Fluturasi de martie-aprilie 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

AILEDDDDDDDDDDDDDDce vesti minunateeeeeeeee
acum esti linistitaaaaaaaaaaa
te pupppppppp si ai grija de tineeeeeeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

azi merg si eu la spovedit si apoi maine la impartasittttttttt
sunt cam suparata
am vb cu cineva
care are la munca
o fata
tot cu vase sparte ca si mine
si are si la fofo ca si mine
un vas iesit in afara
si cica i s-a recomandat cezariana
nu stiu ce sa ma facccccccccc
nu are cine sa ma ajute
cum ma voi descurcaaaaaaaaaaaaa
offffffffffffffff

vreau sa va zic ca imi sunteti tare dragi
si sa raman asa unite
si dupa ce fiecare dintre noi va naste

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Cami- te inteleg perfect ca te panichezi la ideea de cezariana...
nici pe mine nu are cine sa ma ajute, noroc ca baietelul meu este mai mare decat Antonia ta si nu ma solicita atat de mult dar tot m-am ingrozit cand a zis dr ca va trebui sa fac cezariana....eu inca sper ca nu....abia astept parerea altui doctor....
desi nu are legatura cu vasele de sange, vreau sa iti zic ca sora mea a avut hernie inghinala toata sarcina,....super umflata...si dr tot cezariana i-a zis ca va face si totusi a nascut normal.
alta sora...avea o glanda acolo la fofo infundata si a stat toata sarcina cu o labie cat pumnul...medicul ei tot asa zicea..nastere orin cezariana si....tot normal a nascut asa ca....nu iti pierde speranta....

te pup si lasa grijile, incearca sa te bucuri de sarbatori...mai e pana nastem:)

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Craciun Fericit tuturor!

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

strumphi, somn usor si drum bun maine.

acusi am terminat si eu sarmalele, mi-au iesit 37 dintr-un kg de carne..parca sunt cam multe, dar si eu le-am facut micute , am avut rabdare

eu de obicei le fierb, dar am primit de la mama un vas de lut nefolosit inca pe care as vrea sa-l inaugurez acum. am citit ca se pune la inmuiat ianinte si se baga la cuptor lafoc mic, sa fiarba in cuptor sarmalele. Voi ati folosit asa ceva?..merg sa ma informez

maine tb doar sa supraveghez cuptorul si ma joc cu Cristi , nu mai am nici o treaba

va urez somn usor !

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana

AMR 8 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

eu am facut sarmale in el..au ieshit bune,dar fara pic de zeama,foarte uscate deorece vasul suge tot,chiar dc l-am tzinut cel puztin 1h in apa inainte

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s29 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

HO-HO-HO!!!! am aparut si eu...cred..asa-s de obosita..ffff mult de munca la "scarbici",acasa..peste tot...multa alergatura..
nu am apucat sa citesc nimic din urma si nu stiu daca am sa apuc azi si maine...
sa va spun noutatile...ieri am fost la dr. totul e super, avem o grasunica de 1.450 g. eu am pus 800 g doar si asta mancand aproape am vrut.
pt ca nu sunt sigura daca razbesc sa citesc ceva din urma(de o ora incerc sa scriu 2 randuri,asa-i de busy la mine aici azi) vreau sa va intreb daca strumphi e ok,stiti ceva de ea??
daca nu reusesc sa mai intru va pupacesc pe toate si toti bebicii frumosi si sanatosi din burtici.sa aveti un mos bogat care sa aduca exact ce daruri isi doreste fiecare,craciun cat mai luminat si magic alatari de cei dragi voua!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Va salut de la mosia soacrei sa nu mai spun ca mi-am carat laptopu` cu mine si aici am wireless si stau bine merci pe canapea in fata semineului si e asa bine, miroase a brad si lemnele ard in foc ..super

Vad ca ati intrat sa ne urati, eu am facut-o dimineata ca ma gandeam ca nu mai intru pana nu ma intorc acasa la Londra , dar uite ca am carat laptopu si e bine ca atunci cand o vorbi lumea mult si ma plictiseste eu ma bag online

Stefya sunt bine multumesc, am reaparat de cateva zile, nu prea ai fost tu online si de aia nu mai stiai nimic de mine , dar am explicat de ce am lipsit...lipsa de chef si o pasa mai proasta, dar toate bune si frumoase acum Felicitari pentru grasunica si un Craciun fericit!

Ailed, felicitari pentru printesa bine sanatoasa si sa imi pastrezi si mie o feliuta de cozonac Eu am fost servita cu o placinta cu carne si cartofi cand am ajuns aici la pranz buna nu am ce spunem dar parca as fi mancat niste salata beouf sau carnaciori Diseara iesim in gasca mare la restaurant cica, abia astept

_
Mind the Bump!27+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

off strumphito ce dor imi faci de UK. DE PLACINTELE de la Simons ....
aia cu carne si cartofi nu e cornish pie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antguess

off strumphito ce dor imi faci de UK. DE PLACINTELE de la Simons ....
aia cu carne si cartofi nu e cornish pie?

nu stiu ca eu nu fac si nu cumpar, deci nu mananc des asa ceva, numai cand ajung pe la soacra , a fost buna dar sincer asa cum am mai spus , as fi preferat niste sarmale sau salata beouf, dar o sa fac eu cand ma intorc acasa , o sa am ce ma indopa

daca ti-e asa dor de UK ce te retine sa nu vii la o vizita ?

_

Mergi la inceput

am uitat sa ma plang ca soacra-mea e racita bocna si nepoata aia mica la fel, sper sa nu prind nici un virusel de la ele... socra-mea m-a pupat numa` pe un obraz si nu prea apasat ,cica sa tinem distanta ca sa nu imi dea raceala ei

acuma astia se joaca un joc ca unu mimeaza ceva si ceilalti tre sa ghiceasca ce face , de obicei , istorie, geografie, cantece, emisiuni tv, bla bla uri de astea ma amuza sa ii privesc

_

Mergi la inceput