Fulgusorii zboara catre Clubul Scutecelor (*88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Eu m-am trezit cu un colind in cap - Galbena gutuie ( Cristina Turcu ) si pe la 7,30 - am cautat melodia asta in laptop, ca o aveam si de atunci o ascultam in continuu
Acum ne pregatim sa mergem pana la piata sa mai cumparam cate ceva si apoi ma apuc de pregatit mancarea de Craciun .Nu prea mult , cate un pic din fiecare .
O zi bunaaaaa la toata lumea

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua...sunt rupta pana la ora ast...mi-a trecut supararea...stiu ca altfel nu se poate...si ma bucur ca putem sa le platim...azi mi-am revenit din suparare cand m-am dus la banca sa mai las niste bani
Aveam in buzunar bani si pt o pereche de cizme de la S'oliver...cadou de mos de la Pustache..

din fericire...nu raceste relatia....ceea ce ni s-a intamplat atunci cu darius..cred ca ne-a unit infinit...traiesc pt Pustache si Flavius..si stiu ca si Pustache la fel...
O sa fim de sarbatori impreuna..asta ne este soarta..o sa ne bucuram de putinul pe care il avem la dispozitie...

Deocamdata de mos lui i-am cumparat doar 9 dvd-uri cu filme... ii place la nebunie sa se uite la filme...si i-am luat unele chiar faine
...azi o sa merg cu el mai pe seara sa-i cumpar o pereche de pantaloni de ski..si atat

L-am dus pe Flavius la soacra asa ca ma pot apuca de curatenie

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

ce liniste este azi aici... se vede treaba ca v-ati apucat de cozonaci
chiar asa...voi ce pregatiti de craciun???

ca eu am dat cozonacii la facut...ii face o matusa de-a lui Cristi.
si in rest: friptura, oua umplute, salata beuf...cred ca o sa mai cumpar si o inghetata, de-astea de la porc...lebar, carnati, sorici...s.a.m.d.
suc, vin cu scortisoarasi cam atat....

voi ce mai faceti?

ca eu am cam lasat totul asa..pe ultima suta de metrii..si nu mai am chef si pofta de nimic....
las' ca ma revansez la revelion..deja am dat comanda de tiramisu si prajitura cu fanta de la o colega de serviciu..face niste prjituri
ca eu nu am timp..si cred ca atunci o sa fac mai multe..ca daca tot am atatia musafiri

ma gandeam sa-i cumpar lui Flavius o sorcova..dar sincer imi e ca o sa se oripileze lumea ...o sa zica ca cere bani ...si nu vreau asta..adia e ok sa-i dea 2 lei..dar nu mai mult...dar vreau sa simta si el ca face cevade sarbatori...
De la anu' o sa-l invat si colinde

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Buna ziua, zic
Am intrat rapid sa va urez SARBATORI FERICITE!
Noi vom pleca din bucuresti undeva pe la tulcea, ne revedem dupa sarbatori.
va si sa auzim numai de bine!
SANATATE COPIILOR! al meu este racit si tusesete...

Mergi la inceput

sanatate multa

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

m aranjat si cadourile...mai trebuie acum sa luam bradul... sper sa mai gasim unul frumos..si nu f scump

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

apar si eu pe la amiaza
lore santate multa la pui

eu preagtesc de Craciun: supa de carne, salata boef, friptura de curcan cu garnitura de cartofi piure, ,porcarii' de porc...si cozonac...atat
sambata suntem invitati la mami la masa, apoi la socrii...deci mancarea mea o vom manca a 2,3-a zi
noi am luat cadourile de vreo 2 sapt...acuma seara impodobim bradul

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

abia astept si eu maine seara sa impodobim bradul

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna fetele,
am venit de la controlul de un an si stam cam asa: 78,5 cm, 9,210kg, 45,5 cm capul, supra-dezvoltat la dezvoltare motorica si intelectuala.
M-au intrebat ce sunt de meserie, ca au crezut ca sunt educatoare sau bona, si ca din cauza unei astfel de meserii copilul ar fi fost solicitat/pus/ajutat sa invete... ...are voie sa manance absolut orice ce mancam si noi (ceea ce de altfel si face, azi a primit clatite la pranz "sterse" cu umplutura de brazica nesarata amestecata cu smanatana), inafara de alune nuci bomboane cu care e pericolul sa se inece(deci maruntite teoretic si alea) . Cu crenvustii la fel, neaparat si ei maruntiti nu sa muste, ca sa nu se umfla ca un dopulet in gat. Laptele de vaca poate sa bea deja nediluat cu apa. Am facut si vaccinul, ca macar sunt inca cu el acasa daca se intampla ceva.
Brad inca nu avem, trebuie urgent azi sa facem si noi rost, sunt curioasa ce fata face cand il vede impodobit!!!!

harnici la de 12 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Si eu sunt pe aici mi-am luat laptop-ul la bucatarie, fac mancare ascult colinde si mai intru si pe aici sa vad ce mai faceti voi.Si la noi cadourile sunt cumparate, pregatite ,brad am cumparat artificial anul acesta, il vom impdobi maine.
De mancare fac asa : sarmalute ( le-am facut deja, abia le-am terminat ) doar ce trebuie sa le fierb,o ciorbita de pui, salata beuf , racituri, friptura si niste chiftelute.Dulce voi face chec si prajitura alba ca zapada.Inghetata am luat si noista frumusel in congelator

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput