La Multi Ani ! Floricelele de Liliac mai_iun
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Avem vesti bune: am fost la dr si nu e nimic pulmonar (Slava Domnului) numai secretii nazale care le aspiram cu bb.
Ce bine i-a facut plimbarea pana la dispensar ca doarme de doua ore.
moni_or nu stiu daca mucisorii sunt de la dinti sau nu, dar a racit si Ioana in prima zi de Craciun (in seara de ajun a iesit la usa cu tati sa asculte colindatorii, si banuiesc ca la usa fiind rece in casa cald a racit) si a luat si Justina sau poate fi de la dinti, cum zici tu.
Azi a fost atat de maraita ca i-am dat Panadol (cum am mai zis)..si dr mi-a zis sa-i dau la 8 h, ca o calmeaza si poate dormi.
Ea, in noptile cand nu avea dureri de dinti, se trezea o data maxim de doua ori..in schimb acum se trezeste de 4 x.
Si-acum o rugaminte, daca se poate sa-mi trimiteti si mie parola de pe webshots sa vad si eu pozele de care spuneti ca le-ati pus in albume..eu am vazut numai albumele care sunt publice, dar banuiesc ca voi le aveti private de nu le vad. Please, mi-o puteti da ?
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ancutzicab spune:
Ioanact, ma bucur ca aveti vesti bune de la doc. Sanatate maxima! Parola nu o am, eu am ramas logata pe webshots de acum o mie de ani si de atunci intru direct.
Artu - ai PM!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Mai fetele,nu ma intelegeti gresit
Am fost saptamana trecuta la seniora socrela si se juca cupchilu cu o bomboana de ciocolata ambalata si o taia capul sa i-o desfaca sa-i dea sa manance,normal ca m-am infip in ea imediat,ca nu e sanatoasa;dar zilele trecute mancam pufuleti si se uita baiatul la mine,i-am dat si lui unu sa molfaie,nu am facut o tragedie din asta,desi,normal ca nu-i dau in mod constant,caci contin kg de sare
Asadar,ii mai dau sa guste lucruri "interzise",dar nu ii inlocuiesc masa de legume cu margarina pe paine
Ioanact ma bucur ca e mai bine pitica.Sa auzim numai de bebelusi sanatosi
Parola,nu ma bag,eu am pozele la semnatura,intru pe webshot doar sa vad pozele fetelor,asa ca nu vreau sa fiu la mijloc.Nu o lua personal
Cristina
![](kerstinkopen.gif)
![](copilas.gif)
![](craciun2.gif)
aleesicoo spune:
olaaa
Va era dor de mine?
noi suntem super extra mega bine, profitam de tatii la maxim cat mai sta pe acs
legat de poftele copilului sa stiti k eu inafara de carne de porc i am dat ff putin sa guste din tot ce am mancat eu, si nu are absolut nimic, asta nu inseamna k in loc de cereale mananca o sunculita cu ceapa
dar fiecare face cu copilul sau ce vrea!
Maribell, nu am citit din urma , esti cumva graviduta?Daca da Sarcina usoara iubita si multa sanatate!
In cazul in care nu mai apuc sa mai inttru pe forum va doresc un calduros LA MULTI ANI !!
Un an mai bun , cu multa sanatate si cu copii frumosi si voiosi!!
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo olaaa ![]() Va era dor de mine? ![]() noi suntem super extra mega bine, profitam de tatii la maxim cat mai sta pe acs ![]() legat de poftele copilului sa stiti k eu inafara de carne de porc i am dat ff putin sa guste din tot ce am mancat eu, si nu are absolut nimic, asta nu inseamna k in loc de cereale mananca o sunculita cu ceapa ![]() dar fiecare face cu copilul sau ce vrea! Maribell, nu am citit din urma , esti cumva graviduta?Daca da Sarcina usoara iubita si multa sanatate! In cazul in care nu mai apuc sa mai inttru pe forum va doresc un calduros LA MULTI ANI !! Un an mai bun , cu multa sanatate si cu copii frumosi si voiosi!! ![]() ALE ![]() ![]() multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! ![]() |
![](radtare.gif)
Cristina,
![](hippi.gif)
![](aerobic.gif)
7 lunite frumoase
![](marinar.gif)
povestea stelutei de mare
![](surf.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
cris_09 am vazut pozele de la semnatura, si-am vazut un craciunel frumos.
Cu parola am inteles.
ancutzicab si la tine am inteles cum intri pe webshots.
Daca credeti de cuviinta ca mi-o puteti da, mi-o dati, daca nu, nu.
Voi vedea pozele care sunt la semnatura sau pe facebook.
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ancutzicab spune:
Ioana, voiam sa spun ca de cand m-am logat eu ultima data parola a fost schimbata, de aia nu o am, imi pare rau.
veronicach spune:
arturici nu stiu ce sa spun... nu ma grabesc deloc cu diversificarea
bebe a primit si branza de burduf strat subtire peste paine si margarina
...de obicei combat lucrurile cu care nu sunt de acord dar aici erau asa de multe ca nu am mai spus nimic
legat de ou...fratele meu a facut o alergie teribila la ou(de rata), la un an, era sa moara
eram singura cu el, eu aveam 9 ani, si mi-am dat seama ca ceva era in neregula pentru ca nu mai putea sa stea in picioare
am fugit cu el la o vecina
se umflase tot si daca nu ajungea la dr s-ar fi sufocat(a stat o saptamana in spital)...asa ca eu nu cred ca e de joaca, cel putin cu oul
apoi ma gandesc la cantitatile pe care le papa...imi e teama ca si-a marit stomacelul si asta duce in timp la obezitate..evident manannci mai mult pentru a umple un stomac mai mare
dar gata...am tacut, chiar nu e treaba mea
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Vero, legat de cantitati, e un subiect bun de discutie
Eu o alaptez pe Sabina, deci nu stiu cat lapte bea. Nu i-am facut vreodata proba cantarului.
Iar la mancare, poate as putea sa zic in linguri normale cam cat mananca...O sa umplu de curiozitate castronasul ei cu altceva (poate cu malai) si va spun.
Oricum, daca eu pot sa mananc/beau mai mult decat imi trebuie, pe Sabina e exclus sa o suspectez de asa ceva . Ea se opreste cand nu ii mai trebuie, cu forta chiar nu ii dau. Nici nu o pacalesc sa deschida gura, la tv nu se uita.
Uite, baietilor de ex daca le-as servi mancarea cat se uita la desene ar manca dublu decat de obicei. Insa nici nu ma gandesc, desi kg lor sunt firave tare, sa le creez un asemenea obicei chiar daca ptr moment as avea "rezultate".
In concluzia mea:
- bebeii daca sunt lasati sa isi exprime dorintele natural (fara tv/joaca/maimutareli la masa) stiu clar cat au de mancat
- obiceiurile nesanatoase inca de acum se formeaza
Ioana & Arturicii'S
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madamar/Madamar.jpg)
Madamar spune:
Bun gasit!
Am "tras" o lectura azi, insa acum vin sa raspund:) si, mai ales, sa multumesc pentru raspunsuri:).
Moni, nu ma supar, Doamne fereste! In plus nu e un fenomen care sa se intimple frecvent, ori ca s-a speriat atunci... desi nu cred ca a realizat prea bine ce se intimpla. cred ca noua ni se trage de la jumper dorinta de a sta cit mai mult si mai nesustinuti in picioare: am mai povestit aici cred, cu spatele se da jos de pe pat si bitziie linga el; cind am vrut eu sa imortalizez se intimplase sa se tina de ... o jucarie mai mare, insa n-a durat, cum credeam eu.
Chiar: fetele care mai aveti jumper, ai vostri pui topaie si din fund, si cind sunt in picioare? L-as cam scoate din uz, pentru ca am impresia ca le "deformeaza" imaginea despre la ce sunt bune picioarele, pentru ca topaie mereu...
Vigantol: azi am uitat si eu:d - Si mi se intimpla cel putin de 2-3 ori/sapt... denaturata si eu:p. EU pina la 3 luni nu i=am dat deloc, pentru ca mereu regurgita, si eu am pus-o pe seama vigantolului. Si nu avem nicio problema cu fontanela sau lipsa dintilor... deci e cum spuneti, destul de relativa si de greu de demonstrat treaba. Si stiu biete mamici care nu au uitat o zi macar sa dea, au schimbat vigantolul cu altceva, au ajuns si la D3 injectabil si copilasii tot au probleme cu asimilarea... deci chiar nu stiu ce sa cred.
