Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

mie de o sapt nu-mi mai merge picasa, ce naiba o avea. vad albumele, dar cand selectez poza nu o afiseaza...ce naiba o avea?

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ziceti, fetelor, ca nu ma supar, dar chiar deloc... este foarte comun ca pozitia mea sa fie in minoritate iar majoritatea zdrobitoare sa considere ca "exista exceptii" sau ca "in situatia data" este ok, etc. Repet, nu judec pe nimeni, ca persoana, nu am spus ca Bluekiddo e o persoana rea sau asa sau pe dincolo... Mi-am exprimat doar pozitia fata de avort -- si anume ca intreruperea unei vieti nu este o decizie pe care avem dreptul sa o luam, in nici o situatie. Atata tot...

Cat despre doctori, si ei sunt tot oameni... poate dupa parerea lor, in limitele lor, nu este posibil... dar miracole s-au intamplat, si nu rar...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu nici nu as vrea sa te superi delia, zau!

uite nici eu nu ma supar am facut 5 avorturi si mai fac na, nici pe mine nu ma supara parerea ta sau a altor fete...sa fim seriosi, nu las eu sa.mi afecteze viata de zi cu zi asa ceva, doar ne dam cu parerea ce naiba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

hai ma roxi cum asa? iti dai seama cate modele de carucioare puteai sa mai cumperi?
ete nu stiu de ce dar prevad ca vom avea capitol nou de anul nou ca tot va vaitati de titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fetele dragi!
Imi pare rau ca nu am mai intrat mai des, dar, zau, ca sunt prinsa cu pregatirile de Anul Nou!
Briza, bine ca s-a terminat totul cu bine dupa teribilul accident! Multa sanatate familiei tale!
Kossir, nici aici mamele nu prea le pasa de copiii lor, doar cand se nasc si se casatoresc, atata tot. Restul, Dumnezeu cu mila! N-o sa vezi vreodata vreo araboaica sa se streseze sa verifice copilul, sa se duca la scoala, sa-l educe, etc! Dar sunt bune sa dea sfaturi ! Asa ca las-o incolo de prietena araboaica! Ce-i mai ziceam vreo doua !
Bluekidoo, multa putere si sanatate!
Bumbitza, La Multe Lunite Ilincutei!
Freedelia, ce mai fac copilasii tai? Ce faceti de Anul Nou?
Erina, aah, nu eu am preparat chocolate crinkles, dar nu este o idee rea sa le incerc si eu! Eu am facut ieri un tort mare de ciocolata si care mi-a iesit super ! As mai face inca ceva dulce, dar nu stiu ce.
Fetele, voi ce pregatiti pt masa de Revelion si Anul Nou?
Nu stiu daca mai pot sa intru, dar va las acest mesaj in engleza de Anul Nou, mie mi-a placut foarte mult:

H ours of happy times with friends and family
A bundant time for relaxation
P rosperity and new opportunity
P lenty of love when you need it the most
Y outhful excitement at life's simple pleasures

N ights of restful slumber
E verything you need and deserve
W ishing you love and happiness

Y ears and years of good health
E njoyment and mirth
A ngels to watch over you
R emembrances of a happy year!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ce usor e sa judeci cand nu joci jocul, asa-i? Si ce usor e sa aduci argumente numai in favoarea ideii pe care o sustii, refuzand sa vezi si statisticile care arata ca minunile nu se intampla intotdeauna, ca pe langa zecile de cazuri-minune mai sunt si sutele de tragedii. E bine sa fii optimist, ajuta la 'pisic', dar si mai bine e sa fii realist!

Bluekidoo, are Tanya niste ochi de o culoare splendida, sper sa ii ramana asa, sa franga muuulte inimi!

Irinabobe , chiar asa cu carucioarele! Am murit aici de ras.

Bubmitza, de toate! Lactate (iaurt, branza), fructe, legume, proteine animale (carnita, ou, peste).

Irene, eu am reusit sa rastorn tampenia impusa de comunism si am facut din Craciun sarbatoarea de iarna importanta. Revelionul ramane pentru mine doar o petrecere cu artificii, asa ca masa nu e bogata. Am facut doar racituri (din nou, la cererea sotului, ca nu ne-au ajuns cele de Craciun), o prajitura in premiera care arata bine, sper sa fie si la gust pe masura si voi face si o tava de friptura, cu cartofi si salata. Sampanie si artificii - sper sa mai gaseasca sotul deschis pentru artificii, ca ieri am uitat sa luam. Si sper sa ajungem cu copii la prietenii care se strang la un loc, sa ciocnim si sa chefuim cu ei macar 2 ore, apoi cu piticii la nani si mai chefuiesc cu sotul acasa...probabil un film bun catre dimineata.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Dragelor, sa vina 2011 cu sanatate si voiosie, cu clipe magice petrecute alaturi de cei dragi si cu muuulte surprize placute! Sa fiti iubite! La multi ani!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

nafi si eu fac maioneza cu lingura de lemn,am luat o data din comert si nu mi-a placut,si acum prefer sa o fac eu iese foarte buna...

irene26 meniul salata boeuf,sarmale,carnaciori,snitele pui,si ficatei la cuptor,dulce avem chec,tort si cozonac,tinand cont ca sunt doar cu adelina pentru noi este suficient...cartofi rondele la cuptor...suc si sampanie pe care cred ca nu o deschid fiind singura
adelinei i-am facut meniul legume (dovlecei,gogosar,morcov,telina,pastarnac,conopida,cartof) si ficatel de pui + un biberon lapte...:)

LA MULTI ANI,MULTA SANATATE,FERICIRE, IN ANUL 2011 VA UREZ UN AN MULT MAI BUN FATA DE CEL ANTERIOR SI CU MULT MAI MULTE REALIZARI
SA FITI IUBITE SI APRECIATE DE CEI DRAGI

la multi ani 2011

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

"sunt o femeie de valoare, nimeni nu ma calca in picioare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

LA MULTI ANI, PRIETENE DRAGI SI MAME MINUNATE CE SUNTETI !!! SA AVETI UN NOU AN BUN SI RODNIC !! SANATATE MULTA TUTUROR SI MAI ALES PUIUTILOR DRAGI...

Mergi la inceput