Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
nela_didea spune:
PAULA LA MULTI ANI CU INTARZIERE.
DE FAPT LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE V-ATI SARBATORIT ZIUA DE NASTERE CU SCUZELE DE RIGOARE PENTRU INTARZIERE.
racusor2010 spune:
NEata delfinariu
LA MULTE LUNITE MIHNEA !! sa fii sanatos si sa cresti mare!!
[]sLA MULTI ANI
STEFAN CALIN (ARIANA)
ELISE STEFANIA (CRISSY)
STEFAN ANDREI (CRISTINA97)
REBECA STEFANIA (ADRIANA)
YANIS STEFAN (BELUISTEF)
STEFAN (VICTO)
mamica STEFANIA97
TUDOR STEFAN (BABIELA)
PAULA ce tare e Raul!! Rezista mami acolo !
am uitat sa va zic de Andrei, el nu isi duce picioarele la gurita, se apleaca el la ele ii place lui ca misca si sare sa le prinda
si...mai nou nu mai vrea in fundulet, vrea numai in picioare, dar nu oricum, sa sara intr-una, intr-una, ca pe o trambulina
azi speram sa ajunga si Craciunita ratacita prin Londra incarcata cu cadouri
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bumblebee spune:
Neata!
Mihnea de Mov
La multi ani, sanatate si toate cele bune celor care poarta numele de Stefan, Stefania!!
Stefan Calin de Ariana1
Stefan Andrei de cristina97
Tudor Stefan de babiela
Rebeca Stefania de AdrianaBuc
Yanis Stefan de beluistef
Elise-Stefania si taticul Stefan de crissy77
Stefan de Victo
stefania_97
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
paula_m spune:
[Buna dimineata
Iar suntem numai noi 2...ce bine a fost de sarbatori, cand era si tati acasa si cand am avut mult musafiri, ca se gasea intotdeauna cineva sa-l tina pe Raul ocupat.
Raul al meu e un copil cumintel, in sensul ca nu mai prea plange ca vrea in brate, ca isi gaseste tot timpul ceva de mesterit, dar o sa ma albeasca inainte de vreme. Acum ein patut, cand am ceva de facut, sper sa nu am vreo surpriza si de acolo...
Ieri au fost nasii si il au pe Bogdan de 3 luni. Chiar ma uitam la ei, ca in 4 ore cat au stat la noi, in afara de 1/2 h in care a dormit Bogdan, tot timpul a tb sa se plimbe cinev acu copilul in brate, ca daca nu era jale...facea un circ de nedescris, si daca se asezau jos doar. Raul al meu nu a prea facut asta. El daca are o jucarie in manuta o studiaza, o mananca, daca nu are se rostogoleste, isi mananca picioruse, manute, gaseste el ceva de facut si plange fff rar.
La multi ani pt Mihnea!!! Are mama baiat mare!!
La multi ani si pt toti Stefanii nostri si pt toate Stefaniile
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
ramonavlas spune:
Neatza!!! Aseara ne-am facut plimbarea si cand am ajuns acasa, Raisa avea chef de joaca, noi am scos-o la aer sa oboseasca si ea s-a intors mai fresh. Ne-am jucat, la 23.30 i-am dat sa pape si la 24.15 dormea. S-a trezit azi dimineata la 7.30 La 10 ii dau sa pape si iesim afara ca ningeeee in sfarsit!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
anca_vlad spune:
NEATA!
In primul rand vreau sa va urez si SARBATORI FERICITE SA FITI SANATOSI CU TOTII SI SA AUZIM NUMAI DE BINE!
Imi pare rau ca nu am mai avut timp sa intru in ajun sa va urez asa cum se cuvine toate cele bune...dar am avut niste zile fff pline!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI, STEFANANUTE SI STEFANUTI!
LA MULTI ANI CELOR CARE ADAUGA INCA O LUNITA IN BUCHETUL CU BOBOCEI!
PS. Mi-a fost dor de voi!
paula_m spune:
A nascut Mirela!!!!!!!!!!Ieri, de ziua mea!!!!!!!!!!!Nu am apucat sa citesc ce si cum, am vazut doar in titlul...oricum, sa dea Domnul sa se refaca repde si Bun venit pe lume, baieteilor mult asteptati!!!!!!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
anca_vlad spune:
Ce harnicute ati fost ati tot scris zilele acestea asa ca am ce recupera!
Despre noi ce sa va zic..suntem binisor am mai luat 100g saptamana aceasta asa ca acu avem 5500g, offfff cred ca vi se par ff putine, si mie....daca ma credeti nici nu imi vine sa mai intru sa citesc cand aud cu ce greutate au bb-ii vostrii(sa va traiasca sa o tina tot asa si sa fie sanatosi)
tot citesc si nu stiu cum e mai bine sa procedez cu maria nici nu e o mancacioasa, sunt mese cand trage din biberon 40g si restul ne chinuim cu lingurita dar rar papa mai mult de 120g si acestea cu greu...
in seara de Craciun a facut si temp 38,5, acu e pe peracetamol la 8 ore timp de 3 zile...
Am nevoie de un plan de diversificare bun care sa fie adaptat la problema ei cu greutatea!
cred ca v-am plictisit deja...
crispro spune:
Neata!
Roxana, m-am gandit si la tine de Craciun.. deci ati fost la colindat... bine ca a fost sociabil Theo. CUm mananca de cand ii dai Eurespal? Ceva imbunatatiri?
Rodi, ii place Isei premergatorul... cel putin de jucarii vad ca e atrasa... Io cand ma uit la Isa o vad pe Maria, asa imi pare ca seamana... ochii mari amnadoua...
Paula, Doamne, ce sperietura... Da chiar ca tot cu ochii pe el tre sa stai... al meu inca sta linistit.. unde il pun de acolo il iau... doar picioarele le baga in gurita si le linge, dar numai cand e body. cand are ceva haien pe picioare, nu prea reuseste...
Am avut si ieri 2 ture de musafiri, copilul cuminte... azi e ziua cumnatei, la 6 mergem la chef...
A dormit bine puiutul.. la 8 l-am culcat aseara, s-a trezit la 3 juma, io i-am dat suzeta... desi cred ca ii era foame. a adormit instant. la 6 si un sfert am mers la el sa vad ce face, ca trece noaptea si el nu papase... asa ca prin somn i-am bagat bibe in gura, si a papat vreo 170ml, si iar somn pana la 9 juma... inclusiv eu...
Nela, ce bine ca mai dai un semn de viata!!! Doamne, ca mereu cand ma gandesc la tine, imi amintesc ca io nascusem deja, tu cu Mycya nu, si povesteati de ce mai faceati de papa... io numai salivam... si mereu erati ultimele seara pe forum... ei, ce sa faci, acum cu copilasii mai greu... Io am timp de forum ca nu lucrez...
La multi ani Mihnea de MOV!!! Si la multi ani tuturor ce poarta numele Stefan, Stefania!!! Io ma gandeam aseara sa intru repede azi sa urez LMA lui Stefan de Victo si Stefaniei (mamica), si cand colo vad ditamai lista de Stefan-i... Asa ca LMA tuturor, cu multa sanatate si impliniri!!!
Da, Paula, a fost bine de sarbatori... si la mine, sotul a tinut mereu copilul in brate, l-a leganat, cica "sa simta si el ca e Craciun" Si mi-a placut ca am fost impreuna, si au fost si musafiri, dar au plecat la ore decente, si am reusit sa stam si doar noi doi, cu o poveste, un pahar de bere... imi amintesc anii trecuti eram asa epuizata dupa atata colindat... mereu la noi se venea ultima data, si nu mai pleca lumea... desi eu dadeam semne de clara somnolenta, ca ma lungeam toata pe canapea... ioi, si abia asteptam sa plece, ca era dimineata si io eram rupta.... dar anul asta a fost altfel... liniste, musafiri simtiti (avantajul copilului mic).
Mirela, bravo!!! Ce ma bucur! Sanatate multa micutilor!
Anca, cauta un pediatru bun, sa te ajute cu diversificarea. Incepe cu cereale - alea pufosesc copiii.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 NEata delfinariu LA MULTE LUNITE MIHNEA !! sa fii sanatos si sa cresti mare!! []sLA MULTI ANI STEFAN CALIN (ARIANA) ELISE STEFANIA (CRISSY) STEFAN ANDREI (CRISTINA97) REBECA STEFANIA (ADRIANA) YANIS STEFAN (BELUISTEF) STEFAN (VICTO) mamica STEFANIA97 TUDOR STEFAN (BABIELA) |
La multi ani si din partea noastra!
Sa fiti sanatosi si sa traiti cu numele!
Sarbatori fericite!