Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 9
madutza_bra spune:
Strumph, ce bine imi pare sa te vad. Soro, cand te mai apuca depresii d'astea baga un mesaj scurt gen: sunt plecata cu depresia in vacanta....sa stim ca esti ok.
Chiar ne facusem multe griji pentru tine. Ai picat oricum la fix, trebuie sa dea Ama de baut
La multi ani, AMA!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana
AMR 8 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
dorinut@ spune:
Viss spune tot!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
miki1979 spune:
strumphii, bine ai revenit si distractie placuta si drum bun la socrii daca nu ne mai auzim..
imi era teama ca presimtirile tale sa nu se fi adeverit..si eu am premonitii din acestea, tot timpul cand s-a intamplat ceva rau am visat inainte..multa sanatate tatalui tau si tie pupicuri sa-ti aline dorul
mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra hello!..din nou miki, da a crescut mult burtica, e si normal asa. este foarte frumoasa anaxena, wow si putza si coitze te mentii f bine si Maria seamana atat de mult cu tine fetele, eu sunt in continuare f obosita, nu am reusit sa dorm decat 20 de min Se rabiliteaza termic bloc de vis-a-vis si toata dimineata lipesc polistiren in liniste, iar intre 2 si 4 sparg geamuri si dau gauri cu bormasina tb sa fac si eu niste curatenie in bucatarie, ieri am facut lebar si am lasat cam dezastru aseara, nu am mai avut putere sa fac si curat. Cica ne-a trimis soacra-mea pachet..si vine socra-miu sa-l aduca...l-a anuntat pe al meu d ela telefon ca nu sta mult..ca intra de noapte la serv Face la fel ca ultima oara si se intreaba de ce nu-l mai inbtreb de cafea cand vine in vizita ..pai cand intr-o juma de ora? hai ca iar ma enervez degeaba ca oricum nu-i pot schimba. Ma duc sa curat bucataria si apoi daca sunt in stare ma bag la citit din urma. yasmi, esti ok, da? a trecut stomacul? alina.n, cozonacii i-am luat de la cofetaria Scala de pe Pantelimon. F buni si gustosi, dar si 25 RON /kg. Am dat 53ROn pe 2 cozonaci, dar arata ca aia facuti in casa si gustul este la fel. Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana AMR 8 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
madutza, incet incet cu treburile si curatenia sa nu te obosesti
si eu sufar de bormasina si gauri prin pereti de vreo 2 sapt..tot pe la ora pranzului de mi-e si mila de asta mic..dar speram ca la casa vom scapa..vad ca tu nici la casa n-ai liniste..
cozonaci ca cei de casa cu f f multa umplutura se fac si aici la o cofetarie, pe comanda, insa 35 ron kg era anul trecut..sa vedem acum..dar unul doi tot o sa iau ca tare mi-e pofta si sunt chiar gustosi, ca la bunica acasa
viss spune:
va multumesc la toate ptr gandurile bune
- vreau in mod deosebit sa ma leg de roxy- si strumph- care ma si visau in magazine dupa eco -ha, ha, hapai, eu de-abia ma tarai. ma dor de azi noapte oasele de jos, de parca le bate cineva cu ciocanul, binenteles doar dc sunt in picioare si merg pana la baie, ma facut 200 m de la eco la o farmacie - si eram atat de cracanata ca-mi trebuia un baston de-ala de pe vremuri, cum purtau marii seniori, sa ma sprijin din cand in cand pe el
- am sa ies si la niste cumparaturi, prin ikea- am o restanta, dar cred ca o las pe ianuarie, cu masina si cu sotul din dotare, si musai sa stau jos dupa 50 m..cu pauze lungi si dese..
- mai strumph- te rog eu, nu ne mai ingrijora, scrie si tu- sunt bine, dar nu am chef de scris..dar, sunt bine, ca dc nu..
26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
dorinut@ spune:
Deci e bine colul, s-a inchis? Uff mada ma tii intensiune..'fimeie gravida' ..nu e frumos
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
strumphitza spune:
yasmi, distractie placuta la serbare Nepotica mea din Bucuresti n-a avut nicio emotie la serbare, sora-mea statea cu morcovu ca nu o sa-si spuna poezia si o sa se intimideze sau o sa planga, si cand colo a luat microfonul in mana si a spus clar si tare toata poezia fara nici un trac si cand a venit mosu` sa le aduca darurile l-a luat la intrebari, de unde vine,cu ce avenit, ce i-a adus, cati ani are
dorinut@ o sa iti trimit un PM daca vrei sa scrii tu numerele mele de telefon in listuta aia , se poate?
Alina.n, pup sa treaca supararile
deea, ai spalat vasele ? eu mai bine as cere anu` asta cadou de la o masina de spalata vase sa nu te mai chinui tu mama cu atatea ... ce spui, ti-am dat o idee buna?
Donna, ce garsunica ai tu acolo... si eu azi am 26s si 5 zile si ma intreb a mea tot asa grasuna o fi? ca ar avea cui semana, adica lu` masa
Ally, azi ti-a ajuns sotul wow dupa atata timp, cred ca de acum inainte nu te mai citim asa "des"
Lalely, un pupic pentru burtic scumpic si asteptam pozele cu bradutul
_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss va multumesc la toate ptr gandurile bune - vreau in mod deosebit sa ma leg de roxy- si strumph- care ma si visau in magazine dupa eco -ha, ha, hapai, eu de-abia ma tarai. ma dor de azi noapte oasele de jos, de parca le bate cineva cu ciocanul, binenteles doar dc sunt in picioare si merg pana la baie, ma facut 200 m de la eco la o farmacie - si eram atat de cracanata ca-mi trebuia un baston de-ala de pe vremuri, cum purtau marii seniori, sa ma sprijin din cand in cand pe el - am sa ies si la niste cumparaturi, prin ikea- am o restanta, dar cred ca o las pe ianuarie, cu masina si cu sotul din dotare, si musai sa stau jos dupa 50 m..cu pauze lungi si dese.. - mai strumph- te rog eu, nu ne mai ingrijora, scrie si tu- sunt bine, dar nu am chef de scris..dar, sunt bine, ca dc nu.. 26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: |
viss...lasa spune-ne esentialul
dorinut@ spune:
Normal ca se poate
Ana-Maria