Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Mirela, felicitari!!Recuperare usoara si abia astept sa vad ingerasii!!!

Gata, am pus poze noi la semnatura!!
:)

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Da, da, eu cu Mycya, dar din greseala, poate data viitoare, planificat!

Cris, da' petrecerea??

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Bun gasit fetelor....nu am intrat de doua zile....de atunci stau cu Sabina numai in brate. Nu stiu ce poate sa aibe...eu ma gandesc ca ne dor gingiile...febra,38.3...si plange si se maraie intruna...asa mila mi-e de ea....nu mai pot....cum incerc sa o pun in patut sau oriunde altundeva urla de numai....
Am sunat-o pe dr si mi-a zis ca daca mananca normal si nu are diaree,atunci nu e din cauza dintisorilor si sigur are iarasi otita. Asa ca am apasat-o la urechiuse,dar nu plange...asa m-am saturat de consultatiile astea prin telefon....de parca ar fi venit pe gratis...
Asa ca nu stiu ce sa cred....mi-am facut programare iarasi pe maine la ORL,sa vad ce zice si dr ala...scuze de limbaj dar sunt asa nervoasa si disperata....
Piticii vostrii cum suporta?...mananca,se comporta normal?

Ooooooooffff,nu mai pot

Acum o tin in brate,abia scriu,va rog ajutati-ma cu un sfat....

Va pup

Mergi la inceput

pe Cristian

Unde ati vazut poze cu delfinasul sef? Ca eu nu le gasesc.

Larisaaaaaaaa, pe unde sunteti?

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Crispro eu si Bumblee ne-am intalnit cum am vazut-o am si sarit din masina sa ma duc sa o salut , si prima data i-am zis de burtica parca ca e mai mare decat se vede in poze

acum vroiam sa zic ca tu si bumble v-ati intalnit . pupam pe energica Andra, sa o mai lase pe mami sa se odihneasca

cristina, petrecere frumoasa!

anne, cum bine zice sorina, e Craciun, sa ne bucuram de el asa cum e!

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Ramo, sanatate multa delfinasei!
La noi dintisorii au fost numai cu maraiala, plans, foiala.. parca si ceva mai multe scaune.
De otita nu stiu ce sa spun, dar chiar cred ca un ORL-ist competent va va ajuta! Sper sa nu fie iar vorba de otita... Dar daca e, clar trebuie un tratament serios, ca sa nu se mai repete pe viitor.

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Unde ati vazut poze cu delfinasul sef? Ca eu nu le gasesc.

in mail, in invitatia veche

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Am mai reusit sa recuperez si eu ceva din urma.

Vreau sa le multumesc tuturor care s-au gandit la noi vineri cand am facut si noi 6 lunite. Deja are mama baiat mare.

Adriana este un medic bun la Medlife care identifica refluxul la ecografie. (consider ca e mare lucru avand in vedere ca in general refluxul se identifica la radiografie prin test barital). Cred ca se numeste Stamate. Verific si iti confirm, daca te intereseaza.

Rodyka, felicitari pt kg date jos.

Andreea, dragii de voi; ce greu trebuie sa va fie cu 2 copii raciti. Sanatate multa.

Victo sanatate multa si voua. Tu ma intrebai daca nu sunt prea multe cerealele pt varsta lui Theo. Raspunsul este 'ba da'. Dar n-am ce-i face caci laptele simplu nu-l mananca si atunci trebuie sa-l ingros.

Lalala am tot schimbat laptele. Acum am trecut la Aptamil 2; parca ii place un pic.

Am tot citit ce de bunatati ati pregatit de Craciun. Ma inspir de la voi pt a pregati si eu de Anul Nou. Vine socrul in vizita asa ca trebuie sa ma pregatesc serios.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
acum vroiam sa zic ca tu si bumble v-ati intalnit . pupam pe energica Andra, sa o mai lase pe mami sa se odihneasca
_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Bumblee data viitoare o sa te sun cand ajung acasa ca inca am nr de telefon si scoatem delfinasii la plimbare. poate ii da lectii Victor de cumintenie ca poate ea nu stie ce e aia

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ramo, si Raul cateodat mai plange si se maraie din cauza dintisorilor, dar in nici un caz nu-l tine asa mult maraiala, 10 min si apoi revine la normal. Febra nu a facut si mananca normal. Eu, cand il vad mai marait si mai disperat sa-si bage orice in gurita, atunci stiu ca sunt gingiile si il dau cu Cal Gel. Sau uneori ii mai dau si Nurofen, ca am vazut ca scrie pe sticluta ca e calmant pt durerile provocate de aparitia dintilor. Nu-i dau mult nurofen, 1 ml, cam asa...Dar alt pediatru nu sti? Pt ca nu e normal ca dupa 2 zile in care stai cu copilul in brate, sa nu te cheme la consult si sa spuna ca sigur e otita...Eu stiu ca la otita nu poti sa-i atingi la urechise ca ii doare f tare...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput