Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Alina06 , multumesc si spor la infrumusetat, si eu maine am asa ceva in program

madutza, eu am spus ca am plecat cu depresia in vacanta, ce mi-a mai placut asta cum ai spus-o , am scris duminica dimineata ca ma retrag ca nu ma simt in apele mele si nu voiam sa va stric si voua cheful , remember?

Miki, sa stii ca si eu visez inainte cand e ceva rau... nu ma simt in apele mele, premonitii cum s-ar spune... bine ca de data asta nu e ceva mai grav, dar tot rau este si i-a fost rau rau de nu stia mama ce sa ii faca si era pe punctul de a suna la salvare si ei stau la 20 km de oras acum, la casa daca Doamne fereste e ceva , naiba stie in cat timp ar ajunge salvarea

Viss, pai nimic shopping azi ? asa nu ne mai jucam glumesc , si eu am niste dureri de oase pe acolo la fofo iar de numa `..au mama, de luni m-o luat iar ca ma lasasera ceva timp, vreo sapt jumate... si vad ca iar ma doare rau , nu stiu ce naiba, dar asa cum spui si tu , parca mi-a dat careva cateva ciocane pe acolo cracanata si ca o ratza merg... zilele trecute am fost pe afara in zona pe la mall sa imi cumapr niste hainute noi sa am de craciun si vai de curu meu , mergeam cu viteza melcului turbat, 2 pasi pe minut
Mi-am luat o noua haina de iarna , sa nu mai spun ca am luat-o cu 3 numere mai mare decat purtam eu inainte si s-ar spune ca nu am pus mult inca dar am luat-o un pic mai larguta sa o am si in Ian- Feb pana o da primavara si pe aici si scap de haina de iarna

_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Viss chiar ca munca ta a dat roade. Sa stai cumintica in pat in continuare, sa stea bebicii pana la 36s.

Strumphy esti in lista .

Pentru cine mai vrea sa-si treaca numarul in lista, am pus un help pe prima pagina cu pasii ce trebuie parcursi. Enjoy!

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

pai am multe ganduri fetelor, nu m ajuta tastatura, mi-ar mai trebui 2 maini, si inca o tastatura
- bebicii- sa vb despre ei:
- zice dr, ai 26 sapt si burta de 36
- fundul uterului e la 2cm sub xifoid- adica cum va ziceam am burta pana in gat. zice ea "poate nu sunt asa mari bebicii si ai mult lichid, palcenta " - vrea ea
- dc la eco trecut fata avea 500 g, baiatul -600 g, acum ne-am schimbat: fata are 1059 g- corespunde la 27 SA+ 4 zile (eu am 26 + 1)
- baiatul are - 1015 g- corespunde la 26 SA + 5 zile
- acum cred ca nu mai pot sa-i numesc nici fluturasi- ca numele odiseei, nici buburuze poate ursuleti?
- dr. zice- "mai da, babani sunt- astia nu stau pana la 36 SA. sa mi-i duci pana la 32 , ai inteles? "
- acum 1 luna- fata avea capul in jos- picioarel ein sus, baiatul capul in sus, picioarle in jos. si na, acum s-a intors is el cu capul in jos si stau cu coloanele in lateralele corpului, baiatul un pic mai sus- cu picioarele in ficatasa ca, cum sa nu ma doara oasele de jos? am 2 capete infipte..
- ii ploua in gura dr. sa nasc natural- amandoi cu capul in jos, colul scurt, a zis ca pac- din 2 miscari mi-i scoate pe amandoi..dar na, am indicatie de cezariana, nu ne jucam - zisei eu.

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Viss, bravo!!!! Ce ma bucur de vestile bune!
Strumphi, bine ca aparusi mai, mare figura mai esti! Te pupacesc si smotocesc! Sa te distrezi bine la socrii!
Alina, cat am ras! Vorba povestii, dupa atata vreme, tu crezi ca mai conteaza alaptat si alte alea???

Gata, va las ca fug la IKEA!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Alina06, legat de si al meu barbat e in vacanta cu pluta cred , eu am niste calduri lately ca nu stiu cum sa ii spun tot ii bat eu apropou` dar el nika , cred ca ii e frica de ceva ... pare cam speriat de bombe saracu`, plus ca eu ma plang ca ma doare jos acolo si cred ca el se gandeste sa nu ma faca sa sufar si mai tare le mai cauta pe duamnele sa vada daca au mai crescut nitzelush, dar in rest nimic ... ahh ba da si pe asta il tot managaie sa vada in ce masura se mareste cred dar el mereu imi spune ca-s super si numa` bun, asa cum ii place lui

