Fluturasi de martie-aprilie 2011 (106)
Raspunsuri - Pagina 14
antguess spune:
ehh..pai eu am stat acolo doi ani la fostul...nu cred ca ma vrea in vizita:)))) sa nu mai zic ca nu i-ar placea actualului:))
vrem sa venim odata in anglia...sa vedem cand om reusi, al meu viseasa sa vada anglia....tu unde stai ?
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 6 a
antguess spune:
fetelor ma declar multumita
sarmalele sunt in cuptor de pe la 1. salata de beof in frigider cu maioneza facuta de mine in premiera...a iesit buna
am mai facut niste oua umplute...o bunatate
si am friptura pregatita cu condimentele si usturoiul..gata de bagat la cuptor cand oi scoate sarmalele...
casa e curata, cadourile lui sunt sub brad.....el inca e plecat sa le culeaga pe ale mele...a mai cumparat cateva azi..mai avea unele pe la cabinet...
a venit acasa cu cumparaturile de gatit si a lasat blegul bonul in plasa...am vazut ca mi-a luat o bluza, o lenjerie de pat si o fata de masa...stia ca imi doresc:)) m-am uitat pe bon sa vad daca a luat keiser..ca nu il gaseam in pungi...:))
abia astept sa ne deschidem cadourile...o facem aproape de miezul noptii cand o sa si mancam .....
azi am asistat pe skype la deschiderea cadourilor in elvetia la sora-mea.....au deschis toti in fata camerei sa vad si eu. Dani era f fericit cu ce a primit:)) si toti copii de altfel
Mama mea a primit de la fete (2 din surorile mele) o rama foto mare de tot cu o poza cu noi 4 in ea....era tare fericita (noi suntem 4 fete si saraca mama nu prea ne vede des pe toate 4 odata pt ca suntem prin toata europa....ne vedem toate doar o data pe an la mama la tara cand facem reuniune...)
hai ca bat campii....im in the mood for X-mass:)
cu o
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess ehh..pai eu am stat acolo doi ani la fostul...nu cred ca ma vrea in vizita:)))) sa nu mai zic ca nu i-ar placea actualului:)) vrem sa venim odata in anglia...sa vedem cand om reusi, al meu viseasa sa vada anglia....tu unde stai ? Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a |
acum stau cu fundu` pe canapea la soacra , undeva pe un deal... pe langa Manchester

_
Mind the Bump!
27+
Sophia Nicole
antguess spune:
ahaaa...eu am stat in hertfordshire, in welwyn garden city...la vreo 40 min de londra...
cu o
antguess spune:
gata. am iesit de pe forum....enough for the day...oricum vad ca numai eu si cu tine (strumphi) mai bantuim pe aici:))
Craciun fericit si pofta buna.
vorbim maine
cu o
strumphitza spune:
ma duc si eu sa imi beau un cappuccino, mai bine spus sa fiu servita
o sa mi-l aduca aici la masa sa mi-l servesc in fata focului... nu degeaba-s pregnanta
si in vizita
, sa fiu si eu oleak rasfatata ![]()
... plus ca tre sa pun laptopu la incarcat ca vad ca ma lasa bateria.. revin mai tarziu sa vad ce mai faceti sau maine sau zilele urmatoare, depinde de cat de busy o sa fim pe aici .. a inceput lumea sa se adune 

maine ma asteapta o gramada de cadouri de desfacut
, toate-s pe sub brad si le-am vazut cu numele meu pe ele ![]()

va pup si o seara buna sa aveti, salvati cate o sarma si o feliuta de cozonac si pentru mine va rog 

_
Mind the Bump!
27+
Sophia Nicole
miki1979 spune:
cu scuzele de rigoare ca n-am reusit pana la ora asta sa intru din motive de alergatura..credeam ca nu mai razbatem..cu vlad n-am mai ajuns la Mos, am facut in schimb bradul acasa cu el si i-am dat si cadourile
..a fost de groaza, ca nu lasa nici un globulet in brad si tragea de toate alea...acum am reusit sa-l culc..si revin..
deci CRACIUN FERICIT, sa va aduca MOSUL tot ce va doriti si e mai bun pe lume dar bineinteles in frunte cu bebe/bebeii sanatosi
sa ne ajute Dumnezeu sa ne bucuram de fiecare zi pe care o mai avem de acum incolo alaturi de ei
va las in spiritul Craciunului..acum ne-am adunat si noi cei mari in jurul bradului sa vedem cat de darnic a fost cu fiecare![]()
mami de Vlad 09.04.2009 si
s30 cu 
ailed_dota spune:
Strumph, iti pastrez o feliuta ,chiar mai mult, ca sotul nu se omoara cu dulciurile si ca eu am voie in mod exceptional o feliuta maine,

, mi-a dat voie nutritionista...
Yasmy, mie imi spui de vazut bblul , ca nu o mai vazusem de trei saptamani si muream de dorul ei...
Camy

iti multumesc frumos si pt urari si pt vb bune puse sti tu unde
, nu-ti face griji cu cezariana
nici tu nici antguessca eu la a doua dupa 2 sapt intorceam casa cu fundul in sus...secretul e sa te misti dupa...mult
pup toate burticile dragutze si multumesc pt urari la toata lumea

mami de
de 7 ani si ingeras si
25+cu 
69/11
bb_yasmi spune:
am ajuns si noi pe acasa....dupa ce am fost la buni la masa, apoi au vent ceva prieteni la mami si iasmi i a colindat pe toti si uite asa a facut un banutz ![]()

mosul a ajuns la buni....iasmi a fost tareeeee incantata de ce a primit si acum de abia astept dimi sa desfaca cadourile si de la noi de sub brad!!!
doamne ce frumos e craciunul cand ai copilasi mai maricei care il asteapta pe mosul....

si pana acuma fost frumos dar anul asta chiar l-am simtit din plin!!!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan
32
AMR 8 sapt!!!!!!!! 

IONY_82 spune:
Va doresc un CRACIUN FERICIT!

, multa sanatate, impliniri, bucurii si mosul sa fie darnic cu fiecare

sa va bucurati de minunatiile ce le purtati in burtica si savurati din plin aceste zile magice alaturi de cei dragi
CRACIUN FERICIT!
fericita
30+ cu
Sara Andreea
AMR 9 sapt