Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanaa28 spune:
Carmen mai sunt si zile proaste, stiu din experientadar trec, important e sa fim sanatosi.
pup printesa pe cucui, si mai ales pe extraordinara ei mamica
am editat ca sa-ti spun ca vreau poze !!!!!!!!!!! sa nu uiti !!!!!!!
ioanaa28 spune:
briza, draga mea, imi pare tare rau sa aud ca vi s-au intamplat atatea, cumziceam, cand e afectata sanatatea celor dragi e intradevar extrem de neplacut. Sper din suflet sa nu fie nimic grav, sa se refaca toata lumea repede, si sa lasati tot necazul in anul ce se incheie, sa pasiti in cel nou sanatosi si voiosi !!
Ericutu e bine, sper...Ma uitam la pozesi tocmai am remarcat ca e asemeni lui Ovi, blondut cu ochi negri, doar ca el e asa, mai baiat de baiat, ovi e mai bebelus
ioanaa28 spune:
Eu scriu cuOvi in brate, dar sa stiti ca azi ma ambitionez si chiar daca vorbesc singura pe aici inchei capitolul
hai fetele....Mosu' a venit....mai vine abia peste un an
dayanara spune:
multumim pt complimente si mesajele la adresa pozelor!
stanucel felicitari pt reusitele fetitei tale scumpe!
kossir imi pare rau de tot si mie mi.a cazut silvana si cel mai rau e sa critici mama sau tatal si sa.l faci sa se simta vinovat, la spital mi-au zis doar sa mut masa unde s.a lovit:))
mi-au zis pe ton frumos, nu se face asa ceva , exceptand cazurile in care parintii sunt neglijenti la modul serios, pt ca poti provoca sentimente neplacute si depresii parintelui, iar asta duce tot la raul copilului, as tranti-o de pe fotoliu pe prietena ta
briza felicitari pt mama! dulce de eric!
si imi pare rau pt ce-ati patit :( doamne ajuta ca nu s-a terminat totul intr-o tragedie
carmickey spune:
buna dimineata la o offf cate necazuri aici....
la multe lunite Alexia Briana multa sanatate si voiosie..
briza sper sa fie bine,si sa isi revina toti ai tai,bunicul,matusa doamne ajuta....
kossir stai linistita,cazaturi au sa tot fie,esti o mama excelenta,prietena ta nu mi se pare a fi o fata buna daca in momentul acela s-a gasit sa iti aminteasca niste lucruri care au fost spuse de tine in gluma...toate mamicile mai glumim crezand ca nu suntem noi perfecte,dar nu este asa crede-ma esti o mamica supeeer model...
nici eu nu stau pe roze,al meu sot m-a anuntat ca pleaca de revelion,fiul pleaca si el cu gasca lui,iar eu raman cu PRINTESA mea ac.sunt invitata la mama,verisoara,dar nu vreau sa ma duc la nimeni,vreau sa stau ac.pentru ca fata mea are nvoie de mine a doua zi,ea nu stie sa ma lase sa dorm dupa o noapte pierduta,asa ca voi sta cu ea pana la ora 24.00 dupa care la somn amandoua...trebuie sa ma incurajez si sa fiu fericita ca am o fetita sanatoasa,si este fetita pe care mi-am dorit-o de 18 ani...
curaj si putere la toate mamicile triste
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
"sunt o femeie de valoare, nimeni nu ma calca in picioare".
carmickey spune:
am pus cateva poze cu adelina la olita....
gata am stat mult ma apuc de bucatareala....
o zi buna la mamici si cu mult spor la treburi...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
"sunt o femeie de valoare, nimeni nu ma calca in picioare".
sensibila spune:
kossir – chiar ai avut o zi groaznica…. Iar prietena fara comentarii … in loc sa te incurajeze ti-a dat si ea cu ceva in cap. Eu cred ca facem ca trenu sa imi zica asa ceva.
briza_marii – sanatate multa intregii familii. Off Doamne ce de nenorociri !
Cred ca ati auzit si de Serban Huidu ca e in coma un Austria dup ace a dat cu capul intr-un pom in timp ce schia.
Am urat si ieri in avans dar daca am venit si azi la munca asa ca urez si azi pt cei care serbeaza azi lunicile !
La multe lunici iepurasei Alexia Briana de Yaia !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Yaia spune:
Multumim mult de urari, sunteti foarte dragute! Nu stiu unde au zburat astea 9 luni! Cand ma gandesc ca peste o saptamana incepe gradinita, nu-mi vine sa cred ce fata mare am!
Sanatate tuturor, speram sa nu mai fie vesti triste, sper sa vina soarele in curand!
Eu astept preotul cu boboteaza si nu mai vine odata...ca dupa ce vine, vrem sa fugim sa mancam o pizza in oras.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
kossir spune:
Neata,
Cafeluta e pregatita, cu ceva cozonac si pepene
Briza chiar ca astea sunt probleme majore, da toate trec. Sanatate multa alor tai ca asta e mai importanta. Ma rog sa se termine totul cu bine pentru toata familia ta.
Roxana aici sunt niste stupide. Ca mame sunt zero, copilul e important cand se naste, apoi cand se insoara/marita. Intre timp are Dumnezeu grija de el, ca ele sunt ocupate. Nu-mi fac eu probleme din cauza a ceea ce mi-a zis ea, am verificat fruntea fetei, nu e nimic, urma ceva, cazatura n-a fost foarte puternica, a fost totusi in mana mea , asta e mai important, restul la spate. Nu cad eu in depresie asa usor. M-am obisnuit sa traiesc printre ei si sa ignor.
Stanucel pentru tine. Esti asa de rabdatoare si devotata copiilor tai. O sa vina si vremea ta, ai sa vezi. Dumnezeu nu doarme niciodata
Noi n-o sa plecam niciunde de revelion, posibilitati ar fi cu bona, dar nici nu ne gandim. Asa ca azi o sa cumpar un curcan, sa-l fac umplut, poate si un peste pentru a doua zi si cam atat.
O zi buna tuturor
ioanaa28 spune:
hei...am revenit !!
casa mi-e dezastruuuuu!!!! m-am saturat de aspirator si mop, da n-am ce face, o iau de la capat !!!
am avut musafiri,colindatori adica, in fiecare zi...uneori cu seri prelungite pana dupa miezul noptii...asta e...copii rezista !
acum 2 nopti mi-a facut Ovi si antrenamentul de revelion...a adormit abia la 5 dimineata, in rest plansete si agitatie, de vina cred ca sunt dintisorii, nr 5 si 6 vor sa-si faac aparitia sper cat de curand ca altfel ...vai de mama lui !!! la propriu !!!
Craciunul a fost extraordinar !!! Eu cu bebi acasa, am primit colindatori, Flaviu cu Alex la colindat...s-au distrat de minune..LUi alex ii place tare mult sa cante sa colinde, sa recite, a facut spectacol pe unde a fost. Iar pe cand a venit acasa, pe la miezul noptii, ce credeti ca il asteptau??? cadourile de la Mos Craciun !!! nu va pot spune cat a fost de incantat !!! si cat ne-am bucurat noi de bucuria lui !!1 Doamne cat sunt de faini in naivitatea lor...Abia l-am adormit, era atat de vesel si fericit...I-a adus Mosul exact ce si-a dorit, un glob pamantesc si o pista cu masini de curse...Acum ne streseaza cu lectii ed geografie, vrea sa invete cat mai multe tari, mari, oceane..etc, iar pista aia e mai mare decat credea mosul de taica-so, dar am inghesuit-o cumva in casa
Toata lumea a primit cadouri...super atmosfera !!!
Dar cum de ce ti-e frica nu scapi, amandoi au avut parte si de 5 zile de antibiotic...Ovi cu rosi in gat si tuse ce nu mai trecea, iar Alex cu laringita usoara. Acum sunt bine, Doamne-ti multzam. Sper sa nu mai avem parte curand...
De revelion iesim cu trupa la un local inchiriat de noi..il las pe Ovi cu soacra si stau cu Alex cat rezista...
mie-mi plac tare sarbatorile anul asta, chiar daca s-a acumulat multa oboseala...ma bucur de bucuria copiilor, unde mai pui ca e zapada cum era in copilaria noastra