Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anne45

Sinceramente eu ma simpt prost citind postari ale mamelor ^^care isi perimit^^-daca se pate folosi aceasta expresie-, sa arunce banii pe mii si mii de produse care de cele mai multe ori nici macar nu le folosesc mai mult de 2-3 ori.
Mosul a fost darnic si cu noi dar evit sa fac inventarul

anne, noi nu ne laudam aici pe forum cu cat ne putem sau nu permite, nici cat de darnice suntem sau ce suflet mare avem, suntem aici sa impartasim bucurii si impliniri, tristeti si necazuri, pentru ca stim ca avem un umar pe care sa plangem si niste brate care sa ne sustina. si, in alta ordine fie spus, daca e sa dau ultimul banut din casa pentru o prostie care pe fetele mele le face fericite, nu ezit s-o fac!! cine stie cat timp imi voi putea permite sa le rasfat?! asta nu inseamna ca sunt "nesimtitoare" la neajunsurile altora, Dumnezeu e sus si ne vede pe fiecare ce si cum facem. poate am interpretat eu gresit mesajul tau, dar am sesizat o nuanta acuzatoare si mi-a picat tare rau. daca am inteles gresit, imi cer scuze

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Anne, mie postarea ta mi s-a parut ca seamana cu un repros, un pic. Ma rog... Eu m-am inspirat de la mamicile care au scris ce cadouri au primit bbii. Si m-am bucurat sa vad ca au primit toti bbii din delfinariu lucruri asa frumoase. Si nici pe noi nu ne dau banii afara din casa, dar am renuntat sa-mi iau eu ceva, preferand sa-i iau o jucarie copilului. Eu consider ca jucariile sunt f importante pt dezvoltarea atat fizica, cat si cea psihica a copilului.
Imi pare tare rau pt familiile care nu-si permit f multe pt copii lor, ii ajut cu cat si cu ce pot, dar asta nu inseamna ca nu ii iau copilului meu ce consider eu ca are nevoie. Sau, chiar daca nu are nevoie, pur si simplu, vreau eu sa ii iau jucarie aceea, pt ca imi iubesc copilul f tare.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

revin: se pare ca nu am inteles eu gresit! anne, mamicile de aici ne cunoastem de ceva vreme, te-am primit cu drag in familia noastra, o sa vezi ca nu suntem asa de rele cum parem

_
luna cadourilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SF.STEFAN

Paula cred ca ti/a pus gand rau Raul..glumesc evident...eu am gasit/o pe Antonia asa...s/ar putea lua amandoi de mana ca sunt la fel de miscareti

[red]Racusor da ce baiat frumos ai tu acolo

Eu ink sunt cu durerea de spate...toata ziua am stat in pat...l/am trimis pe sot dupa supozitoare cu diclofenac....ce stiti se pot folosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Giorgia, vad ca si tie iti da dureri de cap Antonia. Asa era si Raul, doar ca el a reusit sa atarne mai rau...de aceea, nici nu am apucat sa-i fac poze, ca m-am pus pe strigat...
Sa-mi spui si mie daca ti-au folosit supozitoarele, si pe mine ma doare rau spatele...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, vase pt copil ai nevoie... dar mi se par exagerat de scumpe...

Giorgia, deci si Antonia e miscacioasa de numa...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Paula asa am gasit a 2 a oara..ca prima data era asa cum ai descris tu dar nu am mai facut poza ca am luat/o repede...isi scapa jucariile si se apleaca dupa ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

cum era contul pentru poze cu craciuni/ craciinite mici? Am si eu un ren de postat.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

cum era contul pentru poze cu craciuni/ craciinite mici? Am si eu un ren de postat.

2010.craciun@gmail.com

sa vedem, sa vedem!!!

_
luna cadourilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Multumim de comentarii Rodi, Aelita, Cris, Paula, Georgia

Astazi Andrei ne-a aratat cam cat de rasfatat poate fi tati a fost putin plecat, asa ca am papat cu bunica (avem un scaun de masa imprumutat, asa ca trebuie sa il tina cineva)...ei, nu a vrut supica, se invartea, se sucea, radea, pana s-a plictisit si a inceput sa planga. asa ca am ramas numai noi doi in bucatarie, si i-am dat sa pape in brate, m-am murdarit si eu toata, dar a papat tot

si deja s-a obisnuit cu papica, cand l-am bagat in casa a marait si nu a zambit deloc pana nu a primit marul (mai putin copt azi) cu branzica acum rade si chiuie in patut, printre jucarii

apropos de jucarii, si eu cred ca il ajuta mult la dezvoltarea psihica si motorie si incerc, in masura posibilitatilor, sa ii cumpar, noua nu ne cumparam mai nimic, dar lui incercam sa ii dam papica bio, chiar daca e mai scumpa, jucarii si hainute frumoase. dar si sa am grija de el cum se cuvine, si incercam sa ajutam si pe cei la nevoie, cat se poate. dar asta nu inseamna ca trebuie sa privam si copilul nostru de ce are nevoie si de ce e frumos. cand nu vom avea, atunci vom face tot felul de sacrificii tot ca sa ii asiguram copilului tot ce e mai bun. sa nu te superi Anne pe noi

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput