Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Eladea chiar nu ma supar, asa mi se pare si mie normal cum e la voi. eu asa am crezut ca va fi din partea ei dar din pacate m-am inselat. avem o relatie chiar buna si tocmai de asta nici nu ma asteptam la ea. ea considera ca daca si ea ne-a crescut pe toti 3 fara ajutor asa poate toata lumea inclusiv copiii ei, in loc sa se ia drept exemplu si sa ma ajute sa nu imi fie la fel ca si ei. nu vreau sa am discutii cu ea de aia nici nu i-am spus de fapt ce parere am eu de ce face ea... si asa m-am certat cu ea cand am fost acasa pentru botez si nu mi-a picat prea bine....

Racusor multumesc

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Racusor da ii mai dau seara LP...la recomandarea pediatrei i/am luat LP HA dar nu ii place sub nici o forma...asa ca seara ii fac laptele din 3 masuri nan 2 si 2 masuri humana Ha plus 2/3 masuri cereale...asa il bea...am sa incerc sa fac din LP branzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, da, asa le-am pus calde... is faine recipientele astea de la Avent, imi plac de numa.. si vad ca ii place mai bine cu lingurita de la avent, decat cu ce aveam io de copii.

Cereale ii iau Nestle, ca le bag in bibe cu lapticul de seara. DEsi mi-ar fi placut tot Milupa, ca Milupa ii dau si LP, dar asta de la Milupa se face cui apa, si art insemna ca ii dau cerealele separat de lapte...

Mycya, stiu ca iti e greu... Ti-am zis ca io mereu te iau ca exemplu cand ma plang ca imi e greu... dar vor veni si zile bune... e foarte important sa te odihnesti!!! Cheama sotul, sa isi mai ia o zi-doua libere, sa stea cu Andra...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MYCIA cere sfat pediatrului,copilul daca seagita asa nu e de rasfatm,nici nu are sens sa te gandesti ca nu ai invatat-o in brate ca nici un copil nu sta treaz din cauza asta,si pt nici un rasfat nu ar sta.eu am mai spus,nu exista rasfat si invatat in brate la varsta asta.Daca face asa e ca nici ea saracuta nu poate sa doarma ca o deranjeaza ceva,o doare ceva,o mananca ceva,ii e cald,sete,foame,o deranjeaza mucii la respiratie,gatul,vreo alergie,te miri ce !!!!!!!
dezbrac-o la pielea goala,poate nici pampers nu suporta acum,eu imi amintesc canu mai suportam compresele de sani,facute din acelasi material,ma mancau deimi venea sa ma jupoi ! invelita in scutece,mai faceau fetele asa,si pe deasupra un scutec de unica folosinta.
data cu vreo cremuta poate are mancarimi de piele de la vreo dermatita care nu se vede.
astea asa ca un fel de "prim ajutor",or fi astea
schimbat locul,poate ceva in saltea
ea doarme vreun pic??
eu nu prea cred ca "asa e ea" ,cat ar fi deenergic,tot trebuie sa cada lat pana la urma,daca nu are ceva.
posibil sa fie respiratia,sa nu o lase sa doarma..pune-o cu capul mai sus.o fi vreo pozitie in care se linisteste.
sper sa reusesti cu sfaturile pediatrului.
of,cred ca situ le-ai incercat toate...dar poate o mai fi ceva sa mearga...
imi pare rau canu pot mamele sa vina sa te ajute.dar mama ta acasa cum face ?face tatal tau treaba,cine o ajuta?ca asa ar putea sa vina el?
nu ai nici o prietena pe acolo?sa stea 2 ore cu ea afara si tu sa dormi.
of,sper sa o rezolvi cumva si sa te poti odihni.ai mare nevoie de odihna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA PAULA!! SANATATE, FERICIRE SI MULTA DRAGOSTE!!

mamica noastra draga, sa ai parte numai de bucurii in viata

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

racusor, draga mea, ma crezi sau nu, efectiv n-am avut cand sa ajung la farmacia homeopata de unde cumpar chestiile astea... si cum raceala ne-a apucat cand eram la ai mei la Turda, acolo ioc farmacie naturista...decat una da nici aia f aprovizionata... na, asta a fost...dar cum ajung in centru intru la farmacie sa cumpar sa am macar pe viitor...

aaa...si homeopata mi-a dat pt Eric pt intarirea sistemului imunitar mladite de Maces (Plantextrakt)...si mai luam muguri de Brad pt sitemul osos si mladite de Catina (Tamarix) pt anemie.

si noua ne-a prescris formula 9A si 9B pt paraziti.

PS - exista niste formule complexe, naturiste, ale Dr Gheorghe Jurj, tot facute de Plantextrakt...f bune in diverse simptomatologii si afectiuni...merita retinute:

http://www.postamedicala.ro/preventia-gripei-cu-formule-homeopatice.html

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua!!!!

In primul rand va spun cu o intarziere CRACIUN FERICIT!!!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ALALTAIERI,IERI SI ASTAZI,MULTA FERICIRE SI MULTA SANATATE!!!

