Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 17
cami_antonia spune:
mada da la unirea la ortopedia de cec nu cauti incaltari?
acelea sunt si mai late si rezistente la terfeleala
fetelor asta mica da intr-una in burtica meaaaaaaaaaa
e mult mai activa decat antoniaaaaaaa
de fapt cred ca si noi simtim mai tare la a doua sarcinaaaaaaa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA
alina06st spune:
Mie mi-e foame. Am terminat de mancat la 16 si apoi n-am mai mancat decat vreo 3 clementine si am baut o cana cu lapte. Dar m-am si simtit mult mai bine in dupa-amiaza asta. Nu m-am mai balonat, m-am miscat si eu ca omul normal. Dar acu, m-a luat foamea. Mi-am mai desfacut o portocala si poftesc la 2 bucatele de ciocolata. Nu e mult, nu? Doar 2 atat!
Fetele care luati omega 3: mie mi l-a recomandat cam din sapt 11-12. Si cand am mai intrebat daca mai iau, mi-a raspuns doar "mai luati". Dar pana cand? Toata sarcina?
in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
cami_antonia spune:
viss felicitari pt rezultatele bune de la eco de azi
pe mine ma tot doare piciorul asta cu vasele rupteeeeeeeeeeeee
de nu mai pottttttttttttttttt
offfffffffff
am si stat mult in picioare aziiiiiiii
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Mie mi-e foame. Am terminat de mancat la 16 si apoi n-am mai mancat decat vreo 3 clementine si am baut o cana cu lapte. Dar m-am si simtit mult mai bine in dupa-amiaza asta. Nu m-am mai balonat, m-am miscat si eu ca omul normal. Dar acu, m-a luat foamea. Mi-am mai desfacut o portocala si poftesc la 2 bucatele de ciocolata. Nu e mult, nu? Doar 2 atat! in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel. Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
dar o pizza e mult?????
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
alina06st spune:
Yasmi, e ceva. Ti-a fost foame ca lumea. Sau pofta... Lasa, ca nu mananci in fiecare zi . O lasi maine mai moale... pana cand reusesti
M-am lamurit cum e cu omega 3. Cica mai ales in ultimul trimestru e important. Asa ca, e clar, iau pana la final.
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia mada da la unirea la ortopedia de cec nu cauti incaltari? acelea sunt si mai late si rezistente la terfeleala fetelor asta mica da intr-una in burtica meaaaaaaaaaa e mult mai activa decat antoniaaaaaaa de fapt cred ca si noi simtim mai tare la a doua sarcinaaaaaaa de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA |
nu stiam de mag asta. am luat seara de la Otter, f frumosi 149 RON, maro cu blanita bej care se intoarce in exterior in laterale si limba este tot din blanita bej , imi plac f mult.
abia astept sa ma duc in pat. maine fac prajuturi si seara impaturesc sarmalele. Al meu pleaca maine si se intoarce vineri...deci maine seara sunt singurica cu baiatul.
scrish, sa poti sanatoasa blugii.
somn usor fetele!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 31+ cuCatalina Ioana
AMR 8 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
pisucmic spune:
Neata fetelor!
Cafeluta, ceai, mic dejun cu croissante?
Eu sunt pe baricade de dimineata si pregatesc tortul ptr maine. Am facut lista de cumparaturi pentru gatit maine si i-am dat-o sotului.
Dupa ce termin, umplu bagajele pentru mutare ca sa mai duca el dupa-amiaza...
Bradul am decis sa il facem totusi aici, e ultimul brad in casuta veche, dincolo am dus o craciunita rosie frumoasa si un magnet cu Mosu' pe frigider
Va imbratisez pe toate
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas
simonacip spune:
Neatza, Pisuc, ce frumos ca va veti muta in casutza noua..Ne-ai spus in ce zona e? Nici n-am retinut.
Mi-am aut si eu capuccino-ul, am mincat 2 ucati din pizza ramasa de aseara...si apoi am facut salata oeuf, m-am servit si din ea
Acum as dormi, dar nu-mi pot culca aietii de acum!
Merg la semne grafice si colorat.
Simona, mami de baieti David, Matei si 30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
alina06st spune:
Neata! Simona, pisuc
Si noi pe aici. Un pic suparata asa, ca nu pot vorbi cu sotul. Cred ca nu le merge internetul. Astept sa vad daca ma suna...
Ceva mai incolo dupa ce se mai incalzeste vreau sa ies sa merg pe la biserica si sa mai iau cateva cadouri ca sunt restanta cu vreo 3.
Toata lumea e la pregatiri, nu? Ca e foarte liniste pe aici pe la noi.
pisucmic spune:
Tortu-i gata , vasele spalate!
Ma duc la o baita calda, apoi lenevesc un pic.
Apoi bagaje, ca dupa-amiaza am si policlinica.
Simona, apartamentul cel nou e langa cel vechi (unde se va muta mama sa ne fie aproape) - zona 1 Mai-Kisseleff (langa parcul cu cel mai multi copii cred , la cate carucioare numar pe zi pe langa bloc!)
Pupici
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas