Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)
Raspunsuri - Pagina 8
nafi spune:
vazut poze, comentat si am incarcat si eu poze de la primul nosyru Craciun in 3 (de fapt la masa de Craciun eram vreo 20 dar a fost f frumos si asa, mai ales ca Ricky a fost rasfatatul serii!)
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/RickyByNafi?authkey=Gv1sRgCMKDx_jo44LDjwE#
Stanucel - de ce crezi ca va fi o problema cu noua tetina? nu cred ca va realiza diferenta. daca vine papa pe acolo...e suficient! Eu as zice sa incerci cu cea pe care o vrei tu. nu ar trebui sa fie probleme.
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
castelanaC spune:
Buna fetelor!
In primul rand va rog sa primiti cu intarziere urarile mele de Sarbatori Fericite!
Eu sunt bine, Cezar creste vazand cu ochii, este de vis!
Pentru mine sunt sarbatori speciale, numai cu baietii mei si cu ... mama ce ne priveste de 6 luni de sus...
Sa aveti parte de tot ce va doriti si mai ales de sanatate!
scuze daca imi este chiar imposibil sa scriu, noaptea uneori in linistea casei ma delectez citindu-va!
va pup, va iubesc pe toate, am petrecut cu voi un an intens, frumos, sublim!
Multumesc mult ca mi-ati fost alaturi!
va pup si La Multi Ani!
la pupa Castelana si baietii ei
castelana mami fericita
dayanara spune:
la multi ani castelana! tot in asia sunteti?
nafi superbe pozele :*
am pus si eu aici
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana8Luni#5553549606897928754
irene26 spune:
Salut fetele!
La Multe Lunite sanatoase Maria Emilia, Iris si Eric Petrus!
Stanucel si Briza, va multumesc pt aprecieri! Si pt ca veni vorba de bucatarie, am vazut la Erina niste dulciuri foarte apetisante! Inseamna ca suntem multe mamici cu inclinatii "cusine-istice" , daca pot sa zic asa!
Briza, spre norocul meu, am o fetita care nu plange si este destul de cuminte, ca asa nu stiu ce ma faceam, fiind si singura intr-o alta tara! Daca nu ar fi fost asa Diana, nu cred ca mai gateam eu nimic!
Delia, am uitat sa felicit piticul tau pt ridicarea in picioruse!
Stefanna, felicitari lui Luca pt primul dinte! La Multi Ani pt ieri!
Andra, Multi Ani frumosi si lui Ianis pt ziua de ieri!
Ma scuzati ca urez abia azi, dar eu am uitat ca este Sfantul Stefan! Aici, din pacate, nu se serbeaza niciun sfant, asa ca mai pierd din vedere acest fapt!
Va multumesc din suflet pt mesajele frumoase la adresa fetitei mele, sunteti minunate!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
carmickey spune:
dayanara superbe pozele,ai copii frumosi foooc,silvana are niste ochii superbi,sa iti traiasca si sa te bucuri de ei...
fetelor,am rezolvat ceva ce ma chinuia de mult timp,sa o adorm pe adelina in patutul ei si fara plansete...
fac in felul urmator: o duc in patut cu biberonul in manuta,o asez in patut si ii bag biberonul cu laptic in gurita,nu zice fetita mea nimic,s-a invatat ca acolo in patut vine lapticul...asa adoarme la pranz,si acum mai nou si seara...doar ca stau eu langa patutul ei pana adoarme,dar mi se pare mult mai usor,am scapat de tinutul in brate inainte de somn...
aa si mai nou facem la olita,la pipi este mai greu,dar kk numai la olita,rar s-a intamplat sa mai faca pe ea...de multe ori un pampers il tine o zi intreaga,atunci cand sunt eu mai libera si am o evidenta cand sa o pun la olita...
sunt o mamica foarte isteata... cra cra
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
Leea111 spune:
La multi ani cu intarziere Stefanilor si Stefaniilor!
Sunt fericita ca am scapat in sfarsit de raceala, a durat exact 3 saptamani, bine ca a trecut.
Noi am petrecut un Craciun frumos. a venit si Mosul.
In ajun am fost la cina organizata de firma sotului si Eddie s-a comportat super bine a zambit si a ras la toata lumea, s-a plimbat prin bratele lor. Nu imi venea sa cred. De obicei cand iesim se cam plictiseste dupa ceva timp. Cred ca s-a saturat de fetele noastre si era fericit sa vada lume noua.
Samaria multa sanatate puiului tau.
Parola nu am, daca imi dati parola sa vad si eu iepurasii frumosi o sa incerc sa intru printr-un proxy ca tare imi doresc sa ii vad.
Sper sa reusesc.
Felicitari Adelinei pentru somnic si olita, si mamei pentru ca a invatat-o.
Rebiana27 spune:
"Sculati, gazde, nu dormiti!"... ce se potriveste refrenul atmosferei noastre..
Am bagat un ochisor pe picasa si am vazut pozele noi. NAFI am vizionat si pozele voastre. Mi-ati placut!
ROXI am vazut-o si pe Silvana dulce si pe Ivan!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
Uitasem sa spun ca, atunci cand comentez, ma semnez: Reb, Rebiana ~ in functie de disponibilitati de timp...
Rebiana27 spune:
STANUCEL felicitari Adelinei pentru ca foloseste olita cu succes.
SAMARIA multa sanatate puiutzului bolnavior. Tare greu trebuie sa iti fie :( Eu i-am avut pe amandoi cu antibiotic zilele astea (la Mara se auzeau ceva raluri de pneumonie, la stetoscop, acum o saptamana) insa acum sunt f bine. Veseli si sanatosi. Sper din suflet sa se insanatoseasca rapid micutul si sa petreceti noaptea dintre ani intr-o voie buna.
CHILD cum mai e Albert?
OANKA voi ce faceti? Nu te-am mai citit de multisor
briza_marii spune:
Stanucel daca si eu l-as putea face pe Eric sa doarma singurel....chiar ca nu mi-as mai dori nimic pt anul asa. Bravo tie pt idee
Eu sunt ametita, ca Eric mi-a vomat azi noapte, si apoi tot maraia si suspina...Nu stiu ce o fi avut. Am tot stat cu el in brate ca imi era frica sa nu vomite in somn si sa se inece. Si acum plange
Fug
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)