Noua Vivela, Calciul ni s-a prescris chiar fara sa avem vreo carenta - ca am facut doar analize: sideremie si calciu ionic. Mi s-a spus ca desi e bun calciul, in anotimpul rece este indicata administrarea de calciu 7 zile, lunar... sincer inclin sa nu ii dau... cel mult sa il inghit eu...
Trimite pe PM adresa, sa o am pentru la anul, in caz ca ne iese prea mare "cabana" - (la montaj, am pus invers placile acoperisului si a avit acoperisul pina jooos de tot, arata ca o cabana de munte, nu casuta din povesti:))... pun poze pe FB). Stiam ca e interzisa mierea, si si din ce motive, pina la 1 an... insa cum spune si Vero, personal cunosc parinti care dau de la 2 luni, miere in ceai, ca e mai buna ca zaharul, la indicatia pediatrei... deci da, am riscat. Nu mai fac:D! la anul va avea peste 12 luni, iar toleranta am testat-o deja: desi nu cred ca i-a ajuns prea mult in stomacel, cum am mai spus - cea mai mare parte a ajuns pe pufuletzul alb din costumul de Mos Craciun:D.
Dienutza: cik si eu am niste sechele de rahitism (iar daca ma vezi cita sunt... nu-ti vine a crede ochilor:)) ), precum matanii costale si nush ce pe la incheietura miinii.. iar mie mama mi-a dat si calciu si D3... calciul insa eu l-a, depus la rinichi, de-am facut oxalati de calciu... si cum spuneam mai sus, consider relativa treaba cu asimilarea, care e diferita de la individ, la individ...
Sfecla am facut la aburi insa nu l-a inspirat deloc pe printul meu;).
Vero: 4 danonino??? Doamne! Bebe de 9 luni??? Hm... si ei sunt fericiti, nu? Ca baiatul maninca de toate:)! oh, nici asa!
Cris: si eu tip la toti, ca nu au voie sa dea copilului nimic. Tata nu poate sa manince in preajma lui Mateo " de mila":))... deci i-am educat si nu vor gresi.
Despre kiwi insa si noi am "testat" doar partea fara simbure - a fost ok.
Moni: muci de la dinti? O fi si la noi din acelasi motiv?! Ca sunt zile cind apar, zile cind dispar... nu stiu cum sa identific.. oricum la noi erup acum 3 odata, din care unul mai mare si 2 mai mici... si parca mai da semne unul. Deci e aglomeratie mare!!!
Corina - bravo! E minunat ce povestesti tu! Sunteti mai avansate voi, ca noi baietii, care suntem destul de lenesi si care ne murdarim rau de tot!!! Cu toate minecile bavetei se unge pe pantaloni, peste tooot! Noua ne-ar trebui o salopeta:)).
Artu: cred ca am mai intrebat: tu iaurtul cum i-l dai? Eu azi i l-am oferit/am incercat de fapt, cu lingurita, iar el cu scandal voia sa bage mina in castronel si in alunecare am ramas si fara iaurt, si fara nimic... deci la voi cum sta treaba?
Legat de brinza: cea din lapte prins nu e buna, stiu...dar din ce motive? Pentru ca sunt fermenti ... activi? Dar asa e si iaurtul... chiar nu mai stiu. Poate pentru ca cea calcica e mai dulce?!Ai pus punctul pe I, cu privire la modul natural in care e de preferat sa se comporte copilul. Dar ce te faci cind vine o soacra (da, ia ea... desi mai e si un tata vinovat citeodata, al meu), care fie se strimba, sa il distreze, fie ii spune "yam, yam, ce bun e, da-mi si mie", suficient cit sa distraga copilul de la mincat, si sa nu mai vrea sa isi vada de ale lui, sa vrea scos, etc... Iar daca ii spui sa "nu aia" "nu ailalta" se face ca nu aude..., si se maimutzareste in continuare.
Malai? Pe ala cum il servesti? mai vreau sugestii despre cum dai cerealele...ca timp de studiu nu am mai avut... pe happymami cred am mai vz cite ceva, dar nu am curaj sa incerc tot ce spunea mamica aceea.
Va "pupez" pe toate si ne auzim de miine incolo!:)
Mary, lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul