Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iul_aug2010/iul_aug2010.jpg)
BUN GASIT
INTR-O NOUA ETAPA A VIETII
IMPREUNA CU MICII DELFINASI !!!A FOST ODATA O MINUNATA ODISEE A GRAVIDUTELOR CU DELFINASI
1...188APOI A VENIT O ODISEE A MAMICILOR CU DELFINASI
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,
36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,
50,51,52,53,54,55,56,57
,58,59,60
- 14
, din care 5
si 9
09.06 - Andrei Ioan
![](bibe.gif)
09.06 - Stefan Calin
![](bibe.gif)
16.06 - Radu Gabriel
![](bibe.gif)
19.06 - Hannah Isabela
![](bibe.gif)
23.06 - Matei Alexandru
![](bibe.gif)
24.06 - Maria Antonia
![](bibe.gif)
24.06 - Larisa Ioana
![](bibe.gif)
24.06 - Filip
![](bibe.gif)
24.06 - Theodor Mihai
![](bibe.gif)
25.06 - Beatrice-Teodora
![](bibe.gif)
27.06 - Mihnea Damian
![](bibe.gif)
29.06 - Sebastian Petru Andrei
![](bibe.gif)
29.06 - Stefan Andrei
![](bibe.gif)
30.06 - Tudor Andrei
![](bibe.gif)
30.06 - Aida Alexandra
![](bibe.gif)
![](surf.gif)
![](surf.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
01.07 - Bebe
![](bibe.gif)
01.07 - Teodora Cristina
![](bibe.gif)
03.07 - Rebeca Stefania
![](bibe.gif)
06.07 - Carla Maria
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
07.07 - Amelia
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
07.07 - Giuliano
![](bibe.gif)
08.07 - Mara Madalina
![](bibe.gif)
08.07 - Yanis Stefan
![](bibe.gif)
08.07 - Matei Marius
![](bibe.gif)
09.07 - Victor
![](bibe.gif)
11.07 - Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Natalia
![](bibe.gif)
13.07 - Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Bogdan Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Ema Andreea
![](bibe.gif)
15.07 - Letizia
![](bibe.gif)
15.07 - Radu Gabriel
![](bibe.gif)
16.07 - Eva Maria
![](bibe.gif)
16.07 - Mihai
![](bibe.gif)
16.07 - Bebe
![](bibe.gif)
16.07 - Maria
![](bibe.gif)
17.07 - Vlad
![](bibe.gif)
18.07 - Sabina Maria
![](bibe.gif)
18.07 - Bebe
![](bibe.gif)
19.07 - Iulia
![](bibe.gif)
21.07 - Paul-Christian
![](bibe.gif)
22.07 - Nectarie
![](bibe.gif)
22.07 - Luana-Maria
![](bibe.gif)
23.07 - Victor Andrei
![](bibe.gif)
23.07 - Alicia
![](bibe.gif)
24.07 - Raul Ionut
![](bibe.gif)
24.07 - Mihai
![](bibe.gif)
25.07 - Filip
![](bibe.gif)
26.07 - Bebe
![](bibe.gif)
28.07 - Riana Maria
![](bibe.gif)
30.07 - Denisa Maria
![](bibe.gif)
31.07 - Bogdan Andrei
![](bibe.gif)
![](surf.gif)
![](surf.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
01.08 - Raisa
![](bibe.gif)
02.08 - Andra Maria
![](bibe.gif)
02.08 - Clara Maria
![](bibe.gif)
02.08 - Andre
![](bibe.gif)
03.08 - Alexandru Radu
![](bibe.gif)
03.08 - Giulia
![](bibe.gif)
04.08 - Sara Maria
![](bibe.gif)
04.08 - Bianca Maria
![](bibe.gif)
04.08 - Sara Elena
![](bibe.gif)
05.08 - Tudor Constantin
![](bibe.gif)
05.08 - Denis Gabriel
![](bibe.gif)
06.08 - Ariana
![](bibe.gif)
07.08 - Robert
![](bibe.gif)
07.08 - Anne
![](bibe.gif)
09.08 - Matei Gabriel
![](bibe.gif)
10.08 - Sebastian
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
10.08 - Cristian Alexandru
![](bibe.gif)
10.08 - Eric Nicholas
![](bibe.gif)
10.08 - Raducu
![](bibe.gif)
12.08 - Radu
![](bibe.gif)
12.08 - Bebe
![](bibe.gif)
12.08 - Albert Simion
![](bibe.gif)
12.08 - Maeva Caterina
![](bibe.gif)
12.08 - Tudor Stefan
![](bibe.gif)
14.08 - Iulia Alexandra
![](bibe.gif)
16.08 - Miguel
![](bibe.gif)
17.08 - Priscilla Serayah
![](bibe.gif)
17.08 - Victor Petru
![](bibe.gif)
18.08 - David
![](bibe.gif)
19.08 - Iulia
![](bibe.gif)
20.08 - Dimitrie
![](bibe.gif)
20.08 - Miruna-Ioana
![](bibe.gif)
20.08 - Eva
![](bibe.gif)
20.08 - Medeea
![](bibe.gif)
24.08 - Florentin Andrei
![](bibe.gif)
![](fulg.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
Elise (crissy77).. 03.12.2005
Dragaica .......... 07.12.1982
crissy77 .......... 08.12.1977
Eric (Eladea) ... 09.12.2007
Elisa (Otiliav) .... 09.12.2008
