Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

bluekidoo , pentru reactia ta. sincer eu in locul tau nu as fi dat dovada de atata diplomatie...

eu oricum nu sunt prea activa la acest subiect asa ca voi evita sa comentez subiectul fierbinte si de data asta, dar poate ca ar fi cazul sa incetam sa mai judecam deciziile altora si sa ne uitam in propria ograda pentru ca fiecare isi cunoaste propriile posibilitati si pana la urma fiecare traieste cu propriile decizii...

La multi ani si un an cat mai bun tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cum freedelia? sa cautam pe net cand ne doare ceva in loc sa mergem la medic? or fi ei tampiti medicii din romania draga sau cei de aici fata de aia din america, dar sincer asa ceva nu se spune
si nu dezvolt subiectul ca mor de rusine fata de medicii aia voluntari care se duc in africa si in alte tari si ajuta oamenii aia, ii ajuta pur si simplu , pun mana la treaba , ca daca un medic francez voluntar i-ar spune unei mame africane "stii la noi in franta e mai bine decat aici si tu esti o proasta ca tii copilul pe jos" sau mai stiu eu ce reprosuri si idei i-ar da, ar ajuta-o fix pix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

In fata catorva ore ale mele de cautat pe net, ei au ani de studiu si ani de experienta.. daca un medic ar fi spus asta m-as fi gandit de 2 ori, cand 5 medici diferiti, din spitale diferite spun acelasi lucru, cine sunt eu sa le pun cuvantul sub semnul indoielii?? si ce bine i-ar face acelui copil nenascut daca nici unul din noi nu am supravietui?? inainte de toate trebuie sa imi respect datoria fata de fiica mea, de a o creste si de a o educa, lucru care aveam sanse sa nu apuc sa le fac daca ma lasam purtata de emotii...Ma repet si spun ca eu nu obisnuiesc sa joc alba-neagra cu viata mea sau a celor din jur si in nici un caz zu viitorul copilului fata de care am deja o datorie mai mult decat morala

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

LA MULTI ANI 2011!!!!
Sa aveti un an nou incarcat de sentimente frumoase, familii implinite si fericite, copii sanatosi care sa creasca anul acesta ca-n povesti si multa, multa sanatate, ceva bani in pungi si intelepciune. Si sa nu uitam ca in 2010 s-au nascut copiii nostrii iubiti!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata haideti va invit la o dau mai multe cafele azi,pentru ca nu este timp de dormit...

la multe lunite Ilinca de Bumbitza, Cristian Robert de Jasmine multa sanatate fericire,si cat mai multe bucurii sa aduca la parintii lor...

va rooog sa nu incheiem anul cu mici divergente intre noi...

fetelor azi dimineata am luat-o pe adelina cu mine la baie,in premergatorul ei,sa ma spal pe dinti,eu cum stateam aplecata la ghiuveta nu am vazut ca fetita mea arunca jucariile in WC iar alea faceau un zgomot si papusa mea nu mai putea de ras
uite cum a scapat ea de jucariile cu care facea baita,stiti erau ratustele acelea de baie...(le-am aruncat la gunoi,si erau patru ratuste)

eu revin cu un mesaj mai tarziu,am sa fiu aici prezenta,mai cu treaba mai la laptop,acum fug sa pregatesc pranzul adelinei,sa calc baiatului ca doar pleaca diseara,vrea sa schimbe tinuta,pana la ora 24.00 cu o tinuta iar dupa miezul noptii vrea alta tinuta,fug sa calc camasi..:)

spor la aranjamente, si sa fie masa frumoasa si bogata cu bunatati...va

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

"sunt o femeie de valoare, nimeni nu ma calca in picioare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata fetelor!

Acum ca tot l-am trimis pe sot la plimbare cu treaba si Ricky doarme , m-am oprit din facutul maionezei ptr salata boeuf (cred ca sunt printre ultimele specimene care inca mai fac maioneza de mana cu lingura de lemn! Da asa mi se pare mie ca are gust mai bun!) si am intrat sa va urez:

LA MULTI ANI FETE DRAGI! SA AVETI UN 2011 CU MULTE IMPLINIRI , SANATATE, NOROC SI MUULTA FERICIRE ! SA VA FIE PUII SANATOSI, SA CREASCA FRUMOS SI SA VA UMPLE SUFLETELE CU ATATA DRAGOSTE SI SATISFACTII CA SI PANA ACUM!

Stanucel - imi imaginez faza ca si Ricky a facut idem numai ca el a aruncat suzeta in semn de protest ca eu ma cremuiam pe la ochi si el inca nu mancase de micul dejun!

Bluekidoo - ma bucur ca ai scapat fara urmari dureroase si ca mai exista sansa sa faci copii (atunci cand o sa va simtiti voi pregatiti sufleteste iar tu si din punct de vedere fizic!)

Freedelia - e pacat ca un suflet a trebuit sacrificat dar 1. in conditiile date e de inteles, 2. nu e treaba noastra sa-i judecam pe altiiptr deciziile luate . daca esti credincioasa stii bine ca doar Dzeu e cel ce ne va judeca pe toti, noi ca muritori de rand avem altele mai bune de facut 3. nu era momentul oportun ptr a ridica noi polemici mai ales pe un subiect atat de delicat. sper ca tu sa nu fii nevoita vreodata sa fii in fata unei decizii de genul celei pe care a trebuit s-o ia Bluekidoo. ptr ca doar atunci vei putea sti cu precizie cat de mult vrei sa-ti risti existenta pe lumea si sa-ti privesti copilul din lumea de dincolo.

Va imbartisez pe toate cu drag si va doresc sa petreceti cu bine, cu pace si fericire in suflet ,cu zambetul pe buze si cu paharul de sampanie in mana!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

salutare gagicas!

oferim tort si bauturi de toate felurile pt ca azi Ilinca mea implineste 9 lunite!
parca acum e vorba sa redevin femeie nu? :))

avem o perioada agitata, sa va spun programul nostru de zilele astea? pe 24 am fost la ai mei,
pe 25 la socri,
pe 26 au venit rudele mele din sua,
pe 27 au venit finii in vizita,
pe 28 a facut sor-mea cununia civila (se cunosc de-o luna numai dar iubirea e prea mare :) poveste lunga...),
pe 29 iarasi in vizita pe la rubedenii,
pe 30 au venit nasii in vizita,
azi cica s-au anuntat socrii sa ne aduca nu stiu ce mancaruri...apoi mergem pana la ai mei unde se strang prieteni la revelion si apoi acasa.
Si ma mai intreb de ce am clacat ieri si nu mai puteam de oboseala...

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Bluekidoo, ma bucur din suflet ca esti bine. Ai trecut prin multe incercari in ultima vreme, asa ca ia o pauza si bucura-te de momente pretioase alaturi de Tanya si de sotior!

Eu cred in Dumnezeu, in puterea divina, dar mai cred si ca nu este scris nicaieri pe o pagina cum va arata viata cuiva...totul depinde si de alegerile pe care le facem noi de asta exista si liberul arbitru. dar hai ca nu vreau sa devin profunda la ora asta, asa ca va tzuc, intelegeti voi

Mergi la inceput

am si eu o intrebare: ce trebuie sa contina meniul copilului la 9 luni si asa in general, astfel incat sa fie echilibrat?

Mergi la inceput

sensibila, stanucel, multumim pt urari! scuzati daca am omis pe cineva, dar zau ca-s varza cu creierii

Mergi la inceput