Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Nu mai vorbiti de cozonac ca-mi ploua in guraaa ..mai ales cu nuca muuuulta..Uff sper sa faa socrela, daca nu o sa-mi cumpar si eu..chiar daca imi provoaca arsuri groaznice..nu ma las

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Viss, pai nu ne scrii mama cum fu' la eco?

Strumphy, ma bucur ca esti ok si multa sanatate tatalui tau!

Roxy

Vad ca mai multe dintre noi am avut azi program de infrumusetare. Si eu raportez, spalat si indreptat par. Urmeaza epilat

Ma tot gandesc de cateva zile. Vreau sa le intreb pe fetele care au alaptat. Am citit un articol intr-o revista, cum ca in timpul alaptatului iti scade foarte mult... apetitul sexual. E adevarat? Nu de alta dar stiti ca mi-a plecta sotul si vine la vreo 2 luni dupa ce nasc. Deja numai la asta ma gandesc. Deci n-o sa am chef??? Ca eu vreau sa am

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

dorinut@ s eu am arsuri de la cozonaci, dar nu pot renunta la ei, bag lapte la greu si mananc

viss, hai cu detalii, ca tb sa fug la treaba si pot pana nu stiu ce ti-a zis dr-ul

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana

AMR 8 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Ma tot gandesc de cateva zile. Vreau sa le intreb pe fetele care au alaptat. Am citit un articol intr-o revista, cum ca in timpul alaptatului iti scade foarte mult... apetitul sexual. E adevarat? Nu de alta dar stiti ca mi-a plecta sotul si vine la vreo 2 luni dupa ce nasc. Deja numai la asta ma gandesc. Deci n-o sa am chef??? Ca eu vreau sa am

Dupa atata timp despartiti o sa ai

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana

AMR 8 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

sa continuam
- bebicii nu au miscat de la 9 cand m-am trezit pana la 13 decat de 3 ori, si foarte fin. ei bine, cand am ajuns la eco- la 13.30 - sa vezi ditractie- se vedeau cu ochiul liber valurile pe burtica. cum sa-i spun eu dr.- astia nu misca, faceti-mi eco
- colul e inchis, expresia e: " canal cervical 30 mm, orificiu intern inchis" mi-a zis doctorita ca se vede ca am stat la pat.pai si chiar am stat nu se mai vedea aspectul de palnie de la interior, am vazut si eu, si am si poza sa i-o arat sotului- ca nu prea stie ce fac eu acasa toata ziua cand el e plecat la servici. acum am dovada
- cica am colul " cam scurt zice ea"- cand a zis asa, am crezut ca am 25, nu 30si cam cracanatpai, na..
- concluzia e ca sunt mult mai bine, dar treb s-o continui in acealsi stilmacar pana la 32 a zis ea, de saptamani, dc nu la 36.nu-i nimic, acum am un tel, si un implus - 'munca" mea da si roade

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Si eu zic sa nu-ti faci griji Alina..ca sigur o sa te ia 'furnicaturile'

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Viss, pai nu ne scrii mama cum fu' la eco?

Strumphy, ma bucur ca esti ok si multa sanatate tatalui tau!

Roxy

Vad ca mai multe dintre noi am avut azi program de infrumusetare. Si eu raportez, spalat si indreptat par. Urmeaza epilat

ee, alina, dupa atata timp cred ca o sa ai chef oricum acum sincer eu nu stiu sa existe vreo legatura intre alaptat si apetitul sexual..poate or fi tot hormonii de vina..

mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

sa continuam
- bebicii nu au miscat de la 9 cand m-am trezit pana la 13 decat de 3 ori, si foarte fin. ei bine, cand am ajuns la eco- la 13.30 - sa vezi ditractie- se vedeau cu ochiul liber valurile pe burtica. cum sa-i spun eu dr.- astia nu misca, faceti-mi eco
- colul e inchis, expresia e: " canal cervical 30 mm, orificiu intern inchis" mi-a zis doctorita ca se vede ca am stat la pat.pai si chiar am stat nu se mai vedea aspectul de palnie de la interior, am vazut si eu, si am si poza sa i-o arat sotului- ca nu prea stie ce fac eu acasa toata ziua cand el e plecat la servici. acum am dovada
- cica am colul " cam scurt zice ea"- cand a zis asa, am crezut ca am 25, nu 30si cam cracanatpai, na..
- concluzia e ca sunt mult mai bine, dar treb s-o continui in acealsi stilmacar pana la 32 a zis ea, de saptamani, dc nu la 36.nu-i nimic, acum am un tel, si un implus - 'munca" mea da si roade

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

bravooo..felicitari si sa o tii tot asa

mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

m-am linistit. Ca sa vedeti si voi ce stresuri am eu, cand nu e vorba de vreun stres legat de bebe, faca eu ce fac sa gasesc ceva sa-mi ocup mintea , Miki, dorinut@, madutza

Viss, ma bucur ca e totul ok. Ai vazut ce face cumintenia din noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Bravo Viss!!!
Deci in continuare repaus la pat, no , no , no ?
Foarte bine! Stai cuminte ca bebeii sa se faca mari!

24+

Mergi la inceput