Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)
Raspunsuri - Pagina 11
ioanaa28 spune:
scuzati greselile, scriu pe fuga...ma asteapta curatenia...adica dezordinea...no, intelegeti voi..
ioanaa28 spune:
Roxana, tot mai faina se faca fata ta si-ti seamana tot mai mult!!!
sensibila frumoasele !! si Gia seamana cu mama ei poate ma invrednicesc vreodata sa las si poze la comentarii...
briza_marii spune:
Kosir bine ca nu a patit nimic Sofia. Si bravo medicior de acolo ca au atata minte sa nu certe parintele. Numai Dumnezeu stie ce e in sufletul lui, nu mai e nevoie sa puna si altcineva paie pe foc.
Sunt tare bucuroasa ca matusa mea e bine: i-au dat jos "gulerul" (u stiu cum se cheama) din jurul gatului, i-au dat jos pansamentul din jurului capului (i-au pus doar unul doar pe cusatura de la frunte), tomografie e buna. Acum s-a dat jos din pat si vroia sa mearga sa il caute si pe bunicul. Multumesc lu' Dumnezeu ca au scapat, si ca micutul Gabriel are incontinuare si tata si bunica. Cred ca i-a pazit unchiu meu din ceruri (a murit acum 3 ani, la doar 52 de ani), ca cica masina a fost dusa la fier vechi.
Acum ca m-am mai linistit, merg si eu la bucatareala
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
sensibila spune:
Noi cu siguranta ca nu o sa mai intram pana dupa Reveion, asa ca mai uram odata :
Ziua 31
La multe lunici iepurasilor : Cristian Robert de Jasmine, Ilinca de Bumbitza !
La multi ani tuturor pentru 2011 !
Sa fie un an mai bun si plin de sanatate, fericire si pace pe pamant !
Ziua 1
La multe lunici iepurasilor : Luca Alexandru de Stefanna, Eric Mihai de Briza_mari, Iuria Natalia de lorex, Luana de nikole !
pentru 1 ianuarie 2011 La multi ani celor care poarta numele Sfantului Vasile! Sa fiti sanatosi si fericititi alaturi de familiile voastre !
Ziua 2
La multe lunici iepurasilor : Albert Krisztian de child, David Stefan de lariana Jane Carolyn de freedelia, Silvana Aroa de Dayanara, Brianna Maria de ladyD !
pentru 2 ianuarie 2011 La multi ani CoriMami! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul si familia ta !
Ziua 3
La multe lunici iepurasului Eric Andrei de Bianka1 !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010[/blue]
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"[/font=Georgia]
bluekidoo spune:
Buna mamici... ma bucur ca v-ati simtit bine de Craciun. Noi am fost la parintii mei dar a fost liniste, ca o zi obisnuita.. nu prea ne putem bucura de sarbatorile astea. Avem persoane dragi decedate de curand, o mormantare chiar maine Asta e viata, toti ajungem acolo mai devreme sau mai tarziu
Miercuri, dupa cum spunem in mesajul anterior, am fost la spital. Erau ceva persoane in fata mea asa ca am asteptat sa-mi vina randul. Cand sa urmez eu a venit o urgenta asa ca a mai durat ceva. Cand insfarsit am intrat, asistenta mi-a spus ca doctora se odihneste si nu o poate deranja decat pentru urgente; sa revin a doua zi.. Am revenit doctora era in continuare obosita asa ca a trebuit sa astept sa se schimbe tura. Medicii care au venit m-au vazut si au spus ca am sanse sub 10% sa duc sarcina la capat, ca cel mai mic risc pentru mine este sa fac intrerupere, dar ca ei nu fac intrerupere ca este tarziu si nu au chef si etc...sa revin pe 27, lucru care l-am facut doar ca asistenta de garda m-a privit uimita si mi-a zis ca e Sf Stefan si nu se fac intreruperi, probabil cea care mi-a zis sa vin pe 27 nu si-a dat seama ca este sarbatoare ... sa revin pe 28.... Pe 28 la 7:30 eram la spital. Garda de dimineata m-a luat de la capat si mi-a zis ca tre sa astept sa se termine raportul sa vina doctora mea si ea imi v-a recomanda un medic care sa se ocupe de mine, desi nu stie ce ar mai putea face ca sunt deja in aproape 10 saptamani si ar fi trebuit sa vin acu vreo 2 saptamani, am stat cam mult si este greu de intervenit; le-am explicat ca din saptamana 6 tot vin si sunt plimbata, asa ca m-au rugat sa astept... si am asteptat pana la 12:30 si doctora nu mai venea.. S-a schimbat garda, iar o doctora draguta m-a chemat si am reluat povestea.. si ea mi-a spus ca am venit cam tarziu, i-am explicat ca din saptamana 6 de sarcina ma plimb pe acolo si sunt amanata, asa ca s-a hotarat sa-mi faca si ea o eco sa vada situatia.. A ajuns la aceasi conclizie ca si ceilalti medici.. mi-a spus ca daca nu face interventia viata mea e in pericol, dar si interventia este foarte periculoasa pentru ca este sarcina avansata si uter cu probleme asa ca v-a trebui sa obtina aprobarea sefului de garda..l-a sunat, i-a povestit si mi-a spus sa platesc si sa ma schimb ca voi fi dusa pe salon. Acolo mi s-a facut o anestezie de la care mi-a fost foarte rau ca eram nemancata de 24 ore, iar in sala seful de garda mi-a spus ca eu sunt un caz special foarte dificil asa ca pentru mine a chemat un medic special, foarte bun... era chiar dr Alina Ene, cea care imi preluase cazul la camera de garda.. Mi-au explicat inca o dat riscurile, mi-au spus sa nu mai ajung acolo in urmatorul an jumate poate 2 ca nu vor mai putea face nimic pentru mine, si ca v-a face tot posibilul sa iasa bine si sa nu fie nevoie sa intervina de 2 ori. Interventia care in mod normal trebuia sa dureze 10 minute, a durat peste 30, dar s-a terminat cu bine Mi-a spus sa ma duc la ea dupa prima menstruatie sa-mi dea anticonceptionale, i-am spus ca am avut probleme in trecut de la pilule si mi-a zis ca putem folosi si sterilet dar trebuie sa fac o serie de analize (din care am retinut doar papanicolau), opoi imi v-a spune ce sterilet sa cumpar si ea il va monta.. Probabil voi incepe cu pastile si o voi ruga sa imi dea trimiterea pentru analize sa vad mai intai cat ma costa (ca ei dau trimitere la medlife)si ma voi intoarce inapoi cand le voi avea..
Acum ma simt bine, desi alaltaieri am stat numai in pat din cauza starii continue de greata... mai am doar 2 ziel de tratamen si gata, sunt ca noua
Va multumesc inca o data pentru sprijinul moral oferit si va doaresc sa aveti un an cu realizari pe toate planurile si multa sanatate..Sa dea domnu sa fie un an mai bun
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
kossir spune:
Carmen (Bluekidoo) bine ai revenit cu vesti. Si vesti bune. Sanatate multa si un an nou mai bun. Pepam printesica
briza_marii spune:
Bluekidoo ma bucur tare sa aud ca esti bine si ca nu a fost nevoie sa ti se scoata uterul. Si ma bucur ca mai sunt si "oameni" printre doctori.
Cu ocazia asta va spun ca mi-am sunat medicul ginecolog, sa ii urez sarbatori fericite si in special sa il tina DD sanatos si in putere sa mai ajute si alte mamici. Era tare bucuros ca l-am sunat, imediat m-a intrebat "ce face baiatul", cum sunt....M-am simtit tare fericita dupa ce am vorbit cu dansul. Tare drag imi e
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)