Fulgusorii zboara catre Clubul Scutecelor (*88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu stau in colt...astept sa-mi treaca

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
sunteti mortale
camy un sa-ti treaca supararea...si lasa caloriferul in pace
eu zic ca nu-i slab Fla...si David are 10300 gr...
mada ff frumosi copii la serbare...piciulina la serbare nu mai spun, delicioasa cu bulinutele ei...
aly sanatate piciulinei...nasol ca ati patit asa...sa treaca repede...

sper ca am scris bine si la cine trebuia, ca la cum mor de foame si la cate pag am citit, nici nu mai stiam la un moment dat la cine scriu

azi am fost si noi la vaccinul de 1 an, cel in picior...ca cel in mana l-a facut acum exact 1 luna...dar n-a avut nici o reactie...sper sa nu aiba nici acuma...

eu iar mesteresc ceva, pt fiumeu de Craciun...dar o sa va arat numai daca sunt multumita de rezultat

revin dupa ce-mi hranesc stomacelul care deja zbiara

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

A_driana abia astept sa vad ce mai mesteresti

si apropo..si mie imi cam zbiara stomacul de foame...
noi inca nu am cumparat nimic pt craciun...adica pt mancare... si nu stiu pe cuvant cand sa ma apuc...
Cristi mi-a zis ca si maine merge la servici..deci iar raman cu Flavius, iar nu pot sa lucrez, iar nu pot sa fac curat, de mancare..si asa mai departe..
Brad inca nu am cumparat, ziceam ca cumparam din Hornbach...vazuse Cris unii faini...m-a sunat acum pe seara sa-mi spuna ca nu mai sunt
Urasc cumparaturile facute pe ultima suta de m...dar din pacate..asa merge treaba la noi..si asa o sa fie mereu...

E fain ca Pustache are firma lui...castiga bine...dar din pacate este si foarte absent din viata noastra..
Munceste foarte mult, dimineata ne bem cafeaua impreuna, el pleaca..si mai vine...pe la 22:00, 23:00 acasa, flavius deja doarme...eu abia mai stau langa el sa manance..
La tel vb scurt...ca nu e timp...sunt asa trista pe chestia asta...
In ultimul timp a lucrat si duminica...iar eu si Flavius stam numai noi 2.
Zicea ca isi ia mai multe zile libere..dar am aflat azi ca nu...va sta acasa vineri, sambata si duminica..si atat...
..sunt trista tare din cauza asta...
cateodata urasc apartamentul asta al nostru, e luat cu atat de multe sacrificii...ratele astea s-au triplat..nici macar nu s-au dublat...am ajuns sa platim 4150 ron pe luna numai ratele...
plus ce mai facem prin casa mai mereu, plus copil...
...am ajuns niste sclavi...si-mi aduc aminte ca nu concepeam sa stam unul fara celalalt...uite ca din pacate nevoia ne aduce in acest punct...

...nu am chef de nici un craciun...de nici un brad (asta in caz ca mi gasim ceva de cumparat mai calumea)...de nimic...

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

na ca m-am si plans ...cred ca azi vad totul negru din cauza ca am atatea ghinioane

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

camy nasoala treaba...dar nah, vin baniii...nu poti fi cu toate ...eu as muri sa lucreze sotul meu atata...eu sunt ,dependenta' de el ...desi daca situatia ar ,cere-o' m-as obisnui ca n-as avea ce face...
pai nu stiu daca o sa va arat mestereala...ca nah...originalul ii in magazine, probabil si copii vostri il au ...si al meu nu va fi nici pe departe ca cel original

no mi-am umplut stomacelul cu paine prajita cu unt si ceai...f bine mi-a picat...pregatite de sotul si pus la ,botul calului'...
l-am si tuns pe sot...ca de saptamana trecuta imi tot spunea...

Mergi la inceput

si eu trebuie sa-l tund pe Pustache ..asta daca am cand ..dar de Craciun???????? cine stie..poate o sa-l tund atunci

ei...nici mie nu-mi place...dar perioada asta a si avut f mult de lucru ...nu e mereu asa..dar e destul de frustrant..de sarbatori el mereu are de lucru

ma duc langa flavius...noapte buna gagici

A_driana de ce sa nu ne arati????? sa nu-ti fie niciodata rusine de ceea ce faci tu..chiar daca nu va arata ca originalul..oricare ar fi el ala... sigur va arata bine...cine stie..chiar mai bine decat originalul..si eu cred ca daca il faci tu; lui david o sa-i placa si mai mult

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Of, Camy - stiu ca este foarte greu asa, stiu ca este foarte nasol sa va vedeti doar un pic seara, dimineata la o cafea si gata...sa aveti grija sa nu va departati unul de altul din cauza asta, sa nu intervina raceala.Aveti rate enorm de mari, cel putin mie asa mi se par, cred ca abia asteptati sa scapati de ele.Partea buna a lucrurilor este ca va puteti permite si multe alte lucruri pe langa ele .
Cu cumparaturile stai linistita nu te stresa, vei gasi orice pana in ultima zi, chiar crezi ca se va vinde tot ?
Eu in seara asta am facut curatenie la jucarii,nu mai pot deja vad verde in fata ochilor, doamne cate se mai strang

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

camy mersi ...esti o draguta, ca intotdeauna...
mai lucrez in seara asta si maine as vrea sa-l termin, sper sa reusesc...maine dupamasa fac cozonacii...abia astept

v-am pupat pe toate, noapte linistita sa aveti...

p.s. la David ii erup 4 dinti de sus deodata...pediatra a fost tare mirata ca nu-mi face febra la atatia ...dar el n-are nici o treaba...pupe-l mama de erou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Am reusit sa pun poze de la turta
Camy ... maine o sa fie mult mai bine
Acum am recitit mesajele din urma... MY Lady legea e lege pt toti. Luam si noi, numai sa vedem cand, ca erau pregatite actele pt 50% sau 100%, dar pt 60 asa cum s-a decis nu... asa ca mai dureaza.
Allexa f frumoase pozele si voi toti
Trebuia sa mai vad niste poze puse recent, dar in capitolul trecut, dar zau ca nu mai stiu ale cui parca adriana. Am tot rasfoit dar nu gasesc.
bebeii vostri sunt chiar grasi auzi 10 kg, 9,5 sau 11 si .... ce ma fac eu cu a mea cu 8,7?
Off si zilele astea n-a mancat mai nimic. Noroc cu spaghetele cu carnita din dupa amiaza asta. Sper sa-si revina complet si sa inceapa sa manance bine
Getik nu mai zici nimic? Cand serbezi ariciul chiar pe 29?
Ma duc la

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

aly frumoase pozele...interesant si dragut tortul...Adela arata ca o printesa...dar seamana cu tati

na ma culc si eu, ca m-a ,amenintat' sotu ca daca nu las treaba pe maine si nu sting becul in 2 minute, ma culc in pat cu David ...asa ca tre' sa ma conformez
ne ,auzim' maine

Mergi la inceput