Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Piticii vostrii cum suporta?...mananca,se comporta normal?

Ooooooooffff,nu mai pot

Acum o tin in brate,abia scriu,va rog ajutati-ma cu un sfat....

eu nu pot decat sa te incurajez, ca nu stiu ce sa te sfatuiesc, sunt mai mult sau mai putin in situatia ta... azi am iesit de 5 ori afara cu caruciorul la ture scurte de plimbare, ca nu mai faceam fata in casa , iar afara spre seara s-a racorit, si cum e si racita, am imbracat-o gros si am pus si o patura imprejurul ei, dar afara e bine, in casa e maraita... sper sa fie mai bine de maine, ca in noaptea asta nu cred

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu cred ca, in masura posibilitatilor, toti parintii vor ce-i mai bine pt copiii lor. De foarte multe ori asta presupune si eforturi finaciare, aici intra hrana, haine, jucarii, sanatate... etc.
E drept ca unii fac multa risipa, sufera de grandomanie, prostie, opulenta si nu se apleaca spre suferinta nimanui... Dar nici macar ei nu pot fi judecati. Fiecare trebuie sa faca asa cum ii dicteaza constiinta. Putem sa incercam sa schimbam mentalitati, dar pt asta trebuie sa fim noi insine un exemplu de urmat!
Admir f mult oamenii altruisti, care chiar fac ceva pt a ajuta pe altii, nu numai palavrageala, oameni care am gasit aici, cu suflet mare si inima deschisa!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Paula si Alina,multumesc ca mi-ati raspuns....da,nu e normal sa doara asa..s-am dat si eu Paracetamol supozitor la 8 ore sa scada febra,si aseara i-am dat 1 ml Nufofen dar nu am vazut nici o schimbare,asa ca i-am mai dat 1 ml..si a cam atipit asa,dar tot maraie in somn si se foieste...cred ca o doare ceva totusi...
Ea are doar un scaun pe zi,normal pot sa zic,bine ea oricum e mai constipata,inainte avea scaun si la 2-3 zile...
Pe la 10 ii mai dau Nurofen sa vad daca se linisteste..sper sa fie ok....
Sa vad ce mai zice maine pediatra...si eu ma gandeam sa o schimb,cu ideile ei cu tot...

Haideti ca mai scriu,sa va spun cum evoluam
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bianca, draga mea, chiar vrei sa te dezamagesc de pe-acuma? Cine a zis ca Victor e cumintel? Ca eu nu, doar ca nu ma plang. M-am obisnuit ca e energic, marait si ca se plictiseste repede si vrea sa ma monopolizeze. De fapt e destul de sociabil, important e sa fie bagat in seama.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Piticii vostrii cum suporta?...mananca,se comporta normal?

Ooooooooffff,nu mai pot

Acum o tin in brate,abia scriu,va rog ajutati-ma cu un sfat....

eu nu pot decat sa te incurajez, ca nu stiu ce sa te sfatuiesc, sunt mai mult sau mai putin in situatia ta... azi am iesit de 5 ori afara cu caruciorul la ture scurte de plimbare, ca nu mai faceam fata in casa , iar afara spre seara s-a racorit, si cum e si racita, am imbracat-o gros si am pus si o patura imprejurul ei, dar afara e bine, in casa e maraita... sper sa fie mai bine de maine, ca in noaptea asta nu cred

_
o minune, Craciunita cea mica...
luna cadourilor

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Multumesc Rody...nu cred ca va raci,mai ales ca ai acoperit-o. Si e bine ca o scoti la aer,eu nu am mai scos-o de cateva zile,si cred ca tare bine i-ar prinde...
Aveti grija de voi...pupici.....e o scumpa craciunita ta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Bumblee jos palaria ca poti face fata si nu te plangi las ca atunci isi vor tine companie in obrazniciile lor

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Deci, petrecerea a inceput la 6.. dar cum nu aveam cu cine sa las copilul, nu am mers... desi petrecerea e aici in curte... iar in sala se fumeaza, si nu am vrut sa duc copilul... soacra statea cu celalalt nepot, desi nepotul o avea si pe cealalta bunica disponibila... dar no, asa se intampla mereu... ca acolo ea e bunica de la fiica ei, la mine e bunica de nora... nu ca nu ar vrea sa stea cui Vlad, dar mereu mi-o ia inainte cumnata si il plaseaza pe nepot.. in fine...si am zis ca mergem la 8, dupa ce il culc.. pe la 7 juma a a venit soacra, care a reusit sa lase nepotul cu cealalta bunica, si a venit sa se ofere sa stea cu Vlad.Am zis ok, si am mers la petrecere 20 de min. Acum am venit in casa, i-am dat papa si pus la somn...el deja doarme, dar io mai stau sa va citesc... nu imi place ca e un fum de nu te vezi om cu om... si ma deranjeaza de numa (io care era fumatoare inraita)

Deci Bumblebee cu Mycya erau la intalnire... lasa ca mai cresc strumfii si ne intalnim toate.. la disneyland...

Tina, parca tu ziceai ca ii faci baie lui Raducu la 2 zile, de cand are 6 luni. Eu ii fac la 2 zile de la 3 luni.. ca la noi nu e un ritual care il ajuta la somn... si e ok la 2 zile, iar pe cap de 2 ori pe sapt...

Ramo, Vlad are 2 dinti, a fost nitel marait, dar nu cu febra... sa nu aiba rosu in gat Sabinuta... nu da semne de raceala? Iar scaun Vlad are unul pe zi, de vreo 2 luni deja... dar asta e perfect normal. Musai sa mergi sa vezi ce are, ca sa stii incotro s-o apuci... maraiala e una, dar febra nu e ok...

Rodi, dar nu se vede nimic la Isa la gingii??? sau de raceala sa fie asa maraita? poate o doare gatutul... of, greu, greu...

merg inapoi, ca prea am stat aici.. si duc interfonul cu mine... sa il aud. mai revin...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

fetelor tot uit sa va intreb cereale cand se dau?? si cat prima data asta in caz ca va vrea sa pape

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Mycya, ma bucur mult pt vestile bune de doctor!

Racusor, am vazut pozele cu delfinasul sef si mi se pare mie sau e mai rosu in obrajori de cand ii dai fier?...te intreb ca si Raducu e mai rosu in obrajori de cand ii dau. Pe 10 ian mergem sa repetem analizele....am niste emotii!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Sarbatori fericite!

da tina, dupa ce i-am dat fier a fost mai rosu in obrajori, pana atunci palid palid

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput