Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)
Raspunsuri - Pagina 7
carmickey spune:
irene26 m-ai dat pe spate esti o bucatareasa desavarsita,felicitarile mele....
eu una gatesc asa,doar strictul necesar,nu imi place sa gatesc...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
Rebiana27 spune:
La multi ani tuturor celor care poarta prenumele de STEFAN/STEFANIA!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
briza_marii spune:
Irene daca nu te faceai profa...bucatar la vreun restaurant de fitze scria pe tine. Si ce cumintica e Diana, de te-a lasat sa gatesti atatea bunatati
Cori am vazut o data la TV cum gateau stiuca umpluta....arata exact ca a ta. Cred si eu ca e delicioasa....dar si 6 ore....sigur nu aveam atata rabdare.
Si Ericutu meu a cam fost dat peste cap acum cu sarbatorile: in prima zi ne-am strans la mama la masa, si el stie ce a avut, ca imediat ce l-a vazut pe prietenul sorei mele, s-a pus pe plans....si asa a tot tinut-o cat au stat ei. Asa ca mai mult m-am plimbat cu el in brate decat am stat la masa. A doua zi, au venit socrii la noi, asa ca am fost ocupata prin bucatarie. Azi e ziua tatalui meu si a venit si sora lui....Acum e obosit si marait desi a dormit 2 ore.
A fost frumos, dar tare obosita ma simt. Nici nu mai stiu ce vroiam sa scriu
A, Stefanna La multi ani, sa te bucuri de copilasii tai
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
kossir spune:
LA MULTI ANI tuturor STEFANILOR, STEFANELOR, sper ca ati avut o zi onomastica de vis, sa fiti sanatosi si bucurosi
dayanara spune:
La multi ani!
Ianis Stefan de mami Andra!
Stefan de mami Stefimic!
Stefanna mami de Luca si Bianca!
Theodor Stefan de mami Ate!
Stefan Daniel de mami Selina!
Stefanita de mami wapi!
am admirat poze de briza , irene si stanucel
andra_s spune:
Roxana, Rebiana, Diana, Stanucel multumim din suflet pt urarile de Sf Stefan
Uram si noi de asemenea viata lunga si frumoasa tuturor celor ce poarta numele de Stefan/Stefania !!!
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
Stefanna spune:
Saru-mana fetelor de urari, sa dea Cel de Sus sa se implineasca candva.
Hai ca is zile sa le presaram cu bune, si cu optimism, asa ca sa incetez.
Samaria, sanatate la puiutz.
Stanucel, saru-mana de limk... acuma tre sa ma lamuresc cu care din ele ma pot identifica
Va pup pe toate.
Vazut ceva poze si lasat un pic de comentarii( vorba Biancai).
Cald la inimioare va doresc tuturor.
Aaaa, si uitam sa sun din trambita ca IN SFARSIT ne-am facut si noi cu PRIMUL DINTE!
Rebiana27 spune:
STEFANNA sa-ti tina Dumnezeu moralul intotdeauna la cotele cele mai inalte si sa fie in rezonanta cu sufletul tau cald. Felicit aparitia primului dintisor al dragului Luca!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
nafi spune:
Stefanna - La multi ani ptr ziua de ieri si felicitari ptr primul dintzoc!
LA MULTI ANI (cu intarziere) tuturor mamicilor si puilor care au avut onomastica de Sf. Stefan.
E un nume care mie imi place tare mult. Era chiar printre numele ce mi-ar fi placut ptr musiu al meu.
Noi ne-am trezit de la 6.30 ptr ca aseara la 19.00 Ricky a cazut lat de oboseala. (inca incercam sa ne revenim dupa vacanta la bunici). mie imi e un sooomn de as dormi in picioare! dar ce sa-i faci...nu mai sunt eu cea care decide cand si cat se doarme
Ma duc sa-mi fac o cafelutza si mai mai tarziu intru la pozici. am vazut ieri cateva cu ursuletzul de plus al Oanei , cu Diana Irenei care are 8 dintzoci deja si e o scumpica cu ochii senini ca cerul in zilele superbe de vara! si cu Eric al Brizei drasgalas foc imbracat in mini mos craciun.
pe mai tarziu
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
carmickey spune:
buna dimineata,va invit la o cu lapte...
la multe lunite Eric Petrus, Maria Emilia de Oanka80, Melina Isabel, Iris Alexandra multa sanatate,fara mucisori :) si cu multa veselie...
Stefanna nu ai pentru ce,:) mie imi place foarte mult de Lynette Scavo,dar nu ma identific cu nici una... bine la americani cred ca totul este posibil,adelina ma lasa sa dorm noaptea,dar eu stau la serial...asa ca tot nu dorm...:)
fetelor eu folosesc tetine ortodontice,si vreau sa incerc cu tetina de la avent,cum sa reusesc eu sa o dezvat de tetina ortodontica?
folosesc biberon de la avent si tetina ordodontica de la baby nova,care se potrivesc foarte bine pe biberonull de la avent...dar acum trebuie sa schimbam tetina,si nu as mai cumpara pe cea ortodontica,am tetine de la avent nefolosite,prefer sa incep cu ele...dar oare reusesc???
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993