Fulgusorii zboara catre Clubul Scutecelor (*88)
Raspunsuri - Pagina 4
MADALINA_T spune:
Inca n-am plecat ca n-a ajuns Mugur.Mai dureaza putin.
Lady,pai pe fuga,ca asa sunt mereu.Turta a avut niste floricele si bobite din aclea argintii,sincer nu stiu daca erau cometibile ca n-am apucat decat sa mananc un pic din ea.Cadouri am luat asa:pentru David o corabie cu pirati gen lego,trebuie sa o faca el,e imensa si un tamagotchi,Sofiei un parat foto pentru bebelaci,o ratusca de apa cu motoras si un ursulet cu cercuri pe care trebuie sa le aseze ea pe gatul lui.Pentru ceilalti copii am luat cate un joc logic.Imi doresc sa le mai iau si cate o hainuta,dar sa vad cu bugetul.
fug ca suna la usa.
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Exact asta era modul corect si normal de rezolvare si la asta m-am referit eu. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
pai asta facusem din start..inca de cand camy lucra la capitolul nou,siam observat ca cel anterior era inchis: am anuntat moderatorul la reclamatii/sugestii si probleme tehnice..
si apoi am 'boscorodit' eu pe aici in legea mea, dar pe bune ca "nu am dat ochii peste cap, trebuia?
you made my day
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
busy...you rock, pe cat de gingasa esti, pe atat de non-conformista!asteptam pozele de la serbare, da'...directorul a facut pe fotograful?
mada....interesante cadouri, apropo de jocuri logice...sunt curioasa ce ai ales..ca si eu am o nasica mica, e in Italia. eu i-am luat un puzzle, cu cai, sunt vreo patru defapt.atat m-a dus capul.fetitza are noua ani si o cheama Alessia!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
madutz...da' "tamagotchi" ce mai este??
My_Lady0091 spune:
hey..si tot vad ca sunt accesata la prietenii pe FB..care din voi "estem"???ca sa stiu ca nu dau accept la straine
sunt la a patra masina de rufe....matza doarme, fac ficatei cu sos si piure...si mai bantui pe aici..pana vine sotzul si plecam in plimbarea de seara..dupa ce mancam...de data asta nu mai uit, parol!
busymummy spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 mada....interesante cadouri, apropo de jocuri logice...sunt curioasa ce ai ales..ca si eu am o nasica mica, e in Italia. |
Lady, Andi a primit la serbare cadou de la Think Fun jocul Traffic Jam - teoretic e pentru 8+... asa ca ar merge super la nasica mica... Si ne-am jucat si noi cu el. Oricum, au pe site muuuulte jocuri logice, foarte faine.
Cat despre non-conformism... nici n-ai idee... imi aduc aminte ca am isterizat toate bunicile/bonele din parc atunci cand am iesit cu Andi afara la 3 zile! doar in body, fara caciula sau sosete... ca erau 40 de grade... si erau toate oripilate
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
busymummy spune:
Eu sunt pe FB... da ti-am scris in mesaj ca sunt "Busy"
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
allexa06 spune:
Si eu - dar am scris ca sunt allexa 06
Dar tot nu reusesc sa-ti vad pozele.Doar cea de la profil,apropo...iti sta f bine in uniforma .
Cautasi sa scriu si eu un mesaj...subiect...ioc
Si eram nervoasa tare, tocmai scrisesem ce ma apucase...dar unde sa-l trimit ? .Pana am gasit...mi-a trecut supararea
http://community.webshots.com/user/allexa06
sunshine2009 spune:
Tamagochi e "animalul" electronic+virtual care trebuie ingrijit, a fost de-a dreptul isterie cand a aparut pe piata. Piuie cand trebuie hranit, spalat, ingrijit, iubit, jucat cu el.....
harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate