Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 18
crispro spune:
Btz, asa e cu Craciunul... dar in cativa ani ne vom bucura din nou, prin copilasii nostri scumpi.
Sorina, ce fain ca v-ati intalnit cu Puiut.. dar a fost intalnirea planificata sau intamplatoare? parca va si vad, 2 mamici, fata in fata : "hei, te stiu de undeva.. de pe forum". Care v-ati mai intalnit asa? Parca Bumblebee, sau Giorgia, ca zau ca nu mai stiu...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
btz_ovi spune:
Am venit si noi astazi la Barlad si stam pana pe joi.Unde-i mai bine ca acasa,alaturi de parinti si papica buna????
Nici noi nu ii vom achizitiona jucarii inutile lui Paul,am destule prietene care au investit bani in jucarii scumpe iar copilasii lor,ca si Paul de altfel,se joaca cu pungi,pachete de servetele,pampersi si alte minunatii.Asa ca ii voi lua numai jucarii educative.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Anne45 spune:
Fetelor,
nu vreau ca mesajul meu sa fie interpretat gresit - ca un repros la adresa voastra si nici sa fiu catalogata drept ipocrita -ca eu vezi Doamne sunt mai desebita, doar ca eu ma simt prost cand vad ca sunt persoane care sufera, au neajunsuri etc..
Acest lucru nu ma face mai buna evident doar ca ma ajuta sa inteleg cat sun eu de norocoasa , si sa vad Realitatea in toata complexitatea ei.
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://erida.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
Mycya spune:
Crispro distractie placuta
asa e tre sa ma inarmez cu multa energie si eu si rabdare ca altfel imi manca ficateii . sper sa fac fata ca io nu ma vad in stare
Mami de Andra Maria 02.08.2010
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro [ noi mergem la chef! Va pup, mai intru io, ca nu ma pot abtine ... Cele mai faine mamici!!! (adica voi) - si prin faine nu ma refer la fizic (nu ca nu am fi noi toate frumoase), ci la faptul ca sunteti niste suflete minunate, niste prietene grozave. imi sunteti atat de dragi!!! |
Petrecere frumoasa!
Sarbatori fericite!
Mycya spune:
Mirela felicitari mamico !!!!! sa va dea Dumnezeu multa sanatate, bebeii sa fie necolicosi, papaciosi si cumintei am emotii ca atunci cand a fost si randul nostru
tina_80 spune:
Mycya, ma bucur mult pt vestile bune de doctor!
Racusor, am vazut pozele cu delfinasul sef si mi se pare mie sau e mai rosu in obrajori de cand ii dai fier?...te intreb ca si Raducu e mai rosu in obrajori de cand ii dau. Pe 10 ian mergem sa repetem analizele....am niste emotii!
Sarbatori fericite!
Mycya spune:
Crispro eu si Bumblee ne-am intalnit cum am vazut-o am si sarit din masina sa ma duc sa o salut , si prima data i-am zis de burtica parca ca e mai mare decat se vede in poze
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Mycya, ma bucur mult pt vestile bune de doctor! Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 Sarbatori fericite! |
multumim acum sper sa fie asa cum a zis el si sa nu fie ceva de fapt ce o deranjeaza.
sa veniti si voi cu vesti bune
bumblebee spune:
Crisulica, party fain sa ai!
Rody, pe falcute pe Isa, sa treaca "supararile" cat mai repede!
Am luat albumul de craciunei la pupacit, toti delfinasii pe rand.
Adriana, tu cum mai esti?
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!