Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Oana ce bradut frumos...iar Santa..un scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Rody, eu zic ca-s dintisorii, am pus in luna 5 si pozicile cu primii nostri dintosi, atat cat se vad ei.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

eu astept sa iasa cei 2 de sus...sa fie ca un iepuras

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Giorgia, nu am inceput inca diversificarea. In ianuarie candva o sa incepem. Suntem pe LM exclusiv.
Ooana, ce bradutz frumos....iar Matei e un scump.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Multumesc Bianca(Mycya), Cristina(Crispro), Georgiana(Giorgia). Sunt tare curioasa daca va stiu prenumele la toate, cand va scriu va vizualizez si pe voi si pe bbi, v-as recunoaste pe strada oricand, dar am folosit mai mult userul...
Racusor, eu zic ca e constipat pt ca face si destul de tare si o data la 2 zile. Acum ii pun in ultimul lapte 1 pliculet de Biotics si face in fiecare dimineata si ed cand ii dau marutul normal, nu copt, parca nu mai e atat de tare. Seamana bietul, cu mine...eu sunt constipata din nastere.
Oana, eu pe gingii il dau cu Cal Gel. Asta l-am luat si se liniste copilul dupa ce il dau cu el.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Salutare dragelor si Craciun Fericit !!!

Sorina-ce frumusel e Bogdan seamana f bine cu tine..copia ta ce multe cadouri v-a adus mosul

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

oana, superb bradutul...iar Mosulica..ce sa mai zic... a fost ceva mai pudic la voi... si-a pastrat totusi pampersul pe el..

paula, lasa mama, aceeasi pb o am si eu cu userul si numele real...

giorgia, o sa vezi ca o sa paota manca cam tot ceea ce e interzis acum...rabdare mami...

mycya, scuza-ma ca-ti spun, fara nici o suparare, dar cand o sun pe mama si-i spun ca am nevoie de ajutor, pai vine la mine chit ca are casa, de lucru, etc. ma rog, nu stiu relatiile dintre voi, dar pacat ca tocmai acu cand ai nevoie mai mare nu e langa tine...imi pare sincer rau...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

I-am facut supa... cum de azi ii bag in supa si legumele pisate (blenduite), am zis sa ii fac pe mai multe zile, 3-4 , sa le bag in congelator... dar in loc de lingurite cum scrie in "manual", am pus linguri... mari... mi-a iesit cam grosut... plus ca am pus si in supa o lingura mare de ulei de masline, in loc de lingurita... is habauca... si dupa ce am murdarit toata bucataria, si am portiona mancarea, si am curatat bucataria, mi-am dat seama ca am gresit... si am aruncat tot, si acum fac din nou... ma miram io ca e cam grosuta supica, era piure de-a binelea... si ma gandeam cum de trecem asa repede de la zeama la piure... habauca...

Oana, ce frumos e MAtei... bestial... si bradutul e frumos!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ANDREEA sanatate multa iubita!! ai incercat si cu ce ti-am zis eu? cred ca poti sa ii dai si lui Eric extras de coacaz negru, pediatra zicea ca daca Andrei nu scapa de mucisori ii dam si lui

BIANCA imi pare tare rau de Andra si ca esti supi pe mama ta sa treaca oboseala , mai e putin si face 5 luni, poate isi revine

ROXY arati minunat!! si ai niste craciunei fff frumosi

OANA ce brad, ce Craciunel

GEORGIA oofff, si voi va chinuiti

RODI cum e Iza?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

CRIS eu pana acum i-am facut zilnic supica, ii fac intr-o craticioara, restul arunc, ce sa fac, dar pentru inceput as vrea sa ii fac zilnic. vezi daca congelezi, sa pui asa fierbine, asa am inteles ca se pastreaza de fapt toate vitaminele. bine, acuma suntem la socri si dam la gaini si branzica din lp am dat-o la catel

eu nu am urmat intocmai documentul adica am crescut progresiv, la supa chiar asa am facut, dar daca sucul mi-a zis sa ii dau 60-80 ml primele 2 luni, ii bag direct atata si papa cat vrea la inceput am tot crescut progresiv, dar apoi m-am plictisit, plus ca nu ii mai dau cu lingurita, am bagat canita. cereale nu ii dau inca, desi daca as vrea sa renunt la vreo masa de noapte asa ar trebui, dar prefer sa ii mai dau laptic, macar pana la 8 luni.

iar pireul il mai aman putin (nu am inteles exact cand trebuie bagat ) pana incercam mai multe legume ca sa avem diversificare si pana ajungem la 100-120 ml de supica cateva zile, ca sa se obisnuiasca.azi am ajuns la 90 de zeama cu 7 de pasatura. aaa, si eu ii pun lingurite de ale lui, dar pline cu varf

9 iunie 2010

Mergi la inceput

GEORGIA dar daca ii faci branzica din lp? ca parca tu i-ai mai dat cateodata lp

9 iunie 2010

Mergi la inceput