Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)
Raspunsuri - Pagina 17
oanka80 spune:
[red]La multi ani! Fie ca anul care tocmai a inceput sa va aduca liniste in casa, bucurie in suflete si multa fericire alaturi de cei pe care ii iubiti![red]
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
primul Craciun in 3
carmickey spune:
buna seara.... la multi ani
vai dar toate fetele sunt suparate? pacat pacat...
cele care va mai indurati sa scrieti spuneti-mi si mie un site sa vad un film artistic cu subtitrare...va multumesc
noi am iesit la plimbare azi,am fost in parc,a vazut copii jucandu-se si cand am intors carutul sa o iau spre casa a inceput sa planga...
uite ca fetita mea stie ce vrea,plange cand doreste ceva,a inceput sa planga si cand isi doreste un obiect,este o scumpaaa mami o iubeste mult mult mult...imi da putere in viata sa trec peste multe obstacole,nu credeam ca un pui de om poate sa iti dea asemenea putere,o iubesc enorm,pana la cer si inapoi...
gata cu vaicareala, sunt cu ea in brate si scriu cu o mana...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
"sunt o femeie de valoare, nimeni nu ma calca in picioare".
sanzi spune:
Buna! LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, NOROC SI BUCURII IN NOUL AN!!!!!
Stanucel, incearca vplay.ro, filmeonline.org sau filmesubtitrate.info. Eu pe astea intru, de obicei.
si tie si Adelinei tale scumpe.
child spune:
LA MULTI ANI 2011!
Sa fie cel mai bun an de pana acum!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
irene26 spune:
Salut toate fetele minunate de Anul Nou!
Acesta a fost marele spectacol de artificii de Anul Nou in Dubai! Sper sa va placa si sa mai dezmortim atmosfera! Este un clip de 10 minute, dar chiar se merita vizionat!
Anul Nou in Dubai, 2011-clip
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Erina spune:
Buna seara! La multi ani!
Irene multumim pentru link! Absolut uimitoare artificiile, cele pe apa cu fintani foarte frumoase iar cele de pe Burj Khaleefa desprinse parca dintr-un film SF.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
atb spune:
LA MULTI ANI!!! Sa aveti un an nou plin de bucurii, impliniri, fericire si iubire, sanatate copilasilor si sa ne lumineze Dumnezeu mintile sa fim mai buni, mai rabdatori, mai iubitori, mai intelepti, mai zambitori si mai optimisti.
Va pupam cu drag!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
atb spune:
va dedic o melodie tare draga mie, imi trezeste multe amintiri... as fi vrut sa vi-o pun aseara dar nu mi-a mers netul...
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
atb spune:
CoriMami, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si implinita!
nafi spune:
LA MULTI ANI PE 2011 FETELOR!
Noi am inceput anul "bine" ! am avut o noapte alba caci muisu a avut nasul infundat si s-a vaitat, a sforait, s-a rasucit si plans tot timpul Dimineata am descoperit ca avea si febra , 38.9 (in funduletz). I-am dat sa pape si i-am dat paracetamol picaturi. acum doarme si pare sa nu mai friga asa tare. vedem cand se trezeste cat mai are! in rest, s-a jucat ca de obicei, a fost vesel...
Sotul a plecat la mubca la 5 am , asa ca pana miercuri sunt singura! Sper sa-si revina repede musiu!
V-am pupat si va doresc o zi senina!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629