Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

mai fetelor, mai... m-am suparat pe o gramada de lucruri ce s-au intamplat in ultima vreme pe aici , pe imas....si eu de felul meu cam pun la suflet, nu de alta, da' chiar m-am atasat de multe dintre voi, din pacate tot mai multe nu mai dau pe aici...
Am tras cu ochiu' pe la vecinele noastre si totul e frumos...se discuta, si bune si rele si despre bebici, mamamici, sarbatori si vreme....oare cu noi ce s-a inamplat??? de fapt asat e mai putin important...m-as bucura insa sa ne revenim, dar, sunt constienta ca de fapt asta nu o sa se intample...

Ma supara si faptul ca multe dintre voi sunteti la randul vostru suparate, pe buna dreptate de cele mai multe ori, din prea multa "sinceritate" au fost ranite niste suflete ce nu meritau asta...
ma gandeam ca in conditiile astea nu mai are rost sa scriu...dar...parca si retragerea asta resemnata nu e buna, adica pe mine ma roade...ce naiba, chiar nu suntem in stare sa "socializam", chiar si virtual, in conditii decente si de bun simt?? mai ales ca ne unesc ingereii astia mici si inocenti...

S-ar putea ca si de data asta sa vorbesc singura pe aici...da' deocamdata asta vreau sa fac...cand n-oi mai avea chef n-oi mai scrie...

Nu de alta da eu chir am inceput super fain anul... Cheful de rev a fost fain fiindca asa am plecat eu de acasa, bine dispusa, cu gandul sa ma distrez si sa ma simt bine...Din pacat si in trupa au fost unii asa, mai blazati,nemultumiti dar asat doar pt ca unii asteapta totul de la ceilalti far sa faca nimic...in fine, nu lungesc.
Ovi a ramas cu soacra-mea , a fost super cuminte, papat 2 portii de laptic praf si dormit frumos.
Alex a rezista eroic cu noi pana la 3 dimi, de fapt eu m-am rugat de el intr-un final sa mergem acasa...a dansat toate fetele..in pasi din aua de la curs, nu oricum...
Cireasa de pe tort a fost ca, la intoarcerea acasa, nu l-am luat pe bebei la noi, a ramas tot cu buni, asa ca am dormit neintoarsa 6 ore !!!!! de un an nu cred sa se mai fi intamplat asta...

Bineinteles, meniul in noaptea de rev a fost exagerat, asa ca abia ieri la padure em terminat ciorba, incalzita la ceaun ( gatita de sotul meu priceput la toate... ), iar azi adica acum, in 30 de min, mergem sa facem gratarele cu cartofi prajiti, tot la padure...
Bebi ramane cu buni, Alex ca de obicei cu noi....ieri a stat 6 ore in zapada (parinti inconstienti...) azi stam mai putin...da' tare fain merge si sania...si s-a mai domolit si gerul...Acu; sper sa nu fie aia ci "sau la bal sau la spital"...

va las ca m,a cheama sotul la masa ....papam o supica calda acasa...apoi la aer cu noi...

toata gaska

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

CoriMami, La Multi Ani draga mea! Sa fii sanatoasa, bucuroasa, implinita alaturi de printesa ta si de cei dragi!
Erina, ma bucur ca ti-a placut spectacolul grandios de artificii din Dubai! Multa lumina, intr-adevar, asa cum doresc tuturor mamicilor de iepursi in suflet!
Atb, si mie imi place acest cantec foarte mult, l-am postat si dedicat prietenilor mei de pe FB!
Nafi, multa odihna, relaxeaza-te! Sper sa te lase Ricky cel smecher!
Ioana, perfect de acord cu tine, sper ca fetele sa inceapa sa rescrie aici, asa cum o fac celalalte mamici de la alte subiecte. Eu zic ca la acest subiect s-au intalnit multe mamici cu personalitati foarte puternice. Dar sper ca Noul An sa ne faca mai flexibile, mai iertatoare, mai intelepte pt a avea puterea sa trecem peste neintelegerile inevitabile care se ivesc si la acest subiect.
Eu am petrecut acasa, dar a fost minunat, m-am simtit foarte fericita, fiind primul an din viata mea cand am avut ingerasul meu langa mine. Si ce poate fi mai frumos decat sa ai persoanele pe care le iubesti cel mai mult langa tine la trecerea dintre ani? Singurul regret este lipsa mamei mele, dar nu mai este mult si voi fi si cu ea curand!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus, fetelor, si LA MULTI ANI!!!
Sa dea Dumnezeu sa fie un an mai bun si numai cu sanatate!!!
Ma bucur sa vad ca forumul supravietuieste...se taraste, dar supravietuieste...fetelor, va admir ca aveti puterea si bucuria de a scrie,de a pastra legaturi facute in perioada aceea minunata cand deveneam si mamici si prietene...
Eu ma incapatanez sa cred ca sunt prietena cu fiecare dintre voi, ma bucur sa citesc despre fiecare dintre voi, ma intristez pentru necazurile voastre,ma bucur de vestile bune, ador iepurasii vostrii...
Ma incapatanez sa cred ca sunt prietena voastra, si cred ca sunt, atata vreme cat imi raspundeti!
Si mai cred ca aici e ca in viata, nu toata lumea iubeste pe toata lumea,nu toti sunt de acord -si nici nu ar trebui...-se desfac si se leaga prietenii...
Treaba voastra, daca nu mai vreti sa scrieti,e alegerea voastra,sunt sigura ca mai cititi macar de curiozitate...eu am inteles si am respectat dreptul la parere si la alegere al fiecareia, de aceea nu am intervenit nici in "marele conflict"al Alinei din Constanta, nici in altele...si cat priveste alegerea unora sau a altora referitoare la una sau alta, privesc, citesc, invat, trag concluzii...de aia nu o sa ma bag in controverse,fiindca pot sa accept ca altii sunt diferiti de mine si aleg diferit...
Consider ca ati luat prea personal ceea ce trebuia sa fie un forum unde trebuia sa gasim lucruri folositoare pentru noi si iepurasul nostru...
Scuze ca am inceput anul cu "morala",vreau ca sa gasesc in forum un loc al bucuriei si al sprijinului, nu un loc de haraiala, e destul necaz in viata asta, de ce sa nu ne bucuram cand aflam una de alta?
Sper ca ne vom regasi si ne vom intelege, imi doresc asta din suflet!!!
Multumesc ca ati citit cele scrise de mine, vreau sa aud numai de bine de fiecare dintre voi,sa dea Dumnezeu ca atate cate mai scriem , sa ramanem prietene...eu, una, sigur voi fi aici...
Si, parafrazand zisele dintr-un film din adolescenta mea:"...and,good night,"iepurasii de martie-aprilie 2010",wherever you are!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

La multi ani CORI!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Cori La multi ani fericiti!

Eu sunt pe aici, numai ca nu am avut timp sa intru. Am inceput anul frumos, cu nasii si prietenii, dar apoi de dimineata pe 1 Eric a inceput sa stranute intruna, ii curge nasul, chiar si ochisorii ii curg. Asa ca suntem cu serul si aspiratorul dupa noi, cu panadol dim si seara...Nu prea sunt in toane de scris. Am vrut doar sa stiti ca nu am disparut si eu

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Servus, fetelor, si LA MULTI ANI!!!
Sa dea Dumnezeu sa fie un an mai bun si numai cu sanatate!!!
Ma bucur sa vad ca forumul supravietuieste...se taraste, dar supravietuieste...fetelor, va admir ca aveti puterea si bucuria de a scrie,de a pastra legaturi facute in perioada aceea minunata cand deveneam si mamici si prietene...
Eu ma incapatanez sa cred ca sunt prietena cu fiecare dintre voi, ma bucur sa citesc despre fiecare dintre voi, ma intristez pentru necazurile voastre,ma bucur de vestile bune, ador iepurasii vostrii...
Ma incapatanez sa cred ca sunt prietena voastra, si cred ca sunt, atata vreme cat imi raspundeti!
Si mai cred ca aici e ca in viata, nu toata lumea iubeste pe toata lumea,nu toti sunt de acord -si nici nu ar trebui...-se desfac si se leaga prietenii...
Treaba voastra, daca nu mai vreti sa scrieti,e alegerea voastra,sunt sigura ca mai cititi macar de curiozitate...eu am inteles si am respectat dreptul la parere si la alegere al fiecareia, de aceea nu am intervenit nici in "marele conflict"al Alinei din Constanta, nici in altele...si cat priveste alegerea unora sau a altora referitoare la una sau alta, privesc, citesc, invat, trag concluzii...de aia nu o sa ma bag in controverse,fiindca pot sa accept ca altii sunt diferiti de mine si aleg diferit...
Consider ca ati luat prea personal ceea ce trebuia sa fie un forum unde trebuia sa gasim lucruri folositoare pentru noi si iepurasul nostru...
Scuze ca am inceput anul cu "morala",vreau ca sa gasesc in forum un loc al bucuriei si al sprijinului, nu un loc de haraiala, e destul necaz in viata asta, de ce sa nu ne bucuram cand aflam una de alta?
Sper ca ne vom regasi si ne vom intelege, imi doresc asta din suflet!!!
Multumesc ca ati citit cele scrise de mine, vreau sa aud numai de bine de fiecare dintre voi,sa dea Dumnezeu ca atate cate mai scriem , sa ramanem prietene...eu, una, sigur voi fi aici...
Si, parafrazand zisele dintr-un film din adolescenta mea:"...and,good night,"iepurasii de martie-aprilie 2010",wherever you are!!!"

Maria
Mami de puiuti draguti Sammy si Eduard

Apropo, cum se numea filmul...? era doar despre un reporter de radio care transmitea doar noaptea, in San Francisco, nu?

editez, am gasit, Midnight Caller se numea filmul.

Un an nou plin de binecuvantari va doresc, sa primim ceea ce avem nevoie si poate nu tot timpul ceea ce ne dorim... ca eu am experimentat ca ceea ce imi doresc nu-i tot timpul ce-i mai bine pentru mine; sanatate si multa iubire in case va doresc.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

LA MULTI ANI , CORIMAMI !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, Corimami! Sa fii sanatoasa si fericita multi ani de acum inainte!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina30

editez, am gasit, Midnight Caller se numea filmul.

Ala se incheia cand Jack Killian zicea "Good night America, wherever you are"..mama ce voce....cate nopti nu am adormit cu vocea aia in minte

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

LA MULTI ANI CORINA!!
Sa ai un an plin de bucurii si impliniri, sanatate ca-i mai buna decat toate si familia sa fie alaturi de tine.

Mergi la inceput