LA MULTI ANI DRAGA PAULA,FIE CA TOT CE IMI DORESC EU MIE SA TI SE IMPLINEASCA SI TIE!!!!!

Noi se pare ca am fost extrem de cuminti!!!Dupa ce ne-am schimbat masina de spalat acum 2 sapt,astazi ne-am trezit cu o combina frigorifica in usa,iar parintii in spate!!!Am izbucnit in lacrimi.Nu ne-am asteptat nici o clipa la o asemenea surpriza din partea lor,avand in vedere ca eram cam suparati!!!

Iar Paul a primit o sacosa imensa cu haine:un costumas gros pt iesit afara,o caciula groasa,ciorapei,pijamale,body-uri si bluzite.Si bani!!!

Iar noi o multime de bunatati de la mama,borcane cu dulceturi,compot,zacusa,ce mai....nebunie totala.

Sunt inca sub stare de soc

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

btz, mama e tot mama, vezi? sa va fie de bine cadourile

mycya, dar lasa sa vina si asistenta aia, chiar daca nu te intelegi cu ea in germana, mai din gesturi una-alta poti invata. si chiar daca nu, in timpul cat se ocupa ea de Andra, tu te poti odihni, daca nu ai alta optiune... am auzit ca e greu in Germania, ca nici vecinii nu sunt asa prietenosi dar, ce sa faci? fiecare pe unde ne duce soarta... la o adica, nici eu nu as avea cu cine s-o las pe Isa, ca nu m-as incumeta s-o las la vecini, oricat sunt ei de de treaba . cel mult la nasa, dar cred ca si ea s-ar panica, in caz de ceva... asa ca o iau mereu cu mine...

zilele astea de Craciun (si noptile) au fost tare obositoare, Isa a fost tare maraita, i-am mai dat si azi oscilo (ei ii place tare mult) si o doza de nurofen, a adormit la amiaza cu greu, si asta ca mi-am bagat degetele in gura ei si i-am masat gingiile... pe cand dormea mai bine, au venit musafiri neasteptati (dar au venit cu treaba, nu cu colindatul!!) si mi-au trezit-o ... sper sa-i treaca repede, ca e asa greu s-o vad ca nu poate dormi, ca se trezeste tusind ca nu poate respira

_
luna cadourilor

Mergi la inceput

cristina, eu nu m-am complicat cu supa, i-am facut direct pireuri mai moi si-i plac tare mult. ieri i-am dat si dovlecel, asa mai tare facut, nu l-a papat cu pofta, dar nici nu l-a refuzat. apoi mi-a parut rau, uitasem sa nu introduc alimente noi daca e racita ... asa ca azi raman doar la pireul de fructe de la 11 si cartofiorul cu morcov de la 14... in rest, suntem doar pe lm, nu-i dau nici ceai, nici apa, nici completare...

ref la kk, e mai consistent decat inainte si mai colorat in functie de ce mananca, si nu mai e o data/zi, ci de 2-3 ori, dar nu se chinuie deloc, nici nu e constipata.

_
luna cadourilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Aelita am incercat ogramada, uneori o dezbrac de tot cand nu mai rezist de cum face, fara pampers o las pe o paturica dintraia absorbanta, bineinteles ca se linisteste, incepe sa rada cauta joaca dar cum o imbrac si o pun iar la nani incep miscoricii . salteaua nu are nici o vina , si in patul meu , patut si pe canapea face la fel. salteaua ei este ridicata deja de cand am nascut-o (aveam eu o frica sa nu ii vina lapticul inapoi si sa se innece ), mucisori nu are deloc, aerul uscat nu este si nici prea umed, avem cam 55% umiditate in camera. frig nu e aceeasi temperatura ca in fiecare zi si seara adica 23 de grade , cald la fel ca ii dau o pijamaluta lejera si o invelesc cu plapumioara ei, chiar de o las mai dezvelita nu se linisteste, ca uneori incerc si sa o imbrac mai gros si mai subtire sa vad daca e asta cauza. in schimb se scarpina pe fata, si ea are dermatita atopica o dau cu trixera, bubite nu are dar totusi ma gandesc ca poate o deranjeaza , cu ce sa o dau sa nu mai aibe mancarimi??
astazi mi-a adormit asa linistita si bine, o data uitandu-se la mine cum tastez si o data singurica in leganel ascultand muzica. mi-am mai tras si eu sufletul ca de dormit nu am reusit ca se misca la 10 minute si cauta suzeta care o si scapa dupa 2 minute
maine ma duc sa cumpar cereale si eu sa ii dau de acum, poate o ajuta sa doarma mai multisor noaptea , io stiu poate io fi foame chiar de nu accepta laptele praf, dar tzitzi nu cere des.... acu incerc si eu tot ce se poate.

Crispro ce bine de si-ar putea lua asa liber, dar nu are cum in bucatarie e mai greu ca nu are mereu inlocuitor. de acu mai are liber 3 zile la Craciunul nostru, dar totusi ma ajuta in pauza, acum impinge carutul in speranta ca adoarme la loc ca sa trezit dupa 40 de minute si nu are somnul implinit.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput