Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

buna fetele

La multi ani pt sarbatoritii nostri de azi si de zilele trecute!sper k Moshu a fost darnic!Noi ne-amtrezit cu mucisori:(.am bagat oscilococcinum, parca e mai bine!!piciul meu sta la mine in brate si se joaca la oglinda:)).de craciunb a impresionat bunicii cu ma-ma, ma-ma...deci nu sunt singura care a auzit, k urla la plictiseala mare sau nervi acuti!!!
Ma doare sa vad ca sunt mamici care ne judeca pt cadourile noastre:(.si mie imi pasa de copii amarati sau bolnavi care nu se pot bucura de diverse, dar cat pot mai dau de la mine. nu k vreau sa ma laud dar anul asta am donat aia 2% la o asociatie care se ocupa cu ajutorarea copiil;or autisti.k principiu toate care suntem pe forum suntem aici k sa nbe sprijinim la greu si la bine iar euuna am gasit aici sfaturi si prietene minunate.davca nu erati voi...vai de capul meu cand am nascut, k mi-a fost tare greu si in casa nu m-a ajutat nimeni..ba chiar mi-am luat suturi in fund, scuzati expresia:(cand am nevboie de un sfat, la voi vin..si e tare bine si chiar va simt pe toate aproape.toate avem in spate fel de fel de povesti si nu suntem
aici ca sa ne judecam posibilitatile materiale ci doar sa fim prietene bune.Imi cer scuze Anei daca am inteles gresit...
apropo, am vazut Craciunei si Craciunite tare dulci...ar fitare frumos sa facem gradinita

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

si cu,m zic s fetele:eu renunt la mine si la nevoile mele..fiindca fiecare vrea pentru copilasul sau ce e mai bun si mai frumos

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara fetele!!!

La multe lunite Mihnea!!!sa cresti mare si sanatos

am fost dis de dimineata la pediatru, neavand programare mi s-au cam lungit urechile o ora si jumate noroc ca fata a dormit. asadar pediatru a consultat-o din nou f amanuntit, a vb cu ea sa jucat si concluzia, un copil f energic si din cauza asta nu poate sa doarma cum trebuie, avand energie multa se si enerveaza repede ca e obosita si de la asta adormitul dificil. eu l-am intrebat de zece ori daca e normal si a spus ca nu avem cum sa o schimbam ca asa e caracterul ei si e ceva normal. ma intrebat si cum doarme si a spus ca la energia care o are doarme chiar f bine. eu i-am cumparat cereale Aptamil sa incerc din seara asta sa ii dau sa vad cum imi doarme , in greutate ia bine , in 2 sapt 220 grame si inaltime 2 cm.
pentru mancarimea care o are in zona ochilor, care spun ca e de la dermatita mi-a dat bephanten.

acum se trezeste, doarme de 2 ore

va pupicesc pe toate

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Eu consider ca jucariile sunt f importante pt dezvoltarea atat fizica, cat si cea psihica a copilului.

Perfect de acord!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Giorgia, supozitorele cu diclofenac se pot administra in timpul alaptarii dar cu prudenta ,asta inseamna sa nu faci abuz; poti folosi unul la 12 ore de exemplu. Eu am folosit si 'mi-a luat durerea cu mana'. Apoi am eliminat cauza si n-a mai fost nevoie de ele.

Sanatate multa.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Laurika, am cautat de nebuna pozici noi... pana la urma l-am descoperit pe frumosul Cristian murdarici cu morcovel... si cu catelul...n-are nici o treaba, nu il deranjeaza, nu e deranjat... E un scump!

Mycya, ma bucur ca nu are nimic Andra. Io sincer ma gandeam ieri ca nu are nimic, doar ca e mai energica. sunt unii copii care stau unde ii pui, altii vor atentie mai multa. si nu e chestia ca asa ii invatam noi parintii, ci tine si de caracterul si personalitatea fiecaruia. Ma bucur ca e bine, asta e cel mai important. si sper sa ai tu putere sa ii faci fata... sa incerci sa te odihnesti cum prinzi ocazia... mai un pic, si va fi mai usor...

noi mergem la chef! Va pup, mai intru io, ca nu ma pot abtine ... Cele mai faine mamici!!! (adica voi) - si prin faine nu ma refer la fizic (nu ca nu am fi noi toate frumoase), ci la faptul ca sunteti niste suflete minunate, niste prietene grozave. imi sunteti atat de dragi!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

buna seara fetele mele!!! am intrat sa va salutam,(nu v-am uitat, doar citim din umbra cand avem timp) sa uram celor care isi serbeaza onomastica, delfinasilor care au mai implinit cate o lunitza si sa felicitam mamicile pt mosii si craciunitele tare frumosi/frumoase : Isa de Rodyka, Antonia de Giorgia, Bianca de Michelle, Vladut de crispo, Victor de Blumblebee, Andra de Micya, Rebeca de Adriana, Filip de eladea, Raul, Eva, David, Natali si perechile noastre de gemeni care sunt mortali si nu in ultimul rand delfinasul sef Andrei care e baiat mare si frumos. Legat de cadouri la bebe.... fiecare cumpara cat isi permite si orice mama isi doreste cei mai bun pt copilul ei asta nu inseamna ca trebuie sa blamam persoanele care isi permit mai mult. Dar sa lasam discutiile astea contradictorii, este Craciunul mai bine sa ne bucuram impreuna de aceste sarbatori si sa ne minunam impreuna de ce nazdravanii mai fac dlfinasii nostri!!!. Va pup dulce si ma bucur ca fac parte din aceasta familie care m-a ajutat cu sfaturi de foarte multe ori. Bogdan va trimete un pupic la toate si cate o

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

PS: imi cer scuze daca am ratat vreun delfinas, dar toti imi sunt dragi numai ca neuronul asta in letargie.....

13 iulie 2010

Mergi la inceput

PS 2: (Off neuronul asta in letargie, nu puteam sa scriu intr-un singur mesaj?! ) Astazi ne-am intalnit cu Raducu de puiutz_mic. Domne ce dragalas este. Baietii s-au luat de manutze, au vorbit in legea lor. Bogdan a fost un pic mai indraznet, na este cu o luna mai mare, dar nici Raducu nu s-a lasat. A zambit la Bogdan, a vb cu el. In concluziea s-au inteles tare bine!

13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!!
S-a dus si Craciunul ,parca mult prea repede si nu cu acelasi farmec ca in anii anteriori.Pe an ce trece nu mai simt sarbatorile deloc,mi-e dor de un Craciun al copilariei,cu nameti,oameni de zapada,miros de brad in casa,sarmalute aburinde si cozonaci calzi.
Si acum ii face mama,dar nu stiu de ce nu mai e asa.

Vreau sa urez un LA MULTI ANI sarbatoritilor nostri si recuperare usoara Mirelei,mult laptic si sanatate ei si puiutilor.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput