Fulgusorii zboara catre Clubul Scutecelor (*88)
Raspunsuri - Pagina 5
sunshine2009 spune:
Lady, tocmai ti-am vazut pozele noi pe FB, si le mai zici la restul de fete ca arate ca adolescente...tu te-ai uitat in oglinda de curand?!??!?! Pai esti ..."comandant de detasament"!
harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate
My_Lady0091 spune:
gata, v-am dat accept, Ruxandra si Alexandrina..ce-mi plac numele ca ale voastre!
am terminat si mancarea, am hranit si copil!
lol, asa aratam inainte de sarcina si in timpul sarcinii...acum sunt..nici chiar,dar pe aproape..ciufulita...nemachiata&co!
multumesc de lamurirea cu jucaria mada, vezi ce inseamna sa ai copii mari?le stii pe toate!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
adica shine
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui sunshine2009 harnici la de 12 luni Cresterea in greutate |
pricepi tu
sunshine2009 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
pricepi tu Blackmoon Lady&lipishtocul
|
da, da, si inca foarte bine...eu azi la lucru am fiert oua timp de exact 7 minuteca sa fie ca la carte....din pacate fara oua....
harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate
allexa06 spune:
mi-ai adus aminte de maica-mea, ea facea cafea fara sa aprinda aragazul
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
bun..am iesit afara cu copilul..ajung acolo, il batai de 2 ori in leagan si suna tel...sotul..ca de ce nu deschid usa???? era cumnatul cu cele 2 usi de la bai.
Astea mai erau de schimbat..si tot amanam momentul..sunt facute de anul trecut cand am nascut...si am tot amanat mom cand sa le punem..si le-au adus acum
am casa varza..asta dupa ce am facut curat..e plin de praf..plus ca la baia mare mi-au spart gresia
am niste de nu mai pot...vreau sa bat pe toata lumea.. plus ca au uitat sa aduca si geamul de la usi...
vreau sa musc dintr-un calorifer
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
My_Lady0091 spune:
sunteti de coma
28061982 spune:
Buna
uau.... am avur ceva de citit
sunt in urma cu vazut poze, dar nici nu mai stiu ale cui de ce si cum ca m-am zapacit de tot.
De ieri seara Adela nu a mai facut febra. Azi am iesit putin afara si acum pe seara a mancat bine ca abia daca ciugulea cate ceva.
Camy ref la kg lui Flavius.... sunteti grasi. Adela are 8700 si 74 de cm.
Asa ca....
Sper sa am timp sa recuperez partea cu poze si sa apuc sa pun si eu
Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/