Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
Mycya spune:
neata mamici!!!
mai fetele eu nu mai pot
nu stiu ce sa ma fac cu fata mea, am ajuns sa imi doresc mie raul ca nu mai suport 

nu mai rezist asa
mi se trezeste noptile cu nervi la fiecare 2 ore si chiar de sta in pat langa mine mi se misca continuu
ziua daca nu sunt langa ea nu doarme si pana reusesc totusi sa adoarma imi vine sa ma urc pe pereti de cum se misca si da din maini si din picioare ma pisca tipa
si de fac o miscare in 10 minute are ochii mari iar si mofturi sa vezi atunci pe ea
. eu nu stiam ca sunt copii asa de agitati, nu inteleg unde am gresit
in brate nu am invatat-o , cand scancea putin nu am sarit repede sa o iau din patut... nu stiu ce sa mai fac ca eu nu mai rezist, plang noaptea m-am trezit plangand si acu inca plang
nu pot nici sa mai rad cand imi zambeste . ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa si mie sa imi dea putere si rabdare dar nu mai rezist 

Mami de
Andra Maria 02.08.2010
paula_m spune:
Andreea(Eladea), Alina(Racusor), Oana, Alina(Bumblebee) multumesc mult de urari. Aceleasi urari vi le doresc si eu voua...
Racusor asa face si Raul kk. Si tare, de consistenta unei plasteline...nu-i mai dau nici morcovel si nici mar copt, pt ca asta il constipa. Pana la 6 luni il tin pe marut, para si cereale... Eu de abia astept sa faca 6 luni, sa-l pot pune in fundulet. Si apoi olita scrie pe funduletul lui...
...macar sa se obisnuiasca din timp
Mycya, imi pare rau ca te simti asa de rau. De ce nu incerci sa chemi pe cineva la tine (mama, soacra) sa te ajute macar 2,3 sapt sa iti revii si tu un pic...sau ia o bona. Tb sa faci si tu ceva, ca altfel o dai intr-o depresie urata
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
Mycya spune:
Maria Antonia
Larisa Ioana
Filip(Eladea)
Theodor Mihai
Raul Ionut
Mihai(kittyescu)
Florentin Andrei
[red]LA MULTI ANI PAULA !!!! sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si bucurii
sa ai o zi superba si Raul sa fie cumintel 

Bamboletta multumim
si voi sunteti superbi , v-am mai spus doar asta 
fata mea inca stranuta si mai tuseste din cand in ciuda faptului ca ii tot dau oscillo 
credca am sa merg maine la pediatru la un control sa ii cer sa ii faca si niste analize ...
sa aveti o zi frumoasa
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Mycya, imi pare rau ca te simti asa de rau. De ce nu incerci sa chemi pe cineva la tine (mama, soacra) sa te ajute macar 2,3 sapt sa iti revii si tu un pic...sau ia o bona. Tb sa faci si tu ceva, ca altfel o dai intr-o depresie urata Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericitepoze sarbatori |
Paula le-am tot chemat de cand am nascut si nici una cica nu poate
soacra ca e cu serviciu si vezi tu nu lasa casa singura ca e si sotu ei plecat, mama are hernie de disc si nu rezista nici o ora sa stea in sezut, iar de vine nu o poate tine deloc in brate sau macar sa ma ajute cu treaba
totul e impotriva mea 
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
crispro spune:
Rodi, e bine oscilo si direct in gurita. noi il diluam in apa ca sa il dam mai usor...
Am avut o noapte... treziri din ora in ora... ii era nasul infundat... dimineata i-am pus ser... acuma nu stiu daca din cauza de nas infundat sau de dinti a dormit asa horror...
Racusor, mersi de toate detaliile legate de diversificare, mare noroc avem cu tine... azi ii dau si eu 30ml supa + o lingura pastura in ea... si apoi maine mar copt...
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI!!! PAULA sa traiasca, PAULA sa traiasca , LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita, sa fii mereu inconjurata de oameni dragi!!!
Eladea, sanatate multa, sa treaca odata raceala asta ce nu va da pace!!!
Mycya, scumpa... e tare greu ca esti singura... poate is dintisorii ce o agita, da-i cu gel pe gingii. Te pup cu mare drag, sper sa iti fie mai usor, sa doarma bine Andra...

asa ii de marait Vlad...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Mycya, fii increzatoare... stii ca si io am avut nopti horror, au trecut... parca e mai usor la 5 luni.,.. mai un pic si va fi bine si la tine. Nu mai plange, nu te mai necaji...

Vlad s-a trezit de tot azi dimi la 9 juma... dar acum l-am culcat iar, si a adormit... ca era marait, se tot freca la ochi...
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
giorgia23 spune:
Neata...CRACIUN FERICIT
Ieri au fost niste prieteni pe la noi si cam atat...noi nu am iesit nicaieri....am fost vineri la mama...am mancat si eu ca sparta
...aseara a fost o noapte buna asta dupa ce vineri noaptea m/a terorizat
Beatrice
...cu intatziere![]()
Paula
...sa ai parte de tot ce iti doresti
...si Antonia face kk destul de tare si se cam chinuie...nici nu mai stiu ce sa/i dau
Eladea ce bine ca papa Filip...eu i/am dat branzica facuta in casa si i s/au inrosit petele
...mama ei de dermatita...deci zicem pas la lactate...nici nu stiu ce sa/i dau...am sa incerc carnita de manzat si oua de prepelita...sper sa nu aiba si la ele alergie
-ici lui Eric si Isei sa se faca bine
Mycya draga de tine
...offf stiu cat e de greu cu foielile...ceva sigur o deranjeaza
bumblebee spune:
Rody, eu zic ca-s dintisorii
, am pus in luna 5 si pozicile cu primii nostri dintosi
, atat cat se vad ei
.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
crispro spune:
Of, ca tot uit sa zic- am vazut pozele cu Victor, e tare frumos Craciunelul... cu tati seamana, clar...
am vazut copiii frumosi ai Aelitei... minunati!!!
Oana, distractie la botez!
Cautam de nebuna pozele lui Bambo- le-am gasit, e super Craciunelul David!!!

si iar am vazut poze superba, cu Isa, Antonia, Filip, Eva, Bianca, Sebi si Felix, Natali, Raul, Matteo, si Vladutul meu.. sunt cei mai frumosi Craciunei si Craciunite!!! MAi vrem !!!
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ramonavlas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya neata mamici!!! mai fetele eu nu mai pot nu stiu ce sa ma fac cu fata mea, am ajuns sa imi doresc mie raul ca nu mai suport ![]() ![]() nu mai rezist asa![]() mi se trezeste noptile cu nervi la fiecare 2 ore si chiar de sta in pat langa mine mi se misca continuu ziua daca nu sunt langa ea nu doarme si pana reusesc totusi sa adoarma imi vine sa ma urc pe pereti de cum se misca si da din maini si din picioare ma pisca tipa si de fac o miscare in 10 minute are ochii mari iar si mofturi sa vezi atunci pe ea . eu nu stiam ca sunt copii asa de agitati, nu inteleg unde am gresit in brate nu am invatat-o , cand scancea putin nu am sarit repede sa o iau din patut... nu stiu ce sa mai fac ca eu nu mai rezist, plang noaptea m-am trezit plangand si acu inca plang nu pot nici sa mai rad cand imi zambeste . ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa si mie sa imi dea putere si rabdare dar nu mai rezist ![]() ![]() ![]() Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Iti doresc sa ai putere si NU te mai agita si stresa si tu...ii transmiti tot fetitzei...poate de aceea e asa agitata, ca esti si tu.
Hai, capul sus, in 4-5 luni am si uitat cat de greu a fost.