Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
irinuca05 spune:
Miki. bafta maine!
Eu cred ca asa a fost sa fie, sa nu ai cu cine sa-l lasi pe Vladut, ca sa fie toata familia prezenta cand se semneaza contractul!
Succes!
Tinem pumnii!
24+
miki1979 spune:
si ca sa nu o tin pe lavi in suspans am adaugat repede niste poze proaspete cu burtoiu eu zic ca a crescut mult..
si am fugit la treaba..mancare, spalat, of, of..
mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu
strumphitza spune:
Va era dor de mine ?
Mi-a ajuns la urechi ca sunt data la disparuti si nu vreau sa va faceti griji de mine, eu-s ca o matza,cu 7 vieti si cum sar tot in cur aterizez, asta varianta a la Strumph
Va multumesc de grija si de tot, nu va mai numesc pe toate ca vad ca sunteti multe si tare dragutze ca v-ati gandit la mine
Eu sunt bine, dar dupa cum va spuneam, nah...oi fi eu super energica si optimista si in verva mai mereu , dar ma apuca si pe mine cate un blue mood si imi ploua si tuna si abia ies de pe fundu` butoiului si asa cum spuneam duminica, visasem urat despre parintii mei, pe care i-am sunat duminica si am aflat ca taica-miu iar a avut o criza urata de inima si imi fac griji pentru el.... si acum iniante de sarbatori mi-e mai dor de ei ca niciodata, fiind asa departe nu e usor, chit ca vazut asa de la distanta pare super si chit ca nu-mi lipseste nimic aici din punct de vedere material , imi lipseste sufleteste ... atmosfera de Craciun romanesc, imi lipsesc parintii , surorile, nepotelele... dar nah, asta e acum, am viata mea acum, familia mea...
Vineri plecam la socri pentru a petrece acolo Craciunul in familie,cu trenul si am emotii ca inca se circula haotic in UK din cauza zapezii, aeroporturile sunt inca nefunctionale 100% si trenurile mai au intarzieri si anulari, dar sper ca vineri sa se rezolve si sa calatoresc bine, plus ca mi-a luat barbatu` belet de clasa I si nu as vrea sa ratez asa evenement abia astept, vreau sa ies din casa si sa schimb aerul sa mai fiu si eu rasfatata , sa nu gatesc, sa fiu plimbata si cocoloshita sa primesc cadouri si sa ma bucur de multa zapada care am inteles ca acolo e proaspata si multaaaaa
Cam asta nou despre mine, sper ca sunt iertata acum ?
Felicit si eu burticutele care au fost la eco si au aflat vesti bune despre colocatarii din burtici si sa auzim numai vesti bune si de acum inainte
Viss , te pup tare tare si sper ca azi dupa eco iesi la sarbatorit si shopping, ce te-as mai acompania nitzel la un shopping ceva ... pfff abia astept sa ma intorc de la socri sa dau iama in magazine ca deja au bagat astia reducerile, mult mai devreme anul asta decat anii trecuti o sa toc toti banii in cateva zile, parca ma vad... Sa vii cu vesti bune si scuze ca te-am ingrijorat despre mine , tu aveai telefonul meu, il mai am si aici, il tin asa cum am mai spus in roaming, plateste sora-mea pe birou factura si vorbesc cu ai mei pe el, ma suna familia din ro pe numarul de ro ca e mai ieftin , dar nu prea il utilizam ca ii sun eu de pe fix ca e si mai ieftin, platesc 6p/min de pe fixul meu pe fixul lor si vorbim cu orele dar am si numar de mobil de Uk nu numai de ro , atatea telefoane car dupa mine ca nu mai stiu care cum suna , amandoua sunt nokia si au meldoii cam la fel si nu m-am chinuit sa le schimb si ma uit stramb la ele sa vad care cum suna O sa intru si eu pe documentul ala care l-a facut dorinuta sa va las numerele mele, dar nu mai stiu cum spunea... neuronu a plecat deja la sarbatorit la plaja in Hawaii
Hai ca am scris pentru un an, daca imi mai aduc aminte de ceva revin... ma duc la oitzele mele acum, adica la terminat de impletiti la paturica, mai am cate ceva de facut si apoi sa o cos, as vrea sa o termin pana plec la socri dar nu stiu , azi ce as mai avea timp ca maine tre sa fac bagajul , sa fac manichiura, pediuchiura si par pe moatze...si restu`
Va pup si aveti grija sa burtici!
