ca doarme.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sa va mai zic ce a lucrat Raul in seara si apoi ma pun si eu la somnic. Tot din ciclul -Sa-i stea inima lui mami : L-am pus in leagan, sa pot sa-mi adun si sa-mi spal pahare, farfurii prin bucatarie...I-am pus si caracatita, ca atunci stiu ca molfaie la ea si sta linistit. Dupa 10 min, ma duc sa il verific daca a adormit, ca era prea liniste... Al meu, atarna din leagan, cu capul in jos si cu manutele aproape atingea podeaua. Si l-am prins in centuri, dar la leagan, doar la picioruse are centuri!!!. sa innebunesc, nu alta. I-a cazut caracatita jos, dar nu prea cred ca a constientizat ca e jos caracatita si ca tb sa se aplece sa o ia...Dar, eu iar am tremurat 5 min dupa. Si el nu scotea nici un sunet...Nu cred ca Raul va prinde 2 ani, fara oase rupte si eu cu vreun fir de par saten in cap...
Btz, eu sper ca nu o ia si Paul pe urmele lui Raul ca nu te vad bine nici pe tine. F frumos din partea parintilor tai...
Noapte buna si linistita va doresc tuturor
Nina(Tina) . Si lasa mami parerile de rau. Sa-ti fie de bine...Mie mi-e groaza sa ma urc pe cantar
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La noi, de cand cu dintii, somnul de zi e dat peste cap, nu doarme legat o ora. Se trezeste, nu mai sta la pozitie de somn, dar maraie, plange, face niste crize de ti-e mai mare mila...
Nu stiu de ce... nu stiu ce as putea sa-i fac... Macar doarme noaptea, ca nu-i vorba de mine, de somnul meu, dar totusi ceva il deranjeaza. Cred ca o sa incep sa-i dau maine Alinan, ca poate l-o durea ceva.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Ce e si pentru ce se da?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Sa va mai zic ce a lucrat Raul in seara si apoi ma pun si eu la somnic. Tot din ciclul -Sa-i stea inima lui mami : L-am pus in leagan, sa pot sa-mi adun si sa-mi spal pahare, farfurii prin bucatarie...I-am pus si caracatita, ca atunci stiu ca molfaie la ea si sta linistit. Dupa 10 min, ma duc sa il verific daca a adormit, ca era prea liniste... Al meu, atarna din leagan, cu capul in jos si cu manutele aproape atingea podeaua. Si l-am prins in centuri, dar la leagan, doar la picioruse are centuri!!!. sa innebunesc, nu alta. I-a cazut caracatita jos, dar nu prea cred ca a constientizat ca e jos caracatita si ca tb sa se aplece sa o ia...Dar, eu iar am tremurat 5 min dupa. Si el nu scotea nici un sunet...Nu cred ca Raul va prinde 2 ani, fara oase rupte si eu cu vreun fir de par saten in cap...

stiu ca nu e de ras dar mi-am imaginat scena.......

E cel mai nazdravan delfinas!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

paula, iarta-ma, dar imi vine sa rad....imi place cum povestesti de Raul nazdravanul.. cred ca te-ai speriat, e si normal...dar cum si pisica are 9 vieti... gimnast il faci...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Uram si noi SARBATORI FERICITE tuturor mamicilor si delfinasilor. Desi am fost in Buc de Craciun, am tot mers in vizite si nu am mai avut vreme sa intru si nici sa citesc nimic din urma. Theo a fost tare cumintel si sociabil ceea ce m-a bucurat foarte tare.

Sper ca maine piticul sa ma lase sa citesc si eu si sa vad cum ati petrecut primul Craciun de mamici cu pitici.

Voi pune si eu poze insa tot maine.

In alta ordine de idei, joi am fost la medic din nou si intr-adevar Theo avea rosu in gat, nu se vindecase. Asa incat mi-a schimbat siropul de tuse - nu Stodal cum ii dadeam eu ci Eurespal. Restul a ramas la fel: adica adrenalina ptr aerosoli, Ophtamesone ptr nas, tantum verde si Zyrtec.

Va urez o noapte buna tuturor.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, merci de retete

paula, in fiecare zi astept sa mai povestesti cate-a mai facut Raul. lasa, mami, ca nu e asa rau sa fie nazdravan, ai de ce sa fii mandra!

tot maraita a fost Isa si in dupa-amiaza asta, noroc cu tati ca a adormit-o el in brate, ca la mine ori vrea titi, ori joaca, ori povesti... apoi am iesit scurt la mici cumparaturi, a dormit pe drum iar. a papat si mi-am amintit ca nu am desfacut premergatorul de la moshu´ (nasii) sa vad daca lipseste ceva, asa ca i-am facut si o proba rapida, a fost super incantata, dar apoi l-am pus inapoi in cutie . acum sa vad cum reusesc s-o culc, ca-si freaca ochisorii dar se tine inca tare pe pozitie...

noapte buna, delfinariu

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna seara! Urez si eu cu intarziere SARBATORI FERICITE SI SA DEA BUNUL D-ZEU CA TOT CE V-ATI PROPUS SA VI SE IMPLINEASCA.
Am lipsit mult de pe aici insa zau nu-mi mai gasesc timp, habar n-am cum va descurcati voi, dar eu seara pic rupta mai ales ca lucrez acasa si pentru servici. Asta e...
Am citit pe sarite, poze am vazut tot pe sarite. Am sperat ca macar de sarbatori sa savurez in liniste, da' de unde ca o trebuit sa colindam in lung si-n lat bunicii,nasii, surorile...etc. Is si mai franta.
Delfinasul meu e un scump, creste vazand cu ochii, e cuminte, doarme, mananca dar nu prea-i plac jucariile de nici un fel.
Mycya am citit necazul tau si sincer imi pare rau draga mea pentru ce ti se intampla insa cum au zis si fetele e bine sa consulti si un neurolog. Sper sa se rezolve problema
Rody ai fata mare si frumoasa foc.
O sa incerc maine sa vad pozicile cu delfinasii ca mi-e tare dor de ei.
Va pupam cu drag

Mergi la inceput