_
Mind the Bump!26+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Viss hehe l-a luat fata pe baiat, se schimba roata, crek il ia ea la bataie acum. Ei au exact greutatea pe care o au si bebei unici in burtica. Bravo imi place de ei, grasuneii

------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

hello fete.
Ma ucur ca au aparut fete la orizont, Strumpfi, Mada
Strumpf, imi pare rau de tatal tau, hai ca o sa fie ine, nu-ti face griji virsta vine mereu cu proleme...
Viss,cum a fost la eco pana la urma?
Miki, supera urtica ai, imi place la neunie, si a crescut intr-adevar, dar nu e deloc maaare sau dizgratioasa.. Felicitari pentru contract, sa fie intr-un ceas un!!!!
Madutza, imi pare rau de neplacerile cu zgomotul...SI eu urasc treaa asta!
Lavi, serare frumoasa sa aveti! Sa vii cu impresii!
Dorinutza, ah ce ine ca stai acasuca! Nu retinusem ca deja esti acasa!
Roxy, ce-mi place de tine cu plimarile tale...Mi se pare un lucru foarte urghez asa...

Simona, mami de baieti David, Matei si 30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mi-a dat nsite antibiotic, si sa fac spalaturi cu tantum rosa- ca de, vaginul este circulat toata ziua sa punem ovule, si vrea s apreintampine o infectia acolo..n-am facut irigatie niciodata, sper sa ma descurc
- vrea ca in zilele de 27-28 decembrie sa fac injectii de maturare a plamanilor ( ii e frica si ei, de prematuritate, ca nu se stie ce surprize putem avea) - cu Dexametazona- dar ideal e Celestone , care cica nu prea se gaseste la noi in tara, dar i-a spus o fata sapt trecuta a gasit. am sa bag pe net, sa caut la toate farmaciile,cica e mai eficent asta.DC AVETI DRUM , CELE DIN BUCURESTI, MAi INTREBATI SI VOI, PE LA FARMACII, please.. sau poate aveti pile, frati, surori, care sa lucreze in retea de farmacii?! eu am sa caut pe net intai, ma apuc imediat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

am terminat si eu treaba, am mai sters praful , am mai facut curat, am spalat si gata pana dupa Craciun nu mai fac nimic.

alina.n si tie iti plac cozonacii cu multa umplutura? si mie. mie imi face mama, niciodata n-am cumparat.inca mi-e frica sa fac eu ca astia sunt mai pretentioasi, nu iti ies mereu.

bb_yasmi mie imi place iarna sa fie iarna cu zapada, frig.... aerul este mai curat. distractie placuta diseara la petrecere si sa faci si poze

anaxena sa folosesti cu succes pompa, ma bucur ca esti multumita de ea.

S-a intamplat minunea mult asteptata30+

AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

pai am multe ganduri fetelor, nu m ajuta tastatura, mi-ar mai trebui 2 maini, si inca o tastatura
- bebicii- sa vb despre ei:
- zice dr, ai 26 sapt si burta de 36
- fundul uterului e la 2cm sub xifoid- adica cum va ziceam am burta pana in gat. zice ea "poate nu sunt asa mari bebicii si ai mult lichid, palcenta " - vrea ea
- dc la eco trecut fata avea 500 g, baiatul -600 g, acum ne-am schimbat: fata are 1059 g- corespunde la 27 SA+ 4 zile (eu am 26 + 1)
- baiatul are - 1015 g- corespunde la 26 SA + 5 zile
- acum cred ca nu mai pot sa-i numesc nici fluturasi- ca numele odiseei, nici buburuze poate ursuleti?
- dr. zice- "mai da, babani sunt- astia nu stau pana la 36 SA. sa mi-i duci pana la 32 , ai inteles? "
- acum 1 luna- fata avea capul in jos- picioarel ein sus, baiatul capul in sus, picioarle in jos. si na, acum s-a intors is el cu capul in jos si stau cu coloanele in lateralele corpului, baiatul un pic mai sus- cu picioarele in ficatasa ca, cum sa nu ma doara oasele de jos? am 2 capete infipte..
- ii ploua in gura dr. sa nasc natural- amandoi cu capul in jos, colul scurt, a zis ca pac- din 2 miscari mi-i scoate pe amandoi..dar na, am indicatie de cezariana, nu ne jucam - zisei eu.

manca-i-ar mama de dolofani pai iti dai seama ca ce ai tu acolo in burtica e dublu decatavem noi..2 kg si ceva deja ..multe pt mamica..
si eu zic ca n-ajungi la 36 daca acum sunt atat..dar cu cat mai mult cu atat mai bine, nu ?..tu esti mai micuta sau mai voinica asa ? ca tare nu-mi imaginez cum o fi..eu abia ma misc la unul

mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu

Mergi la inceput