Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)
Raspunsuri - Pagina 6
iliraluca spune:
Craciun fericit iepurasi iubiti si mamici de iepurasi!!
Am intrat putin sa uram, diseara mai punem si ceva poze.
Erina, esti o scumpa, am zambit tare cand am vazut poza cu bunurile facute de tine, am facut si eu fursecurile acelea si exact asa aratau si ale mele :))).
Pupam pe toata lumea si ne vedem mai tarziu.
carmickey spune:
craciun fericit la iepurasi si la mamici
acum am reusit sa o adorm pe adelina,a fost foarte obositor pentru ea,ieri am fost noi la mamie iar azi am primit musafiri,si a fost putin dat peste cap programul ei...
sotul este bine dupa accident,atat de bine incat nu a petrecut craciunul cu noi,dar mi-a lasat masina si ne-am plimbat unde au vrut copilasii mei...
irene26 superbe pozele,ai o fetita minunata...
samaria multa putere sa treci peste tot...off imi inchipui ca nu este usor...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
Delia13 spune:
Nu mai am eu timp sa intru pe forum, dar sunt cu gandul destul de des la voi. Macar in aceste zile de sarbatoare am zis sa va urez si eu SARBATORI FERICITE si UN AN Nou cu bucurii.
DAvid are 4 dintisori si de alaltaieri, in Ajunul Craciunului, s-a ridicat pt prima data singur in picioruse in patut, a fost f emotionant momentul pt mine. De ieri are momente cand plange f tare din cauza dintisorilor.Ii dau Calgel, dar nu prea face minuni. Dupa primii dintisori de jos si cei 2 de sus in ce ordine ar trebui sa apara urmatorii? Mie mi se pare ca acum ii ies caninii de sus si ma asteptam sa apara mai intai jos.
Merg la bucatarie sa mai fac una ,alta, ca atunci cand este treaz nu pot face mai nik, nici in scaunul de masa nu mai sta se ridica in picioare.
Va pup si va imbratisez cu drag.
CoriMami spune:
Ho, Ho , Ho!!
Merry Christmas!
Va imbrastisam, va dorim multa sanatate si Sarbatori Minunate in continuare!
Samaria- multa sanatate micului, poate ii trece repede de data asta!
Bluekidoo, ce ai mai facut?
Stanucel, esti o mama super, bravo ca ai gasit resurse sa te bucuri, chiar daca sotul nu a fost prezent in ziua de Craciun. El a avut de pierdut!
Noi azi am GATIT. Fetelor,e u nu sunt o gospodina. Dar mi s-a pus pata sa fac stiuca umpluta. Cu tot cu ajutorul sotului, a durat 6 ore si am fost epuizati, dar musafirii si-au lins si degetele (si ei sunt carnivori, adica nu ca noi doar cu peste). Data viitoare- daca va mai fi, fac 2 stiuci, ca nu ne-am saturat, salivez si acum.
Va pun o poza cu creatia:)
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/PetalaInAsteptareaSarbatorilor?locked=true#5555093515754542962
Pupiiici
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului
nafi spune:
Buna seara fetelor!
Sper ca ati avut un Craciun imbelsugat cu bucate gustoase si sufletul plin de bucurie!
Noi abia ne-am intors acasa de la socri. de fapt doar eu cu Ricky caci sotul a plecat direct la munca si revine pe 30. ne-am intors cu avionul de la Roma si suntem f obositi. Ricky doarme de vreo ora ca era asa de obosit si agitat ca nu reuseam sa-l adorm. plus ca a tinut sa isi salute toate jucariile. pana si pe cele pe care nu le agrea asa de mult! Cred ca i-a fost tare dor de casutza lui caci era asa de incantat sa-si regaseasca camera, patutzul, jucariile...ca mi-au dat lacrimile de emotie.
Primul nostru Craciun a fost f frumos (lasam oboseala de rigoare la o parte!) O sa pun poze zilele urmatoare si o sa scriu mai in detaliu despre primul Craciun al puiului meu drag. acum ma duc sa ma odihnesc si eu caci am avut o zi luunga...
Sanatate multa iepuricilor bolnaviori
Pe maine!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
carmickey spune:
buna dimineata la fetele....
la multe lunite Sarah Maria,Sophia,Adam Leo multa sanatate si veselie...
uram un calduros LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de stefan,sa fie fericiti alaturi de cei dragi...
am fugit ca plange....pregatim fructele sa papam,si se pare ca are o foame de LUP fetita mea....
va pe toate mamicile si iepurasi
o zi buna
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
irene26 spune:
Salut toate fetele!
La Multe Lunite Sarah si Sophia!
Samaria, multa sanatate puiului mic!
Cori, delicioasa stiuca ta!
Stanucel, multumim pt aprecieri! Imi pare rau ca sotul nu a petrecut cu voi Craciunul, dar asa cum zicea si Cori, el a a vut de pierdut!
Noi am avut musafiri, o parte din familia sotului, dar a fost foarte fain! Diana a impartit multe zambete si s-a comportat excelent! Si, bineinteles, foarte extaziata la vederea bradului!
Din fericire, am reusit sa gatesc tot ce mi-am propus (avand in vedere ca am fost singura cuc cand am pregatit toate preparatele), asa ca ma declar multumita .
Am observat ca Dianei i-a iesit si al 8-lea dintisori, dar nu a reactionat in niciun fel, multumesc Domnului!
Am pus si eu niste poze ieri, dar am mai adaugat si astazi altele noi.
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you wat to be.
marsy_baby spune:
Buna mamici si iepurasi frumosi!!!
Am intrat sa va urez Sarbatori Fericite in continuare si UN AN NOU mai bun si fara griji,plin de multe impliniri,sanatate.noroc si tot ceea ce va doriti!!Sa nu lasati tristetea sa va doboare ci fiti pline de bucurie alaturi de puiutii vostrii care sunt o comoara deosebita in viata noastra!!
Va pupam si imbratisam(Eu si Daria)
Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010
child spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE STEFAN SAU STEFANIA!!!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)