Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonavlas
Iti doresc sa ai putere si NU te mai agita si stresa si tu...ii transmiti tot fetitzei...poate de aceea e asa agitata, ca esti si tu. Hai, capul sus, in 4-5 luni am si uitat cat de greu a fost. |
Ramona zilnic doarme 3 reprize a cate o ora cateodata 2 ca altfel nu ma pot intelege deloc cu ea. afara am scoso chiar aseara pe la 6 numai juma de ora ca ningea f tare si erau si - 5 grade. sunt zile cand sunt atenta la ce mananc si la fel imi face, asa a fost inca de la nastere, m-am abtinut de la tot dar colici a avut de mi-au iesit pe ochi noptile albe. pana isi revine sper numa sa nu o iau razna
Mami de Andra Maria 02.08.2010
ramonavlas spune:
Raisa doarme 1- 2 reprize da cate 3 ore. Acum a dormit doar o ora. La 12.30 ii mai dau lapte si iese afara cu tati ca eu merg pana la salon si o sa doarma sigur vreo 3 ore. Debridat nu i-ai dat niciodata? Se poate da la nevoie, eu ii mai dau si se linisteste. Raisa si cu scaunul are prbleme...face kk la 3-4 zile. De 3 zile, vad ca face zilnic.
Raisa - 01.08.2010
eladea2005 spune:
bumble, giorgia, crispro...multumim frumos de urari... sanatate tuturor bolnaviorilor...
mycya, imi pare tare rau ca te chinuie asa de tare pitica...nu stiu ce sfat sa-ti dau...dar parerea mea, e ca ai nevoie d eputin ajutor..fie si numai sa stea cu tine si sa ai pe cineva langa tine...e importnat...si aici ma refer la mama ta...chiar daca are hernie de disc(apropo, si mama are vreo 3-4 hernii de disc, si cu toate astea ma ajuta f mult cu copiii, ba chiar ii ia in brate, ii schimba, asta e...) macar sa vina sa stea cu tine, sa-ti faca o mancarica, sa povestiti, s-o legene pe Andra..zic si eu...
giorgia, imi pare rau ca nu puteti papa lactate...mama ei de dermatita...asa e si fetita finilor nostri...are 2 ani jumate si inca are diverse restrictii...dar partea buna e ca in timp se atenueaza reactiile si atunci poti introduce incetut una, alta...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ramonavlas spune:
Si Raisa a avut dermatita....dar nu ne-a zis nimik de lactate. Oare e valabil la orice fel de dermatita?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
Paula le-am tot chemat de cand am nascut si nici una cica nu poate soacra ca e cu serviciu si vezi tu nu lasa casa singura ca e si sotu ei plecat, mama are hernie de disc si nu rezista nici o ora sa stea in sezut, iar de vine nu o poate tine deloc in brate sau macar sa ma ajute cu treaba totul e impotriva mea Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
imi pare rau ca esti atat de obosita mai ales acum de sarbatori ...si nu ai pe cine sa te ajute...offf poate daca angajati o femeie???? macar 1-2 ore pe zi...sa mai rasuflii si tu, sa faci ceva pentru tine
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
eu ii dau lui Filip Oscillo direct in gurita...il suge...se topeste in gura...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Racusor asa face si Raul kk. Si tare, de consistenta unei plasteline...nu-i mai dau nici morcovel si nici mar copt, pt ca asta il constipa. Pana la 6 luni il tin pe marut, para si cereale... Eu de abia astept sa faca 6 luni, sa-l pot pune in fundulet. Si apoi olita scrie pe funduletul lui......macar sa se obisnuiasca din timp Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze sarbatori |
dar de ce zici ca e constipat? andrei face kk de 3 ori pe zi si face totusi usor, uneori se mai screme, eu zic ca e normal, ca acum nu mai papa doar laptic. oricum o sa o intreb pe pediatra. dar si eu i-am dat de dimineata doar suc de mar, fara morcovel, ii las morcovelul doar in supica
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
ooana spune:
Acu' sa va arat poze
bradutul nostru si primul glob primit de Matei de la bunica
iar de aici Santa
Eladea minunata idee!
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
giorgia23 spune:
Ramona posibil sa nu fie alergica la lactate...daca ai inceput diversificarea tb sa fii atenta si sa urmaresti la ce e alergica...poate nu e la nimic
Eladea tare imi doresc sa se atenueze cat mai repede simptomele...as vrea sa fie un copil normal care poate manca orice dar daca nu se poate asta e...o sa avem grija la alimentatie...acum o intrebare...daca e alergica la laptele de vaca oare merge sa ii dai branzica de capra?...am sa testez sa vad reactiile
Mycya spune:
Ramona Debridat nu gasesc aici, dar nu avem probleme cu cacuta , face aproape zilnic. am avut noi probleme si cu asta dar nu era asa. lapte praf nici vorba, parca ii dau papadie, se stramba intr-un hal .... dar mai scot eu laptic #8gandindu-ma ca nu se satura) pe langa ce mananca ea si nu ii mai trebuie , il scuipa .
Eladea stiu ca ar conta si prezenta ei mult, acasa face treaba oricum dar ea motivul asta mi-l spune dáca ii propun sa vina aici. eu oricum nu ma asteptam sa nu vina ea deloc si sa ma ajute.... am fost singura dintre frati cu care a avut mereu ce vb si ne-am inteles mereu f bine si uite....... mereu imi spune tre sa ma intelegi si pe mine mama ca am aici curtea cu pasari si restul si nu pot , iar eu nu mai spun nimic ca ma doare....
Ooana noi nu cunoastem aici nici un roman, romanca nemteste nu stim sa vb deci am exclus varianta asta. si la hebamme am renuntat( o asistenta ce vine acasa zilnic sa te ajute cateva ore pe zi si e platita de asigurarea medicala ) tot din motivul asta ca nu stim limba , am cautat sa vb engleza dar nu erau disponibile am sa mai incerc totusi saptmana asta iar sa iau la rand lista poate o fi vre-una disponibila ....
Mami de Andra Maria 02.08.2010