eladea2005 ...... 12.12.1977
Vlad(Mirela)......12.12.1999
miha13gina ...... 13.12.1977
Ana (Otiliav) ... 18.12.2004
puiutz_mic ....... 19.12.1975
beluistef .......... 20.12.1982
Sheritra .......... 24.12.1973
matusa77 ....... 24.12.1977
paula_m ........ 26.12.1977
Otiliav ........... 30.12.1978
Raluk31 ......... 31.12.1977
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Racusor, ma bucur ca ai ajutat si tu... mie mi se rupe sufletul de copilasul Alex si de mamica lui... In fiecare seara ma gandesc la ei. Sper sa aiba parte de o minune... Imi pare rau ca am aflat tarziu de caz, poate se putea face ceva de Craciun, o campanie la Tv... Ma gandesc la urmatorul sezon de "Dansez pentru tine", ca ei se mai implica in astfel de cazuri. Mi-am promis ca o sa ii ajut lunar , cu 50 de lei minim, ca atat pot sigur. Ii e tare greu, e o mamica singura, cu 461 lei venit.. copilul nu are sanse de a se vindeca, nu exista tratament. Am citit pe net ca in tara la noi mai sunt inca 2 copii cu acest sindrom de automutilare... e un sindrom rar intalnit. Dar daca ar avea bani, ar avea sanse sa le fie mai usor, sa faca zilnic gimnastica, sa mearga la logoped... Nici nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul ei... Sper sa pot sa o ajut mai mult... o sa incerc cat pot... Scuze daca v-am intristat, ca e Craciunul si e bucurie in case (sau asa ar trebui sa fie)...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonavlas/ramonavlas.jpg)
ramonavlas spune:
Aseara am fost si noi la bunici (parintii mei) la colindat, azi am fost iar la masa si acum asteptam colindatorii.
Ooana, cartea e super super, o am si eu. Nu am lasat-o din maini pana nu am terminat-o. Sunt sigura ca o sa mai apelez la carte cand va g fi nevoie, sunt o gramada de sfaturi.
Raisa e afara cu tati...doar acolo face nani...si ne-am gandit ca daca la noapte nu doarme, o duce tati afara sa o adoarma....cred ca e mai bine sa adoarma afara decat in brate sau cu noi in pat. Nu de alta, dar daca adoarme in casa (oriunde, oricum) cand o punem in patutz,...s-a trezit fresh ca si cum ar fi dormit o noapte intreaga chiar daca ea a atipit 20 de minute.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Scuze daca v-am intristat, ca e Craciunul si e bucurie in case (sau asa ar trebui sa fie)... |
CRISTINA, iubito, bucurie inseamna si sa poti ajuta pe cineva, sa aduci tu bucurie in case in care nu este... si cineva acolo sus te vede, vede gestul tau
![](floare.gif)
_
![](craciun2.gif)
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
la noi nu mai sunt toate roz, Isa a racit!! ii curge nasucul intruna si abia ce ma vede cu pompa in mana se agita ca nu-i mai place... ieri a tot stranutat, azi nu mai stranuta dar e vai de nasucul ei si lacrimeaza... am incercat sa-mi amintesc cum se da oscilo (eu nu notasem ca oricum nu aveam
), parca retinusem de 3 capacele/zi... asa ca i-am dat unul dimineata, acuma al doilea... cine a salvat informatia, rog ptr a mia oara sa o mai puna o data
...
otilia, aici suntem sa te inveselim, daca ai nevoie! am mancat ca sparta azi, m-am si cantarit asa, ca sa-mi fie rusine, dar nu mi-a fost, ca arata tot sub 58.5 . de-acum cred ca se duc singure, daca as mai face miscare ar fi si mai repede, dar lenea e mare doamna
edit: Maria nu colinda ca nu stie, nici poezii nu-si mai aminteste si nici nu vrea sa invete!!! decat daca e vreo melodie pop-rock, ca alea le stie!!!
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dragaica/Dragaica.jpg)
Dragaica spune:
Dragele mele am intrat sa va uram un Craciun fericit alaturi de cei dragi, multa sanatate voua si delfinasilor.
Noi am fost prin vecini la impartit cadouri si primit desigur, am papat cozonac , baut cafeluta, acum ne pregatim de plecat la nasici
.
Va pupam cu drag si va multumim ca ati fost alaturi de mine, de noi cu unsfat , o parere un gand bun.
Va imbratisam cu draga Mami, Tati si ratoii Seby, Felix.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru 10.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Rody, multa sanatate lui Isa, sa se faca bine repede, frumoasa!!!
Ne-am repatriat si noi acasa pt 1 ora si mergem mai departe...Am primit bani la colindat, pe care ii punem deoparte pt Disneyland.
De cand am plecat, am stat tot cu gand, ca nu am spus La multi ani delfinasilor de azi : Beatrice , la implinirea celor 6 lunite!!! si pt Filip!!
Ma uit la poze daca am timp, inainte sa continuam cu colindatul...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ilinca79/ilinca79.jpg)
ilinca79 spune:
Buna seara dragelor,
sper ca ati petrecut frumos astazi. Noi vegetam pe-aici cu burtile pline, au fost parintii mei la noi la masa. Eu parca nu imi gasesc locul daca nu pot lucra nimic, dupa agitatia de zilele trecute , cred ca ma pun sa ma uit la un film. Mosul a fost si pe la noi, dar nu ne-a adus mare lucru adultilor in schimb pentru Victor a fost tare darnic: jucarii de carucior, de baie, ferma muzicala, hainute, prima pusculita-de la strabunica, si primele periute de gingii si de dinti
Noi am avut o noapte foarte grea, Victor s-a trezit de o mie de ori, l-am luat cu noi in pat ca nu mai aveam putere sa tot merg in camera lui, dar si asa a fost greu ca tot cu el pe bratul meu am stat ca altfel nu se linistea - tot sper ca de la dinti i se trage si nu are altceva. M-am trezit amortita toata, afara ploua si nici nu ne-am dus la biserica...e tare aglomerat la sarbatori mari si ar fi trebuit sa stam afara. Sper sa mergem maine.
Rodyka, tare frumosi ati fost ,
se se faca bine Iza. Oscilo se da trei capacele in prima zi, ai grija sa fie cu minim o jumatate de ora inainte de masa si minim o ora dupa masa, iar apoi cate un capacel pe zi timp de sapte zile. Nu se ating granulele cu mana, eu le pun intr-o lingurita cu apa si astept sa se dizolve un pic si apoi i le dau. Sanatate frumusetii cu ochi albastri!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
Sara buna
LA MULTI ANI MICA BEATRICE!! AI FACUT 6 LUNITE COMOARA MICA CU RAS CRISTALIN! MULTA SANATATE IN CONTINUARE!
LA MULTI ANI FILIP!!
OCHIDUT mie mi-a iesit branzica, am preparat 250 lp (nan2), am pus la fiert si cand clocotea am pus 2 pastile de calciu lactic, am lasat putin pana s-a branzit, apoi am strecutar in tifon si gata branzica. a papat cu mar nebunie!!! mai voia, dar azi i-am dat numa un mar mic cu putina branza,maine mai mult
CRIS cum merge diversificarea? Andrei azi a papat 80 ml de supa cu 6 lingurite pastura, branzica cu mar copt dupa-amiaza, plus suculetul de mar cu morcov de dimineata usor usor..dar papa si la mami, asa ca arata mai grasun acum
sigur ia 500 de grame si luna asta
aa, si azi am bagat putina telina si tot i-a placut.
saptamana asta ar trebui sa bag si cerealele, am cumparat nestle simple de orez, dar nu cred ca ii dau, ca ii merge bine
RODICA multa sanatate micutei Iza
in seara asta am avut musafiri,dar ANdrei a fost tot un zambet, nu a vrut in brate ci pe canapea sa urmareasca el unchii si matusile, asa a mai ras si a primit un mic mamut in dar si 2 caciulite tricotate de mana ff frumoase
aa, si dimineata l-am imbracat mami in costumasul de la fini, cu pantalonasi de stofa, camasuta si vestuta si l-am dus la Biserica, a primit in dar un catelus
va
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_goga/sorina_goga.jpg)
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka la noi nu mai sunt toate roz, Isa a racit!! ![]() ![]() ![]() otilia, aici suntem sa te inveselim, daca ai nevoie! am mancat ca sparta azi, m-am si cantarit asa, ca sa-mi fie rusine, dar nu mi-a fost, ca arata tot sub 58.5 ![]() ![]() edit: Maria nu colinda ca nu stie, nici poezii nu-si mai aminteste si nici nu vrea sa invete!!! decat daca e vreo melodie pop-rock, ca alea le stie!!! _ ![]() ![]() ![]() |
Multumim de aprecieri (eu scriam la celalalt capitol )
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
Oscilo (de la Racusor am retinut) 3 capacele/ zi in prima zi apoi cate un capacel/zi timp de 7 zile. Pupa mare pr Isabela, sa se faca bine cat mai repede.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
13 iulie 2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_goga/sorina_goga.jpg)
sorina_goga spune:
LML BEATRICE sa cresti mare si frumoasa si sa o bucuri pe mamica ta! mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010