Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanaa28 spune:
bluekidoo, ma bucur pt vestile pe care ni le-ai dat. sa iti dea Dumnezeu sanatate, si peste ceva vreme o surioara sau un fratior Tanyei.
Aveti grija de voi
ioanaa28 spune:
fetelor, oare pana maine reusim sa schimbam capitolul? ar fi frumos un "la multi ani" in loc de "asteptandu-l pe Mos..."
dayanara spune:
ioana
cred ca pana la craciunul viitor se vor umple cele 20 de pagini:)))
briza tre sa dai mielul ca m-ai confundat cu kossir:)
Rebiana27 spune:
BRIZA multa sanatate bunicului! Sa dea Dumnezeu sa se recupereze rapid si varul si matusa ta!
CARMEN ma bucur ca e bine Sofia. Cat despre prieteni precum cea care se afla la tine in vizita sa ne pazeasca Dumnezeu ~ e o vorba inteleapta la noi: “Fereste-ma Doamne de prieteni caci de dusmani ma feresc singur!”
STANUCEL multa putere sa treci peste toate! Iti admir rabdarea si devotamentul fata de copiii tai!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
carmickey spune:
da ar fi bine sa schimbam capitolul,cu un alt titlu pentru anul nou...
aseara am scos-o pe adelina afara 15 minute,dar in seara asta nu stiu daca sa o scot parca ar fi mai ger ca ieri...ati scos copii afara pe ger??
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
"sunt o femeie de valoare, nimeni nu ma calca in picioare".
briza_marii spune:
Roxana ai dreptate. La tine ma gandisem, dar nu stiu cum de am scris asa . Dar ma bucur ca a iesit asa. Ca acum am motiv sa ma vad cu tine cand vii la vara acasa. Ne vedem in moghirosi..si m-oi recompensa eu cumva. Unde mai pui ca o sa ii arat lu Ericutu pe Silvana..aaa...eu zic ca am facut afacere.
Fetelor, trimiteti-ma la aspirat, da-ti cu dupa mine, ca sunt potaie lenesa. Am lasat cupilu la maman ca cica am de aspirat..si io frec menta pe aici...Si cica mai incolo vreau sa fac si o baie de aia cu spuma..ca vreu sa inchei cum trebuie anul asta . Asta e planul...acu' vedem ce "parere" are Eric...o face nani nani sau...o rade de planul nostru
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
daca vii in moghioros esti cea mai dulce fata :))) nu de alta, dar eu ma misc groaznic cu tot circul dupa mine
freedelia spune:
Trist... foarte trist... si ce ma intristeaza cel mai rau e lipsa oricarei urme de remuscare din mesaj... bine ca am scapat io, ca a murit un copil nu mai conteaza...
La Multi Ani, fetelor...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Erina spune:
Bun dragi mamici!
Mi-a parut rau sa citesc despre problemele din ultimle pagini.
Carmen Kossir, nimic nu e nerezolvabi, bine ca nu a patit nimic fetita.
Briza, teribil, bine ca s-a terminat cu bine. Sanatate bunicului.
Stanucel, va fi un Revelion perfect! Doar sotul are de pierdut.
Irene spuneai ca ai facut chocolate crinkles si s-au lasat? Eu ma gindeam ca din vina mea ca am dat cuptorul si sus. Gustul a fost excelent si le prefer mai mult asa forma de biscotti.
Va doresc ca trecerea in noul an sa fie magica iar anul care vine sa fie cel mai bun an de pina acum!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Yaia spune:
Tare lenese ati fost la scris...o sa schimb titlul daca nu se termina capitolul, desi eu as vrea sa vina Mosu' in fiecare zi...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)