Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Erina/Erina.jpg)
Erina spune:
Stanucel, acum am citit, imi pare rau de masina. Bine ca nu a patit nimic sotul. Poate se rezolva masina prin asigurari.
Child, sanatate lui Albert.
Asteropi, bine ca si-a revenit printesa!
Oana drum bun spre Moldova si sarbatori de vis!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Leea111 spune:
Fie ca primul Craciun alaturi de iepurasi sa va umple sufletul de bucurie, speranta si iubire. Mos Craciun sa va aduca cele mai dorite cadouri voua si celor apropiati. Sa aveti un Craciun de poveste!
Leea111 spune:
Briza multumim frumos. Si noi vrem sa vedem poze cu "tizul" lui Eddie. El s-a nascut cu un par des si lungut, apoi a cazut in parti si la spate si i-a ramas in fata pe care acum trebuie sa il prind ca ii intra in ochi. Pe aici toti cand il vad zic ca e fetita .
Stanucel imi pare rau de accident.
Noi avem in continuare mucisori si tuse din cauza lor.
Multumim pentru urari, sper ca pentru toata lumea sa fie un Craciun special, cum este si pentru noi.
briza_marii spune:
Craciun fericit. Las eu cafeluta calda si cozonac de la mami ...mm...tare bun i-a iesit anul asta
, sau sunt eu asa de fericita ca totul mi se pare f bun
Denisa bravo Mayei ca a fost cumintica. Al meu s-a trezit la 2, la 3 si apoi definitiv la 6..Cred ca nu mai avea rabdare sa vada ce i-a adus Mosu
Erina ce frumos ati impachetat voi cadourile. Noi am fost mai lenesi, am zis ca o sa se bucure mai bine daca le vede asa ..direct. Dar cand o fi mai mare, musai sa le impachetam, ca tare misto e senzatia aia cand te uiti la cutie si te intrebi "ce o fi oare inauntru".
Leea poze cu Ericutu sunt pe contul comun. Nu ai parola?
Stanucel bine ca sotul e intreg. Priveste si tu partea plina a paharului. Iar masina....poate rezolvati cu asigurarea
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
kossir spune:
CRACIUN FERICIT alaturi de iepurasii nostrii frumosi si alaturi defamilie. Va doresc sa aveti parte de toata caldura din lume si de bucuria magica pecare o aduce Craciunul in sufletele noastre.
Si va las si niste cozonac si prajituri. Merg sa ma pregatesc de musafiri. Abia astept.
Pupici tuturor
Yaia spune:
Ho-ho-ho, dragii Mosului, sper ca aveti burtile pline de bunatati si sufletele pline de bucuria descoperirii cadourilor dorite!
Craciun fericit!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
ate_09 spune:
Va doresc sa gasiti pe fiecare ramura a bradutzului fericire, multa dragoste, sanatate, cheia succeselor viitoare, sa aveti parte de niste Sarbatori Magice, sa fiti inconjurati de cei dragi si fie ca, odata cu venirea Mosului, niciunul dintre visele voastre sa nu ramana neimplinit!! Craciun fericit, dragele mele! de Theodor Stefan (05.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
Am intrat sa va uram
Craciun Fericit fiecareia in parte alaturi de Iepurasii vostri scumpi ! Sarbatori fericite, sanatate si numai bucurii din parte iepurasilor si familiei !
Uram si noi cuintarziere LML
Ziua 23
La multe lunici iepurasilor : Matei de bobita2010, Andrei de michelle_sf, Matei de Lindal, Tudor Cristiande bordeancavio , George Casian de miria_cristina Oana Iulia de nemary !
Ziua 24
La multe lunici iepurasilor : Petru-Gabriel de greenfrog, Victor Andrei de loriangi, Daniel de miruna79 Veronica Joy de GabyHilla !
Pentru azi
Ziua 25
La multe lunici iepurasei Ioana de Stefimic !
Si in avans pentru :
Ziua 26
La multe lunici iepuraselor : Daria Marcela de Marsy_baby, Maria Alexandra de Ioana_fota !
Ziua 27
La multe lunici iepurasilor : Adam Leo de Magdone Sarah Maria de Jeni_h, Sophia de Cenia !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Bumbitza spune:
craciun fericit mamici de iepurasi mult iubiti! Sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de sufletelele astea mici! Ilinca si mami ei va pupa cu drag pe toti
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
samaria spune:
Craciun fericit tuturor!
Ieri a fost o zi frumoasa, care s-a terminat urat.Eduard a avut febra toata noapteaSunt fix trei sapptamani de cand m-am externat de la TG. Mures,sunt cu nervii la pamant,nu mai stiu ce sa fac si ce sa mai cred.
Oana, multumesc pt. mesaj, am trimis rasp, dar nu stiu daca l-ai primit,am un tel nou, prea destept pentru mine...Sanatate si Craciun fericit,din suflet!!!
Ramy, va pup cu drag, dulce,sa aveti parte de tot ce-i mai bun!!
Scuze, sunt intoarsa pe dos, dar nici nu-i de mirare,nu?
Nu stiu cand o sa mai intru, deja sunt in prag de depresie...
MULTA SANATATE VA DORESC, TUTUROR!!!