_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 si ca sa nu o tin pe lavi in suspans am adaugat repede niste poze proaspete cu burtoiu eu zic ca a crescut mult.. si am fugit la treaba..mancare, spalat, of, of.. mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu |
asta da surpriza frumoasa!!!!
intr-adevar a crescut multtt burtica de la ultimele poze (de la cate sapt sunt penultimele poze??).
doamne ajuta sa mearga totul bine maine cu semnarea contractului. e cel mai frumos cadou!!! ce va puteti dori mai mult??? sunteti o familie frumoasa, sanatoasa si cu casa
te
eu eram in toiul imbracarii....nimic nu imi place
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 si ca sa nu o tin pe lavi in suspans am adaugat repede niste poze proaspete cu burtoiu eu zic ca a crescut mult.. si am fugit la treaba..mancare, spalat, of, of.. mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu |
Ce-a crescut burticaaa!!! . Acum l-am vazut si eu pe Vladut, ce mandrete de baiat cu ochii mari si obrajori rumeni, ce l-as mai tzuca .
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Strumphy ce bine ca esti ok . Off imi pare rau de tatal tau a se simte rau, chiar cu inimioara. Sper sa se faca bine cat de curand si sa fie sanatos sa o tina pe Sofiuta pe genunchi
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
madutza_bra spune:
hello!..din nou
miki, da a crescut mult burtica, e si normal asa. este foarte frumoasa
anaxena, wow si putza si coitze te mentii f bine si Maria seamana atat de mult cu tine
fetele, eu sunt in continuare f obosita, nu am reusit sa dorm decat 20 de min Se rabiliteaza termic bloc de vis-a-vis si toata dimineata lipesc polistiren in liniste, iar intre 2 si 4 sparg geamuri si dau gauri cu bormasina
tb sa fac si eu niste curatenie in bucatarie, ieri am facut lebar si am lasat cam dezastru aseara, nu am mai avut putere sa fac si curat.
Cica ne-a trimis soacra-mea pachet..si vine socra-miu sa-l aduca...l-a anuntat pe al meu d ela telefon ca nu sta mult..ca intra de noapte la serv Face la fel ca ultima oara si se intreaba de ce nu-l mai inbtreb de cafea cand vine in vizita ..pai cand intr-o juma de ora?
hai ca iar ma enervez degeaba ca oricum nu-i pot schimba. Ma duc sa curat bucataria si apoi daca sunt in stare ma bag la citit din urma.
yasmi, esti ok, da? a trecut stomacul?
alina.n, cozonacii i-am luat de la cofetaria Scala de pe Pantelimon. F buni si gustosi, dar si 25 RON /kg. Am dat 53ROn pe 2 cozonaci, dar arata ca aia facuti in casa si gustul este la fel.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana
AMR 8 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
strumphitza spune:
Am revenit ca mi-am adus aminte una alta sa spun
ailed, multumesc de mesaje si sper ca esti ok si te intorci repede si cu vesti bune de la spital
Ama22, La Multi Ani !!! sa ai un Craciun fericit, un an nou cat mai bun si sa fiti sanatoase, tu si bebe din burtic dar sa nu uit sa cer de baut si o feliuta de tort
Scrish, multumesc de PM, iaca am aparut , iertare pentru lipsa la apel dar nu am fost in apele mele si nu voiam sa va stric si voua cheful ce face bebe Luca?
Pisuc, pup si pe tine mult mult si super ca va mutati in casa noua de Sarbatori sper sa aveti Sarbatori de vis
roxy, de cand nu am mai vorbit noi ultima data , facusi cumva rost de caramizi sau tre` sa ti le trimit pachet de aici, ca stii tu, Made in UK
Miki, multa bafta maine la semnat contractul uhhh uhh ohh... maine se bea iar frumos cadou de Mos Craciun
simona ,multa sanatate puiului bolnavior si tie multa odihna ca vad ca ai cam fost pe drumuri si ai alergat mult zilele astea
Madutza , ti-a fost dor de mine ? si mie de tine , pup mare pentru Cristi
Iony, ce faci pupacioasa? Vad ca si tu ma dadusi la disparuti ... nah.. sunt ok, pe aici pe langa casa
Andreea, vad ca ieri ai fost in verva si mult ai mai si azi nika, unde esti ? sper ca nu te mai doare nimic azi si ai iesit pe undeva la sarbatorit, shopping. ceva pentru sufletul tau ...
Cristina_ph cum mai stai cu insomniile si atacurile de panica ?
_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
asta da surpriza frumoasa!!!! intr-adevar a crescut multtt burtica de la ultimele poze (de la cate sapt sunt penultimele poze??). doamne ajuta sa mearga totul bine maine cu semnarea contractului. e cel mai frumos cadou!!! ce va puteti dori mai mult??? sunteti o familie frumoasa, sanatoasa si cu casa te eu eram in toiul imbracarii....nimic nu imi place mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31 AMR 9 sapt!!!!!!!! |
ee, doar 2 sapt de la ultimele poze
mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu